de desembre 12, 2007 Del metro de Nova York a triomfar a Youtube

Hi ha mil maneres de triomfar a Internet. Una d'elles, és depullar-se al metro de Nova York, a la línia N, concretament, i penjar el vídeo a la Xarxa. És el que han fet aquestes quatre xiques que es fan dir "Les dives de la línea N". Sense més solta ni volta, van pujar al tren que anava de Queens a Mantahattan i van montar un striptease que està agradant molt a molts milions de persones. Sempre és milor això que el típic "más vale pedir que no robar". La meua pregunta és: quan s'animarà algun grup de catalanes fermes a fer el mateix a rodalies de Renfe?

del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria una bona manera de rellançar el servei de rodalies, aixi cm a minim les llargues esperes que hem de patir serien mes facils de soportar, jajaja.

Anònim ha dit...

Doncs, a mi, la veritat... no és que m'hagin agradat gaire aquestes xiquetes (amb unes pintes de "zorrones" que no vegis...) però sense que siguin gaire atractives.

És clar que hi han de xiquetes amb "pintes" de ser més formaletes i... mireu, mireu... Es diu Allisson... i és una dedicatòria per a l'inigualable Sr. Canyelles :-PPPP Advertència: cal ser major d'edat per veure aquests videos... (Ara és quan els veuran més nanos :-PPPP)

Finalment, xiquets i xiquetes,... (tothom amb les mans sobre el ratolí i el teclat, si us plau) xDDDD he trobat una altra forma d'enviar gratis SMS (fins a 5 diaris). Click aquí!!!

Salut companys i... Enhorabona per l'EGM!!!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint