de desembre 21, 2007 El canon i la mare que el va... (Modificat)

Demà es vota al Congrés la supressió del Canon. No es para d'altra cosa als informatius i a la Xarxa. (Finalment, no ha pogut ser, el canon segueix endavant. Però perdre una batalla no és perdre la guerra. S'ha de seguir intentant. Per cert, que prenguen nota els votants de CiU i Iniciativa, que gràcies als seus diputats tenim canon. Tampoc tindrem domini .ct, que era una proposta de Conergència) Sembla que serà difícil que la proposta prospere. De tota manera, vos deixe un vídeo amb diferents opinions sobre l'assumpte per a que cadascú es faça la seua idea. I deixeu els vostres comentaris, si voleu.
del.icio.us

12 comentaris:

Anònim ha dit...

És una injustícia. Molts usuaris no piratejem; utilitzem entorns lliures i no hem de pagar "justos per pecadors".

Jordi ha dit...

Anonim, el tema es que utilitzen "entorns lliures" també pagareu XD
Tant li fot.
T'ho juro, m'ha fet una ràbia la individua que han entrevistat al programa d'avui. Per fer alguna tonteria ¬¬

OddBall ha dit...

Aconsegueixen que la gent que no pirateja es senti idiota i començaran a piratejar.

D'altra banda, hi ha associacions potents de PIMES que podrien possar-los en problemes si apretessin.

Jordi ha dit...

http://www.ancude.net/myblog/imagenes/bis/2007/12/noalcanon.jpg

Unknown ha dit...

jo tambe vaig escoltar a la tia que va surtir el altre dia al versio y la veritat es que a partir de ara començare a piratear de la rabia que feia escoltarla.
Per que si paguem aquest canon(que ella deia que no el pagarian els consumidors, que el pagarian els fabricants, JAJAJAJAJA) pos aixo si paguem el canon ya puc baixarme musica sense problemas no? per que els estic pagan no? o encima que pago sera ilegal? y si es ilegal per que pago?.
Total que la SGAE es pitjor que la mafia italiana.

Oriol ha dit...

Ara ja podem dir que gràcies a la col·laboració de CIU, ja podem disfrutar del CANON DIGITAL. Ja no cal que anem a trencar aparadors per entrar-hi a dins a robar. Ja no cal que trenquem vidres per robar-ne els GPS. Ja no és necessari que anem als supermercats a robar una peça de fruita. Senzillament, hem d'anar a comprar una caixa de CDs. En el cas que ens considerem pròxims a la categoria de la camorra napolitana.. Comprem una caixa de DVD's o un reproductor de MP3.

Quins collons.

Anònim ha dit...

Sr Xavier vidal hem senbla que no es va llegir bé la noticia els unics que van votar a favor de l'anulació del canon van ser PP i Iniciativa, i hem sembla lleig dir que prenguin nota nomes els votans de ciu i iniciativa (que no van votar a favor del canon) per que els PSC també va votar a favor.
Espero que rectifiqui la noticia.

Xavier Vidal ha dit...

Hola Xavi, la notícia diu que es van abstenir BNG, PNV y ERC i van votar a favor CiU, IU i PSOE, per això deixa que si IU o/i CiU no hagueren volgut, no tindríem el canon. Igual no m'he expressat bé, al PSC no l'he citat perquè és evident que són ells quin ens han endollat el canon. Perdona si no ho ho he dit bé...

Anònim ha dit...

"Pese a todas estas protestas, la iniciativa para eliminar la tasa solo fue apoyada por el PP, Coalición Canaria e ICV, que votó en sentido contrario de IU, sus compañeros de grupo en el Congreso."
Aquesta es la noticia ICV va votar diferent que IU
Perdonat estas home!!!

quitus ha dit...

per començar haig de reconeixer que em baixo coses (by the face) d'internet (algunes, crec que tenen perdó, intentar seguir Lost per RTVE es un suplici i casi una misió impossible).
personalment. el cánon em sembla bé. tanmateix, crec que parteix d'una idea equivocada (o potser l'errat soc jo, a veure si algú em pot il.luminar). l'actitud de l'SGAE és la de fa 60 anys com a mínim. es a dir, la d'un país que viu totalment aïllat de la resta. es a dir, que només consumeix productes culturals propis. així doncs, si 10.000 persones deixesin de comprar un disc d'en Serrat, i 10.000 persones sel baixessin d'internet, no faltaría massa materia gris per lligar caps. tanmateix, aixó no es dona. no sé vosaltres, pero jo, particularment, gairebé mai em baixo res que es produeixi a España. ni música, ni pelis, ni series (algú es capaç de descargars euna série española?¿ :) ). la paradoxa es que, de fet, l'SGAE cobrará (per conceptes de la propietat intelectual) per uns per uns productes en els cuals cap membre de la cultura española i té res a veure. es a dir, per cada disc que grabi amb MP3 d'ARCADE FIRE, per que en Bosé n'ha de cobrar una part? Si em baixó Planet Terror, ¿Garcí ha de treure'n algún benefici económic? es més, SGAE pot calcular i diferenciar las descárregues de productes "nacionals" de les descárregues de productos "no-nacionals"?¿ no es una manera fraudulenta d'enriquir-se?¿....

quitus ha dit...

per cert, a partir del gener, el cánon s'ha de veure com una "patente de corso"?¿

Anònim ha dit...

Els artistes guanyen un 6% del total de la venda de cada CD, ¿¿ perqué els artistes no negocien amb les discográfiques i els productors per guanyar més ??
Qui es queda amb el 94% restant del preu del CD de música ???

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint