de desembre 30, 2007 Google: dins la panxa del bou, on no neva ni plou

Potser aquests dies de festa, podreu dedicar-li uns minuts a saber com és la vida quotidiana a l'empresa més emblemàtica del segle XXI, Google. Sempre hi ha hagut un cert misticisme hippie al voltant dels qui fan possible Google i tots els seus productes afegits, sense els quals la nostra vida seria menys senzilla. Aquest magnífic reportatge del periodista argentí Federico Wiemeyer parla de tot allò curiós que sempre ens hem preguntat sobre la panxa del bou de Google on sembla que ni neva ni plou. Mireu-se'l perquè paga la pena perdre una mica de temps per saber com es construeix un mostre mediàtic al segle XXI.


del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veient els videos un diria rapidament que és la "feina perfecte", però m'agradaria saber què s'hi amaga al darrere... Realment tot és tan bonic com ens volen fer veure en el vídeo?

Jose Martín ha dit...

No crec en les teories de la conspiració com "mgi" que veu una mà negra darrera de google, però jo només em faig una pregunta, els que netegen els vàters de cal Google, també tenen les mateixes condicions laborals que els enginyers?

Apel·lar a la responsabilitat dels treballadors és un encert que dóna beneficis, però de tots?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint