de desembre 13, 2007 Qui gronxa el gronxador....?

A Argentina passen coses mooooolt rares. És una terra fantàstica, en tots els sentits. Si ha estat capaç de crear genis com Maradona, Messi o Manu Ginobilli, com no s'han de produir coses tan sorprenents com que un gronxador es bellugue sol, sense que ningú no l'espente... Mireu-ho vosaltres mateixos!
del.icio.us

11 comentaris:

Anònim ha dit...

quin yuyu

Jordi ha dit...

Deuen tenir el metro a sota...
Bromes a part aquest fenomen te pinta a que sigui una placa tectónica, un geòleg tindria bastant a dir.
Salut!

Anònim ha dit...

i no serà el vent que fa???!!!

bambam ha dit...

Ottia... Vent en fa, però s'haurien de moure els tres no??

Anònim ha dit...

Trobo que per la por que hauria de fer si fos veritat el fenomen la gent del voltant està molt tranquila, no?

Anònim ha dit...

Collons!!!al igual anaba jo a aturar l'engronxador!!!
Alguna cosa hia ha d'haber per allà sota i espero que ho resolguin aviat, sinó l'Íker Romero farà l'agost i no el soporto! Que li preguntin al mac Fèlix!

Anònim ha dit...

hola a tots, és un fenòmen electromagnètic, us en podeu comprar un al museu de la ciència CosmoCaixa, l'anomenen "Kynetic Myster". Segur que hi ha un electroimant enterrat sota el gronxador.

Sóc geòleg i de plaques tectòniques res de res.

Apa, salut i força.

Anònim ha dit...

Aixo esta clarissim que es un fluxe d'energia filotropica d' alguna corrent subterrania, afegit a la resistencia respecte a la saturacio d' aquesta corrent i la superficie

Anònim ha dit...

Creo que la explicación en la de un efecto de resonancia. Se puede apreciar en el vídeo que hay viento (un papel pasa volando). Si el viento incide en un ángulo determinado, la vibración de los columpios que tiene al lado, etc, etc,hace que el mecanismo oscile y su propia oscilación + el viento =aumente la oscilación. En USA el Puente de Tacoma se derrumbó por el mismo efecto http://es.youtube.com/watch?v=bvt7j2Bgy6k
¿Veis? Nada de fenómenos paranormales, ni fuerzas ocultas. Sldos

Anònim ha dit...

Estava a punt de contestar el mateix que l'anterior comentari, es simplement el vent. perque no afecta els altres dos gronxadors? doncs perque per que es produeixi aquest fenomen hi ha moltes variables, la longitud de la cadena, la velocitat del vent, el pes, etc,etc.. igual que quan nosaltres empenyem el gronxador que ho hem de fer en el moment exacte, si empenyem massa d'hora neutralitzem la oscil.lació, si ho fem massa tard l'empenta es perd. Aqui ha passat el mateix, pero amb un vent constant.

Anònim ha dit...

tambien podeis mirar el efecto columpio (engronxador) en:
http://www.youtube.com/watch?v=7HPL-oMWDiQ
es curioso

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint