de desembre 11, 2007 Quin és el millor joc de la història

Demà al Versió Rac 1 ens agradaria demanar-vos opinió sobre quin és el millor videojoc a què jugat mai. N'hi ha qui diu que no hi ha res comparable al Tetris o el SuperMario Bros. Altres diuen que res no es pot comparar als moderns GTA, Final Fantasy o WOW. Per tenir una bona base del que penseu, vos demanem que voteu, quan més millor, a l'enquesta que tenim oberta a l'esquerra del bloc. Demà repassarem els resultats al programa. Mentrimentres, vos deixe el nou trailer del Grand Theft Auto per anar fent boca...

del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Quake va suposar un repte al mostrar 3 dimensions reals en un joc, Tomb Raider va suposar la introducció de les "corves femenines" (en tot el seu sentit) en els de plataformes,...
Potser GTA ha aconseguit el repte de crear un joc on puguis anar fent coses quasi sense un final marcat.

Per als nostàlgics potser Tetris seria un clàssic. Sims seria pels jugadors més joves (en termes d'antiguitat com a jugadors de videojocs) i també pels qui busquen simuladors socials.

Trobo a faltar grans clàssics com Starcraft.

També s'ha perdut elements de jocs com Red Faction, on tot l'entorn actuava a forces físiques (les parets es foradaven realment amb les bales, els murs es derrumbaven, els sostres podien ser perforats, si rebentaves una columna una estructura trontollava i fins i tot es desplomava,...).

Need for Speed també és una sèrie que ha aportat bastant als videojocs de simulació de cotxes, juntament amb Gran Turismo.

No sóc jugador de jocs de rol, així que no podria opinar entre FF i WOW.

Per mi clàssics serien la saga Quake, Half-Life, Age of Empires (I i II),... I una llarga llista.

Caldria comentar l'aportació de gent com John Carmack i American Mcgee, que sembla que avui dia ja no siguin tant reconeguts.
Buf... Se'm faria molt llarg anar relatant més.

Anònim ha dit...

Per mi els millors jocs a què mai he jugat són, entre molts altres, els següents:

- Company of Heroes
- Half life: Counter Strike, Day of Defeat, etc...
- Call of Duty 4
- Colin McRae 4
- Age of Empires i Age of Mithology
- Warcraft III
- Quake 3 Arena, Quake 4
- Unreal Tournament 2003, 2004, etc...

Unknown ha dit...

Buf!!! Caldria un blog personal! ;)

Són molts els jocs, però principalment els d'esports, els jocs bélics en primera persona, i els jocs de conducció/simulació, especialment.

Potser els jocs on més hores he invertit són:

- Transport tyccon
- Formula One
- Grand Prix
- TOCA
- Call of duty
- Duke Nukem

Segur que em deixo molts, però aquests són els que més recordo.

Ara, si parlem de jocs mítics, sense distingir si hem jugat o no, els altres companys han anomenat veritables joies, com tetris, warcraft, Alone in the dark, Resident evil, Fifa, etc.

Kove
www.motor.cat
P.D: Per si a algú li interessa poder conduir un Ferrari aquest Nadal
Concurs Ferrari Experience

Anònim ha dit...

Doncs per mi els millors jocs són el Manic Miner i el Jet set Willy. Ja sé que queden lluny de tot el que ha vingut després i que fins i tot podien semblar còpies del Mario Bross, però el ser uns dels meus primers jocs del meu primer ordinador
(Amstrad CPC128) em va provocar unes sensacions no repetides.
Ara fa poc me´ls vaig tornar a baixar . Em va sorprendre el poc que ocupen i les estones de diversió que encara donen, amb aquells gràfics i aquella musiqueta.

Salut!

Anònim ha dit...

Sense cap dubte...

-MONKEY ISLAND I&II

Anònim ha dit...

El WOW és bestial, aixó de jugar online li dóna molt de si.
De totes maneres trobo a faltar a la llista els mítics Lemmings i la saga de Civilitation.

Anònim ha dit...

Quan s´ha comentat aquesta tarda a la radio la música del joc "Warcraft", la cançó que s´ha possat al programa era "Mad world". També es pot dir que pertany al anunci del joc "Gears of war" de la xbox 360, uns del mítics de la consola que ha fet història per la seva gran qualitat gràfica tant a nivell individual com online.

Miquel ha dit...

Per mi el millor es el primer GTA de la PS2,no podia parar, pro no poden oblidar els Zelda, o el gran Paper Mario, o en Solid Snake. La veritat es que la llista seria enorme, SSX, Devil may Cry, Onimusha, Resident Evil, Doom, Tony Hawk, Silent Hill, Fable, Dead or Alive, Gran Turismo, etc...
Ultimament els que mes jugo son Heroes4 i el DOD.

Anònim ha dit...

uff, una cosa molt difícil, però la veritat és que la llista que heu fet es deixa grans joies de la història dels videojocs.

On son aquelles aventures gràfiques de PC?

Per cert, a veure si donem suport a les pàgines catalanes de videojocs.

Coneixeu VaDeJocs?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint