de gener 31, 2008 La cantarella del Mag Fèlix, pel vostre mòbil!

Com sabeu, al mag fèlix li ha entrar una dèria i una ràbia que va descarregar contra el Toni i contra qualsevol bitxo vivent que se li pose per davant: "Tonto, ignorante... todos tienen el mismo horóscopo...". En fi, que hem pensar a posar-vos-ho ací al bloc pe si ho voleu escoltar i, a més, penjar-ho ací per si ho voleu descarregar i fer servir de to del mòbil, els qui tingueu aparells que reproduesquen MP3 (gairebé tots, avui dia... com molt bé sap l'SGAE)

>

del.icio.us

8 comentaris:

Jordi ha dit...

T'ho juro que estava tornant a casa endormiscat al bus i aquesta cantarella em va despertar -_-' Quina ràbia XD

Anònim ha dit...

Jo el vull, pro no puc descarregarlu, esta encallat, no pita!

Unknown ha dit...

Molt bona aportació! Entre aquesta i la del "HOHAVEUVIST" cada cop que sona el mòbil em descollono de riure! ;)

Kove
www.motor.cat

Anònim ha dit...

Impressionant el mago, la realitat supera la ficció!!! Era al cotxe tornant a casa i no podia parar de riure. El Toni es deuria quedar a quadres, la Lluçà rient com sempre, amb aquelles ganes i aquell riure contagiós, etc. No tinc paraules: tonto, ignorante, todos tienen el mismo horóscopo..

Mònica

Anònim ha dit...

Siusplau Xavier arregla l'enllaç que no funciona i tinc el monu de sentir la cantarella... tonto, ignorante... todos tienen el mismo horoscopooooo... jejeje...

Gràcies!!

Anònim ha dit...

Continua sense funcionar, ho podeu arreglar?. Que hi ha algú ...?

Anònim ha dit...

Hola Anonym. Jo ho acabe de provar i em funciona sense problemes. De fet, no ha deixat de funcionar mai, el que passa es que pot haver hagut alguna caiguda del sistema per aglomeracio de baixades, perque ha tingut molt exit. Torna-ho a provar, perque ho acabe de tornar a mirar i va be. Salut!

Anònim ha dit...

Ja ho he pogut escoltar!! jajaja!! Des d'internet explorer no funciona el link (almenys a mi), des del Mozilla si que funciona!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint