de gener 02, 2008 La COPE... tinc mal de cap!

Desconec l'origen de la cançó, si algú ho sap, per favor que ens ho faça saber perquè he l'he trobada molt encertada i fa honor a la fel que cada matí escampa aquest personatge de la COPE, que és a la ràdio el que la música militar és a la música. Una cosa ben pudenta, tot plegat, que necessitava que algú li posara la lletra consegüent. Felicitats qui ho haja fet i no vos ho perdeu perquè paga la pena...

del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit Xavier,

La cançó és del matí i la mare que el va parir (Los Cansancio), que fan a Radio Flaixbac....

Algú ha agafat la cançó i li ha posat imatges.

Salut, i de nou, felicitats pel blog

Xavier Vidal ha dit...

Moltes gràcies per l'apunt i moltes felicitacions a la gent del matí i la mare que el va parir...

Anònim ha dit...

Que volem si l’església, la que ens ha explicat mentides durant mes de 2000mil anys, ara esta dirigida pels qui son mes radicals, Opus Dei i el Templaris, el Sr Losantos al costat d’aquest radicals es un xai inofensiu. Si volem eradicar problemes em d’anar mes al fons de la qüestió. O no recordeu les paraules del Bisbe de l’arxipèlag de canarias?, no re cordeu el discurs apocalíptic i mancat de decisió personal que han fet aquest radicals a Madrid amb la família com esquer captador. Prou de mentides, Prou de manipulacions prou de pressions culturals i religioses i mes veritats per nosaltres, els humans que som qui realment els protagonistes d´ aquesta peli que era de por i poc a poc ens l´ estant convertint a Gore.

Anònim ha dit...

Doncs jo de tant en tant l'escoltu i em pixut de riure. Es cert que de primer t'indignes, pro al cap de 4 dies nomes pots fer que riure, ni Buenafuente ni muchachada nui, ell les diu de l'alçada d'un campanar, i seriu com un cagarru, es el millor programa d'humor de la radiu (despres del Versio RAC1)

Anònim ha dit...

és genial!

Anònim ha dit...

Jo penso que no es mereix ni que en parlem d'ell... ni de la seva cadèna de ràdio. Encara li fariem publicitat...

Anònim ha dit...

Bones, el vídeo el vaig muntar jo després d'escoltar-la. Vaig rebre la cançó per mail i no sabia de qui era, després vaig esbrinar que era del programa radiofonic que t'han dit.
Felicitats pel bloc i canya a la SGAE xD

Anònim ha dit...

menys mal que hi ha gustos per tot, que cadascú te les seves propies idees. Així ara va el pais...

Anònim ha dit...

jo sóc l'anònim 2 o 3
i estic d'acord amb l'anònim 1
no cal ni parlar-ne d'aquesta mena d'interfectes i la seva colla de sequaços
si realment us indigna, és millor passar a l'acció directa ( no cal que sigui violenta ) enlloc de marejar la perdiu, anar dient que quina injustícia i que dolents són i no fer res per aturar-ho...
fa 300 anys que ens dura la conya...molt de seny, però ningú carda ni l'ou!

salut i república

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint