de gener 26, 2008 La història de la vida en el planteta, en 5 minuts

Els humans pensem que som la joia de la creació, una espècie amb una història que no es podia narrar amb segles, els qui hem trigat mil·lenis a aplegar a la cúspide del planeta. Com a espècie, com vanitosos en pensar-ho, però si obrir el zoom i ens mirem com a món, tota la nostra evolució es pot comptar, a tot estirar, en cinc minuts. Els que dura aquests documents que resumeix els cinc mil anys que portem poblant aquest planeta (mes amunt, mes avall)...

del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara els creacionistes se't llançaran a sobre. :)
Mola el vídeo. És bo com fan salts en els períodes no encara "clarificats": l'extinció dels dinosaures,... I la baula perduda.

MHB ha dit...

Benvolgut Xavier,

crec que se t'ha escapat algun zero. No són cinc mil anys sinó que els homínids dels quals descendim ja "campaven" per Àfrica fa alguns milions d'anys (de l'ordre d'unitats de milions d'anys).
Pel que fa al vídeo, sembla que es pugui malinterpretar perquè a la part final, sense que surti el comptador d'anys, immediatament després d'un velociraptor apareixen alguns primats, quan en realitat els separen dotzenes de milions d'anys.

Anònim ha dit...

Revisa el titular. S'ho passen en "plan teta"? :-) :-)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint