de gener 15, 2008 La policia no és tonta, si veu burilles, és que han fumat...!

Si aquest vídeo no és un muntatge, (i no te pinta de ser-ho, perquè sembla fet amb un mòbil. El detall del cotxe policia parat que apunten als comentaris és definitiu, crec que és un rodatge d'una pel·lícula o un anunci!), és el millor document que he vist darrerament. He d'agrair molt en Marcel que m'haja enviat aquest vídeo perquè sorprèn, fa petar de riure, revel·la com treballa la poli als EEUU i un munt de coses més que cadascú pensarà en veure'l. Jo vos el pose i vosaltres, com sempre, deixeu els vostres comentaris si no us fa mandra...
del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"action, boys... cops, come out... cut, excellent", no serà que estan gravant una pel·li, anunci...?

Oriol ha dit...

Sembla que sigui un montatge o un fake (digues-li, com vulguis) perquè és molt extrany que en ple dia hi hagi un tio gravant el banc i es donin tantes coincidències (atracament, arribada de la policia). Amb tot, si us fixeu en el punt inicial del vídeo es veu el cotxe de policia aturat en el fons de la imatge que arrenca de cop. POtser estan filmant la quarta part d'"Atrapalo como puedas" amb en Leslie Nielsen..

Anònim ha dit...

Les imatges, afortunadament no son fets reals, (crec jo). Els cotxes de policia apareixen els primers 5 segons immòbils. A més el cotxe que esta parat a l'ombre d'un arbre, té els llums tancats els primers 5 segons.

Anònim ha dit...

Sense dubte és un fake, possiblement una filmació d'una pel·lícula.
1 - El dos cotxes de policia estan parats, clarament esperant entrar en acció en començar la filmació. Com diu en Jaume el cotxe de sota l'abre fins i tot té els llums tancats. I les darrapades són molt vistoses i ben fetes.
2 - Els lladres són de pel·licula, tots de negre, amb la maleta del botí a la mà, massa clàssic.
3 - La gent de la dreta de la pantalla es queden immobils. Podrien indicar als policies que els lladres son dins el cotxe, no?

Anònim ha dit...

Jo el que no entenc és com aquest obvi fake ens l'ha penjat el Xavier, que pressumptament té el cul pelat de navegar...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint