de gener 11, 2008 La SGAE i els autobusos escolars

Tres companyies d'autobusos escolars hauran de pagar més de sis milions d'euros (més de mil milions de peles!) per portar reproductors de DVD's i de CD's en els vehicles. Estem arribant a uns extrems realment molt perillosos. La SGAE arrasa amb tot i no mira pèl. És igual si son discapacitats, sindicats,associacions copyleft o entitats sense ànim de lucre. No tenen aturador. I el problema és que amb tota la pasta que recauden contracten més advocats per presentar més querelles contra més gent i arreplegar més diners. I, a més, foragiten els crítics. Jo em pregunte quan s'adonaran les administracions que, per comptes de donar-los carta blanca per cobrar el que haurien de fer és fiscalitzar les seues actuacions per evitar injustícies (deixant de banda que ja ho siga el propi canon) i, per què no, prendre el control de la recaudació desbocada? Per què no hauria de ser el propi govern, a través d 'una entitat pública controlada democràticament qui s'encarregara de cobrar i assegurar així que els centenars de milions d'euros que recull la SGAE té un destí net, clar i just? Hi ha eleccions a prop, és el moment de demanar-ho!
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/reportajes/narcosantuario/FARC/elpepusocdmg/20071216elpdmgrep_1/Tes

per si algú busca l'article que ahir comentaba en Clapés....

Jordi ha dit...

El ZP i la majoria de partits estic segur que s'enduen una bona queixalada del pastís de la SGAE perque es callin la boca...
Són una colla de corruptes.

Anònim ha dit...

Xavier, una petita rectificació: la notícia parla de 6429 euros, no de 6 milions (no sé si està equivocada la notícia o la teva transcripció).

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint