de febrer 29, 2008 El Windows Vista, gairebé a meitat de preu

Microsoft insisteix en què les vendes del Windows Vista són tan bones com ho eren al mateix punt del projecte les de l'XP. Si és així, ¿per què a partir de demà rebaixaran el preu un 40%? Si és així, ¿per què no acosegueixen que les emperses es passen al Vista? ¿Per què empreses com Dell segueixen servint els seus ordinadors amb XP? ¿Per què Microsoft segueix donant suport a l'XP i treu un SP3 per millorar-lo? ¿Per què hi ha campanyes als EEUU per salvar el "vell" XP? Està clar que diners no li'n falten a la companyia de Gates, tot i que tinga que pagar una multa elevadíssima per no fercas a l'Unió Europea. Ara bé, ¿quin futur pot tenir un sistema operatiu que encara no està assentat al mercat i ja té un substitut, el Windows Vienna, i que no trigarem massa a veure'l funcionar? ¿Es pot pagar per un sistema que se sap que no durarà molt de temps? Ací teniu un vídeo del Windos Vienna (Windows 7) funcionant

del.icio.us

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment el Windows vista és el pitjor sistema operatiu que he vist mai. No sóc un talibà antimicrosoft. En Gates me la porta fluixa, però intentar trebalalr amb això del Vista va ser una tortura mentres va durar.

de moment toca aguantar amb l'XP, mentres no hi hagi una alternativa real (i per a tot tipus d'usuaris) de programari lliure.

salut!

GL

Anònim ha dit...

Jo el tinc instal.lat fa una setmana i l'he hagut de tocar de dalt a baix per poder gaudir de funcionalitat semblant a l'xp, però em funciona força bé i desafogat. Tinc algún problema amb el servidor web local (soc programador), però en cap manera m'he trobat un sistema operatiu tant i tant dolent com tothom diu. Fins i tot puc jugar perfectament a tot tipus de jocs que demanen màquina per un tubo.

També hi executo programes tipo photoshop i funcionen com a mínim igual que en xp.

Crec que el quid de la qüestió es agafar la interficie i agafarse 30 minuts per reconfigurar-la com et vagi bé.


salut a tots

Anònim ha dit...

Estic d' acord amb el comentari anterior. Jo també tinc el Vista i la veritat que en uns quants sessos de fer-lo servir cap problema. També faig servir Ubuntu. La veritat hem fot ràbia que tothom critiqui el windows i el fa servir tothom. Jo no dic que sigui el millor sistema operatiu que no ho es, pero funciona força be i es fàcil de fer servir.

Anònim ha dit...

Voldria comentar algunes coses que han dit els companys anteriors:

- No tothom que critica el Vista ho fa per les mateixes raons. Probablement, no poca gent el critiqui sense tenir-ne ni idea de perquè, simplement ho fa pel que ha sentit d'altres.

- No tinc res en contra de Microsoft (tret de la ràbia que em pugui fer el número de Punts Estrella de La Caixa que deu tenir el Bill Gates). De fet, considero que Windows XP Professional SP2 és el millor S.O. que es pot instal·lar a qualsevol PC avui dia (al seu cost real, òbviament, és a dir, a 0'50 € -patrocinat per Verbatim- a la xarxa P2P més propera al teu domicili) :-P

- El problema de Vista és que, realment, és molt dolent com a sistema operatiu -perquè no hem d'oblidar que és això: un sistema operatiu!!!- I no pot ser que tingui tants problemes de compatibilitat amb tant hardware que és completament actual: amb impressores, per exemple, cosa que encaro no acabo d'entendre.

- Al marge del hardware, molt software que fem servir a moltes empreses -programes de comptabilitat, magatzems, gestió de personal,...-, començarà a tenir problemes des del primer dia que els feu servir amb Vista, quan suposadament no hi hauria de tenir cap problema. I no dic res dels problemes del Vista en LAN o intranets: sabíeu per exemple que no es pot fer un backup de dades d'un PC amb Vista des d'un servidor amb Windows 2000?

- És clar que pots tenir el Vista, passar-te una estoneta "tunnejant-lo" una mica i segurament aconseguiràs que sigui molt més estable i que et serveixi perfectament per a un ús domèstic exclusivament. Però això també es podia fer amb el Windows Millennium, no el recordeu?

Per tant, si tens un S.O. com el Vista que demana tenir una màquina potent, que no fa res que no faci XP SP2, que pot tenir problemes amb hardware i software actuals, i que a sobre no està tant desenvolupat com XP (recordeu que ja està llest el SP1 del Vista)... perquè nasos hauria d'instal·lar el Vista?

I si l'única cosa que us preocupa és l'aspecte exterior del Vista: els nous temes, icones, sons, etc... Cony, instal·leu el Vistamizer (que va recomenar el Xavi Vidal) o algun dels themes que hi ha per al XP. Mireu-los aquí!

Salut companys!


Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Deivit Tustei ha dit...

Jo més que criticar el Vista, criticaria els que munten màquines, ja siguin portàtils o de sobretaula, i hi posen el Vista. Perquè jo havia arribat a veure portàtils amb 512Mb de RAM (ara ja no, per sort) amb el Vista preinstal·lat, quan se sap de sobres que se'n necessiten com a mínim 2GB. El que compra un ordinador amb 1GB i amb el Vista, es deu cagar en tot veient que el seu nou ordinador va com el cul. I si és un de sobretaula, pots ampliar-lo, però si és un portàtil la cosa es torna més delicada.
Jo vaig tenir-lo amb un portàtil amb 2GB de Ram i processador Intel Core 2 Duo a 2Ghz i la verita és que funcionava bastant bé. Només vaig tenir algun problema de compatibilitat amb algun programa. De totes maneres, com que tenia tots els drivers per l'XP, vaig decidir canviar-me al vell conegut, que fins ara em sembla un gran sistema operatiu, per més que diguin els detractors "per defecte" de Microsoft.

David Martin-Borregón ha dit...

La veritat es que el XP funciona molt bé, i pocs son els k (saben informatica) opten per Windows Vista.

A part de això, lo del video de windows se7en [vienna], un petit detellet, a un lloc surt un icono de firefox.

Sent un video de microsoft no deixa de ser divertit, sembla ser que fins i tot microsoft, sap que firefos va millor que internet explorer. :D

Anònim ha dit...

Potser va sent hora de que contemplem altres possibilitats que no facin que quan surti la nova versió de la gent de Redmon ens tornem a trobar igual.

Diuen que l'home no s'entrebanca dos cops amb la mateixa pedra, però en el cas de la informàtica no és cert.

Comprem un sistema com el Windows (o una aplicació com el photoshop) sobre la qual no tenim cap tipus de dret, garantia ni control. Llavors passa que microsoft extreu dades dels nostres ordinadors, que els programes deixen de funcionar amb les noves versions, i que fomentem la pirateria doncs qui pot permetre's pagar per tenir un photoshop (per posar un exemple) a casa?

I llavors, tornem a comprar la següent versió i el que és pitjor a piratejar-la ... existeixen alternatives, i el departament d'educació de la generalitat ho ha entès perfectament. Veieu sinó el projecte jclic o el projecte linkat. Tot un sistema junt amb un conjunt molt important d'aplicacions lliures de les quals en donen serveis de suport i manteniment i són gratuïtes per tot el conjunt de la població.

Podeu trobar més info a la web del linkat.

http://linkat.xtec.net

Anònim ha dit...

Jo tinc un vista i no hi ha manera de que funcioni correctament. Hauria de ser compatible amb tot tipus de programes antics, hi nanay de la xina. També demana confirmació i reconfirmació de tot el que mous o elimines i el que més m´emprenya es que no es compatible amb l´Ares. No he conseguit parar-lo de forma normal ni una sola vegada, es clar jo no soc programador, simplement soc un usuari que navega, visualitza, escolta música i poca cosa més, salutacions a tots i no el compreu. Aaaaah per cert, tinc un portatil amb XP i fantàstic.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint