de març 02, 2008 Les nenes de Rajoy que corren per Internet

La nena que Rajoy va imaginar al cara a cara entre ell i Zapatero està generant bastant de moviment a Youtube i comencen a penjar-se paròdies. S'ha organitzat a la xarxa el concurs de vídeos "La niña de Rajoy". La gent enviarà les seues paròdies a la famosa nena del líder del PP. De moment, la convocatòria no ha tingut massa concurrència, però segur que d'ací al dia 9 de marça, la cosa s'anima. Jo, de moment, vos pose unes quantes mostres del que corre per la Xarxa de la nena més buscada dels darrers temps...





del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu aquesta fantàstica paròdia en flash del debat entre ZP i Rajoy:
http://es.youtube.com/watch?v=kjiLRvyWsoI

Anònim ha dit...

Estic frapat per tot l'espectacle dantesc que ens ofereix el consumisme de partits politics. Podem comprar el nostre vot/partit al costat del pot d'ariel al super?

Certament, molts n'estem farts. Més parodia com la vostra, i menys "aparell politic". Us adjunto un comentari que vaig intentar fer al blog de na Carme Chacón, pero que pel que he descobert...estarà sotmès a una revisió d'uns criteris que no es poden consultar a la seva pàgina web....estranyament el link no funciona. Censura?......Tots fan igual!
Una forta abraçada per tot l'esquip d'un programa que mai no deixa d'entretenirnos les tarde amb humor.
STV

P.D: Aui us adjunto el que veig deixar a l'amiga Carme:
Estimada Carme,
creus que algun dia podreu fer propostes sense enganyar a la gent, sense que tot el que dieu (tant vosaltres com la resta de partits politics) sigui una mercaderia més en el mercat del consumisme de la política?
Us podeu comprometre, com fem la majoria, a deixar de omplir-vos les butxaques (de los amigos del partido tambien) amb els diners públics (ho feu legalment, és clar. Però, feta la llei…feta la trampa!)…..Trist.
Certament crec que uso el teu blog per a fer la reflexió…perquè sens dubte el teu estimat partit és el qui mena el jou dels treballadors/es d’aquest pais….tristament col·lapsats.
I parlo de pais….i em refereixo….podeu fer públic d’una vegada per totes quin tipus de partit sou? El PSC defensa Catalunya davant l’estat espanyol, o senzillament acota el cap i no protesta. Jo diria que tant vostès com altres ens prenen el pèl. Es queixen que la gent jove no anem a votar…..i què esperen?
Per acabar, certament, tots els que hem passat per Madrid ho hem vist clar. Quina qualitat de vida….una bona butaca al parlament, llegir-se les lleis per sobre i aprovarles en pro del “partido” i sus beneficios, i com no….fotre’s fins dalt (perdó per l’expressió) en els genials restaurants de la capital, a costa de tots, és clar.
Treballin (de debò) alguna vegada a la vida, facin-ho per vostès, es sentiran millor.

Atentament,
un gran admirador del seu circ,
Esteve Solà

P.D: Una salutació a l’amic del partit que deu estar encarregat de mantenir el dia el blog de la “compañera” Carme, i que segurament, regula el que convé i el que no convé publicar-hi

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint