de febrer 13, 2008 Subhasta de vots a Ebay: qui dona més?

El mercadeig electoral no només es produeix als mitins, també a Internet. A Ebay ja hi ha diverses ofertes de vots a preus divergents. Una d'elles, és d'en Xavi, que assegura que s'ha cansat que els polítics se n'aprofiten d'ell i ha decidit ara aprofitar-se dels polítics oferint-los el seu vot. En Xavi ha fixat un preu de sortida, al meu entendre, una mica elevat, 400 €, tot i que mai se sap perquè Zapatero ja els pagava fa uns dies... Un altre usuari (lasombradecain) ofereix el seu vot molt més baratet, a partir d'un euro, tot i que si el vols comprar, amb mil € te l'emportes. Els candidats intenten conquistar els votants amb ofertes que, la veritat, semblen més ofertes de mercat que estratègia política. En aquestes eleccions més que mai. No trobeu?
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Més que promeses de mercat, amb un cutrerío i una demagògia constants que no es poden soportar...
Dos exemples:

1) tenim el cartell del PP a la seva plana web: quedan DD HH MM SS para combatir la immigración ilegal. Tots pendents del combat!

2) El video intelecto-progre del PSOE... en el que famosets d'Espanya es fan el progres i els modernets i els intelectuals... Pf! (http://www.youtube.com/watch?v=VvNpXWneg4Q)

Anònim ha dit...

Mai no havia viscut una campanya tan i tan pobre en idees i filosofia de partit. tot es demagogia barata: si la dreta toca el tema immigració, l'esquerra els titlla de xenòfobs; si l'esquerra es fa la foto amb els "artistes" - cosa normal als EUA - la dreta els titlla d'oportunistes que busquen la subvenció de torn; la dreta no tracta el tema d'immigració en profunditat, només deixa caure idees buides de contingut (quines són les costums espanyoles?); si l'esglèsia opina uns diuen que no s'ha de ficar en política, però son els mateixpos que defensen que els imams de cada mesquita intervinguin en temes importants per fer d'intermediaris...I mentrestant la Malena inaugurant d'estranquis, el conseller nadal mossegantse la llengua perquè no es tririn a sobre, CiU buscant treure el caperronet entre els dos grans; ANV fent soroll amb l'excusa que els ha donat el govern il.legalitzantlos...
I aqui un servidor paga cada cop més hipoteca, veu com tancar el mes es fa cada vegada més costa amunt, comença a veure negre el tema laboral donat que l'empresa ja parla de possibles impagaments a mig termini...
Estaria bé que els de Minoria Absoluta governéssin encara que només fos un parell de mesos, perquè la classe política ja fa riure prou i sembla que no els necessitem massa, no?
Salut!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint