de febrer 25, 2008 Tanca el Youtube d'alta qualitat, Stage6

Doncs sí, com apunta Joanarcaic, molts de vosaltres tindreu un disgust perquè el projecte Stage6, concebut per veure i descarregar pel·lícules i vídeos d'alta qualitat ha anunciat que tanca. Aquesta pàgina, posada en marxa pels creadors del divx, intentava ser una rèplica de gran definició d'imatge al Youtube. La notícia la donen els mateixos administradors d'Stage6 i la cosa s'acaba el 28 de febrer. Ja no es poden pujar nous vídeos i a finals de mes passen el forrellat. D'una banda, Youtube és un gegant molt fort i de l'altra, transmetre imatge de gran qualitat a través d'Internet requereix un ample de banda pel qual la xarxa no està preparada. RIP, Stage6, mala sort, haurem d'esperar a la posada en funcionament d'Internet 2 per saber si projectes com aquest podran funcionar. Aprofiteu-se de la pàgina mentre pugueu, perquè ja li queda poc... Vos deixe el tràiler de la propera d'Indiana Jones per a queveieu la qualitat dels seus vídeos

del.icio.us

2 comentaris:

Deivit Tustei ha dit...

Bueno, el Youtube (o qui sigui) serà d'alta qualitat d'aqui uns anys. O algú s'hauria imaginat fa uns anys que un servei com el Youtube funcionaria?
És més, programes com el TVUPlayer (tele P2P) transmetran la tele en Alta Definició algun dia. Això segur. Només hem d'esperar.

Anònim ha dit...

Es una llástima, jo he estat usuari de Stage6 molts mesos i ara quedaré ben "penjat".Xilalo

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint