de febrer 19, 2008 Windows Vista es reinicia, i es reinicia, i es reinicia...(AFEGIT)

Fa uns dies que una de les màquines que tinc a casa, i que té instal·lat un Windows Vista, no para de reiniciar-se. Resulta que va fer un paquet d'actualitzacions i no aconsegueix instal·lar-les del tot, amb la qual cosa es va engegant i tancant en un bucle inacabable. De moment, en van venir al cap les mares de tota la colla de Seattle quan vaig veure que no em demanava ni per guardar el canvis amb què estava treballant i tancava la màquina. Des de llavors que dura la broma i va reiniciant-se sense control. Sembla que es tracta d'una errada de les actualitzacions que Microsoft va posar en marxa per preparar el sistema pel decissiu SP1 que arribarà en breu. He llegit que els xiquets de Gates estan treballant en un altre pegat per solucionar el pegat que falla. A vore quan haurem d'esperar. Per sort, puc seguir treballant en Ubuntu... (Mireu els comentaris perquè Xavier de Tarragona ens aporta una novetat, la versió SP3 de l'XP, que acaba de sortir i que contradiu les informacions que parlen que en tres mesos Microsoft deixarà d'oferir suport per a l'XP...)
del.icio.us

8 comentaris:

Deivit Tustei ha dit...

Dissabte vaig comprar un portàtil que òbviament venia amb el Vista i no he tardat ni dos dies en canviar-lo per l'XP. On s'és vist que sense tenir res obert consumeixi 800Mb dels 2Gigues de RAM que porta l'ordinador? Bonic ho és, però on hi hagi un bon XP... Ara mateix no el canvio per cap altre.
I a sobre venen portàtils amb 1GB de RAM i el Vista instal·lat. La gent es deu cagar en tot quan veuen que el seu ordinador nou funciona com el cul.

Anònim ha dit...

REM M'estic pixant de riure... en bucle!
10 LOL
20 GOTO 10
:-)

Vista és una cagada impressionant de Microsoft: és dolentíssim com a sistema operatiu perqùè presenta una quantitat enorme d'errades i incompatibilitats amb hardware i software actual (habitual a empreses i administracions públiques, per exemple), que supera amb escreix el que va patir XP, per exemple, per adaptar-se al mercat quan va sortir.

A moltes LAN o intranets d'empresa he vist com portàtils amb Vista ni podien accedir a impressores en xarxa, ni podien fer servir segons quins programes d'empresa comuns. A banda del que explicava el company anterior i que ja hem comentat moltes altres vegades: el consum exagerat de recursos (Vendre portàtils amb Vista amb 1 Gb de RAM hauria d'estar tipificat al Codi Penal. :-P)

Pel que respecta al teu problema, amic Vidal, sitens el DVD d'instal·lació del Vista, fica´l, reinicia (bé, això em sembla que t'ho farà solet xDDDDD) i mira de recuperar versió anterior de Vista des d'algun punt de restauració. És el primer que se m'acut per solucionar-ho. :-)

D'altra banda, ja que hi estàs... recorda de fer FORMAT C:\ i arreglaràs el problema definitivament instal·lant XP SP2, per exemple, tunnejant-lo una mica, que ara mateix (a banda de les distros de LINUX) és com millor partit es pot treure d'una màquina.

(Per cert, això sí que és un motiu suficient per interposar demanda civil o reclamació davant Consum contra Microsoft, eh!)

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Hola Xavi. Ho he arreglat d'una altra forma. He desconnectat les actualitzacions automàtiques (arrencant amb mode recuperació) i amb això i recuperant la darrera configuració bona, hi pots seguir treballant. De totes maneres, jo faig servir fonamentalment Ubuntu, i només vaig a windows quan hi he de fer servir alguna aplicació concreta que no corre bé en linux. Ja veurem com queda el tema del bucle, però potser sí que tens raó amb això de la reclamació. Salut!

Anònim ha dit...

Per cert, fa dies que tinc ganes de comentar-vos un script del greasemonkey que he descobert ara i que és una canya, el google sync, que permet recuperar la configuració que tenies al Firefox obris el navegados des de la màquina que l'obris, perquè la guarda a al teu compte gmail. Si no ho heu provat, feu-ho i en parlem. Salut!

Anònim ha dit...

Sí, està molt bé aquesta extensió del Firefox. Ja fa un cert temps que la tenen a Google: http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/ però ja la he fet servir molt poc (crec que un parell de cops només) perquè més que canviar de màquina, canvio de lloc :-)

I m'alegro que hagis recuperat el portàtil. Avui estic llegint moltes coses de l'actualització aquesta del Vista i és per flipar. Com poden haver-la cagat tant a Microsoft!!!!

Per cert, amic Vidal, a veure si pots escriure o enllaçar (i si ho dius al programa, millor encara :-P) amb el que està triomfant avui a la Xarxa: Roberto Chikilicuatre i el Baile del Chiki Chiki, que és la darrera genialitat de l'Andreu Buenafuente, de presentar aquesta "cançó" al concurs d'Eurovisió de TVE i... ¡¡¡JA VA LA PRIMERA DE TOTES!!! perquè s'estan movilitzant tots els freakies de la xarxa per votar-lo a MySpace (que és on es fan els vots per seleccionar la cançó).

Aquí deixo un enllaç per sentir la... "cançó" i petar-nos de riure!!!

Salut!

(i se me n'assabento de res sobre el "parche" del "parche" del "parche" del Vista :-P deixo un comentari)


Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Hola Xavier!

Només et volia comentar una cosa per si trobes interessant de fer-ne un post al blog: Windows XP Service Pack 3 Release Candidate 2 (tot just acaba de ser llançat per Microsoft). En pocs dies estarà la versió definitiva i ben aviat versió per a d'altres idiomes.

Però això ja és la prova definitiva que Windows XP seguirà tenint i durant força temps presència plena al mercat.

Segons acabo de llegir a un foro americà, les primeres proves donen que amb aquest XP SP3 s'aconsegueix millorar el rendiment en aplicacions de l'Office, per exemple, en un 10%. No és cap broma!

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Pasat a Mac

Anònim ha dit...

Pasat a Mac

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint