de març 03, 2008 Els gats parlen ben clar!

Tots ho hem vist alguna vegada. Els gats parlen, però no per molt sabut que siga, dexa d'impressionar com són capaços d'imitar la veu humana i, fins i tot, donar la sensació que diuen paraules del nostre llenguatge. M'agradaria que els qui tingueu gats a casa que facen aquests sons, envieu els vostres gats parladors o pengeu-los al Youtube i farem una divertida recopilació. Vos en pose alguns dels més... xerraires!





>
del.icio.us

6 comentaris:

APV ha dit...

Els gats, aquells grans incompresos...

El meu no parla, simplement et mira i es comporta com una mena de marquesa/baronessa multimilionària que s'ofen extremadament amb la mirada quan se la contradiu.

Visca els gats malcriats!!!

Jordi ha dit...

Aquests videos són molt bons però són del any de la catapum. Això demostra que Internet està dins un bucle. Cada cert temps els videos i els continguts es repeteixen.
Ho he vist perquè el video del gat que diu "mama" ja l'havia vist en aquest blog fa temps.

Xavier Vidal ha dit...

sí, Jordi, la majoria dels vídeos són antics, però veure'ls tots plegats fa molta gràcia i si la gent n'envia dels seus gats, els podem renovar... I la teoria del bucle fa temps que jo la mantinc, el bucle, més o menys, dura entre ters i quatre anys. Ho tinc comprovat!

Anònim ha dit...

Boníssim, em sembla que supera l'entrada aquella que vas posar amb la dona esglaiant-se al veure com li manipulaven la imatge de la seva cara amb l'ordinador.

quitus ha dit...

el meu gat no parla
el meu gat directament es un ionqui........
http://youtube.com/watch?v=LLBeQglQYyo

claramunta ha dit...

Feia temps queno reia tant!Boníssim... m'encanta la conversa entre els dos últims gats, semblen els dos avis dels "Teleñecos"!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint