d’abril 22, 2008 Capen les operadores els programes tipus Emule?

Sempre ho han negat i entenc que ho facen, perquè no seria legal tallar l'accés a certs serveis d'intercanvi d'arxius mentres fer-ho és legal. Ara bé, hi ha mil maneres de dificultar aquest tràfic i les operadores ho saben. Ara, Azureus, el programa més extés per baixar a la xarxa torrent (com la xarxa emule, però amb menys escombraries i menys espies) ha encarregat un estudi per veure quines companyies posen entrebancs a la lliure circulació d'arxius digitals d'intercanvi a la Xarxa. El resultat és una llista de companyies que provoquen microtalls constants en les baixades, que capen certs ports, que limiten el toll de baixada i pujada per certs ports concrets... En la llista, que abasta 108 empreses de tot el món, h'hi ha algunes d'espanyoles: al lloc 34 està Tele2; al lloc 70 està Jazztel; al lloc 72 està ono i al lloc 74 està Telefònica. Si hem de ser justos, la veritat és que al nostre país estem molt bé (jjj), si ens comparem amb la resta de païssos del nostre entorn, no creieu?
del.icio.us

1 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé la situació a Espanya, però aquí a Andorra l'única operadora (STA) ho fa sistemàticament des de fa quasi un any. Evidentment ells ho neguen tot. El pitjor és que ens tracta d'imbècils dient-nos que la culpa és nostra (no sabem obrir els ports, configurar els programes...). Potser quan es vegin en aquesta llista (ara surten dins l'apèndix A) i la cosa es faci pública ho acabin reconeguen.
Això sí, se'ls hi fa la boca aigua anunciant la fibra òptica i els 100Mb de connexió a internet (amb límit de tràfic i capat, és clar)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint