d’abril 10, 2008 El Sr. Marcel·lí i el conseller de Medi Ambient


DÉU VOS GUARD

Estic entusiasmat amb el sr. Francesc Baltasar. Aquest home mereix un monument. No entenc les veus que demanen insistentment la seva dimissió. El sr. Baltasar és el nostre Fidel Castro. No només hi te afinitats ideològiques, sinó que té la traça de ser incombustible i parlar davant de la gent durant hores “impasible el ademán”.

Cada dia fa una roda de premsa o compareixença pública. Ahir mateix, al Parlament de Catalunya, es va estar 4 hores i mitja seguides, pràcticament, parlant de l’aigua que no tenim, o que si tenim no sabem que la tenim, o si la tindrem o no la tindrem, depenent de l’estat d’emergència que potser ara mateix ens trobem o no, segons si ara plouen quatre gotes o no.

D’aquest home haurien de fer samarretes com les del “Che”. Però la imatge hauria d’incloure un paraigua en una mà, i una canonada de captació (no pas de transvasament) a l’altra.

Perquè us entusiasmeu amb mi, escolteu aquest poti-poti de declaracions del sr. Baltasar que vam sentir al programa i que provocaran la confusió necessària perquè no sapiguem mai on som. Nosaltres som rucs. Ja fem prou en anar a votar a les eleccions. Sort tenim dels nostres polítics que ens clarifiquen les coses.


del.icio.us

1 comentaris:

The Great Smurf ha dit...

Deu n'hi do, aquest element, el Baltasar, un altre carallot encorbatat i amb cotxe oficial. En un altre pais o en una empresa, ja l'haguessin passat per l'adrec,ador. No hi ha ningu que li digui a la cara "Sr. Baltasar, faci el favor, si's plau, de tancar la boca? Vos sou un creti i us penseu que nosaltres tambe. La seva estupidesa em fa sagnar les oides. No em torturi mes amb la seva estulticia. Faci's un favor i deixi de fer el ridicul en public. La seva familia i coneguts li agraiaran".

Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint