de juliol 25, 2008 Morbo o lícita campanada a la societat? (MODIFICAT)

(ACTUALITZAT: Randy Pausch ha mort avui a sa casa de Virgínia, segons ha informat la Universitat de Carnegie Mellon. Per sort o per desgràcia, s'ha materialitzat al peu de la lletra tot el que ell mateix va predir. Un exemple de dignitat, al meu entendre. N'hauríem de prendre nota, no creieu?)


El vídeo d'una conferència a la Unviersitat de Carnegie Mellon d'un professor de ciència informàtica s'ha convertit en un dels mes vistos a Internet. El motiu és que a Randy Pausch li diagnosticaren càncer de pàncreas terminal i va decidir convocar una xerrada on va parlar dels somnis de la infantesa, l'ambició i el triomf a la vida. La conferència la va titular "La darrerra lectura" i li la va dedicar als seus tres fills. Aquest cant a la vida va ja pels deu milions de visites i creix de forma exponencial, s'ha traduït a set idiomes, ha estat al Show d'Oprah Winfrey i ha estat publicada com a llibre. La gent s'emociona quan la veu, no se sap si pel morbo de saber que té càncer terminal, per la tendresa que inspira un informàtic com ell parlant de la tendresa del moll de l'os de la vida o per la campanada que suposa la denúncia del Randy Pausch sobre la poca investigació sobre el seu tipus de càncer. Jo vos pose el famós vídeo i també la versió reduïda i subtitulada que va fer al programa de l'Oprah i vosaltres opineu sobre el motiu del seu gran èxit.





del.icio.us

5 comentaris:

o ha dit...

Hola.
Només volia demanar-te que , si existiex, pengis una versió subtitulada al castellà perquè entenguem el que diu l'amic.
gràcies,
o

Anònim ha dit...

Doncs sí, estaria bé una versió subtitulada del vídeo.
Tot i que pel que veig encara no n'hi ha gaires:
http://download.srv.cs.cmu.edu/~pausch/Randy/Randy/otherlanguages.html

APV ha dit...

Un video realment emocionant, espero veure'l subtitulat al castellà perquè per culpa del meu anglès no entenc del tot bé moltes coses.

marbu ha dit...

Jo he trobat aquesta adreça amb subtitols al castellà :
http://es.youtube.com/watch?v=hKRgLvmamUY

The Great Smurf ha dit...

al castella, per que? ja posats, demaneu-lo en catala o apreneu angles, que no es tan dificil.
Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint