d’abril 24, 2008 Telefònica, qui no plora, no mama (RE-Revisat!)

(MIREU ELS COMENTARIS!) Com sabeu, fa uns dies instàvem els oients del Versió Rac 1 a demanar rebaixes en la seua factura de l'ADSL de Telefònica (i, per extensió, de totes les companyies). Doncs bé, molta gent va aconseguir una substancial rebaixa i ens segueixen arribant correus (d'ací que escriga aquesta entrada) que ens diuen que encara estan aconseguint passar de pagar més de 40€ pels tres megues a pagar-ne 29. La cosa, segons ens conten en els correus, és que els operadors del a companyia diuen que poden fer la rebaixa, però que no poden publicitar-ho als mitjans perquè no la llei no els ho permet. No sé quina llei, però. Siga com siga, la cosa és que, ja que Telefònica no pot publicitar-ho, ho faig jo. Seguiu demanant rebaixes en les vostres connexións perquè encara hi ha gent que ho està aconseguint. I després ens ho conteu, a veure com us ha anat.
del.icio.us

189 comentaris:

Anònim ha dit...

COM L'HAN ACONSEGUIT AQUESTA REBAIXA? JO HE TRUCAT A TELEFONICA PER CONFIRMAR-HO I M'HAN DIT QUE LA TARIFA PELS 3 MEGUES ES DE 39,90I QUE NO N'HI HA CAP ALTRA?

OddBall ha dit...

Tot plegat és de República Bananera. ¿Algús sap com puc aconseguir la nacionalitat Andorrana?

OddBall ha dit...

Tot plegat és de República Bananera. ¿Algús sap com puc aconseguir la nacionalitat Andorrana?

OddBall ha dit...

Tot plegat és de República Bananera. ¿Algús sap com puc aconseguir la nacionalitat Andorrana?

Anònim ha dit...

escolteu, i amb el cable d'Ono (abans Menta) també funcionaria? Trucar a aquella empresa és entrar en el túnel del terror. Gent que no sap res, que es queden callats buscant respostes en una mena de guió que tenen, confusió amb els noms.....

Anònim ha dit...

Acabo de telefonar i m'han confirmat que no, que el preu es 39,90, el que hi han son varies modalitats, 1mb, 3mb etc..., pero 3 mb són 39,90€, el comentari es fals.

Anònim ha dit...

VOLEM MÉS INFORMACIÓ

Siusplau Xavier aclareix aquest tema. Escriu algun d'aquests correus que dius que t'han enviat alguns oients siusplau, així veurem com han aconseguit la rebaixa. Concretament m'agradaria saber quina conversa telefonica han mantingut amb els/les operadors/es, perquè trucar allà és un xou!!! Et van passant la trucada fins que t'aborreixen i penges!!!

Què se'ls ha de dir per aconseguir-ho??

Gràcies per endavant.

bambam ha dit...

2 minuts de trucada = rebaixa del 50% (de 40€ a 20€!)

bambam ha dit...

la conversa:

JO: Em vull donar de baixa d'internet.
TELEFONICA: Me da sus datos bla bla bla. Ya no utiliza el servicio?
J: Si, pero consumeixo molt poc telefon, i pago una bestiesa en la factura per culpa d'internet.
T: Le podemos hacer una rebaja del 50% durante 6 meses.
J: I quan hagin passat els 6 mesos?
T: Vuelve a llamar.
J: D'acord, gràcies.
T: Muy bien, a partir de hoy se le facturara el 50%. Gracias por su llamada.

Així de fàcil!

Anònim ha dit...

Ei! Funciona!!!
La meva conversa ha estat aproximadament la mateixa però quan m'han passat amb comptabilitat m'han dit que et fan la rebaixa del 50% durant 6 mesos amb el compromis de permanencia a telefonica durant 1 any (i perquè no havia gaudit de cap promoció quan em vaig donar d'alta en ADSL i perquè fa molts anys que estic amb ells).
Espero que us pugui servir d'ajuda!!

Xavier Vidal ha dit...

Un correu més:
"...la primera trucada, en català, ens ha dit que no podíem accedir a l'oferta dels 26 € per l'ADSL (enlloc dels 40 € que paguem ara)...que miréssim online i no sé quins "cuentos" més...
...però no ens hem rendit...hem tornat a trucar...amb el cul apretat hem demanat que ens passessin amb el departament de baixes (ja ens vèiem sense telèfon)...els hem explicat que volíem donar-nos de baixa perquè és injust que nosaltres com a clients no ens puguem beneficiar d'aquestes ofertes la seva resposta ha estat..."un momentito que pregunto...como no se han beneficiado de ninguna promoción a partir de mañana pagarán 26 €""

Xavier Vidal ha dit...

Ací vos pose alguns dels mails que m'han arribat com algú de vosaltres demanava:
Hola Xavier,

"Pagava 39,40 de adsl 3 megas i ahir vaix trucar a telefònica i l`han baixat a 26,20. En van dir que no podien fer promoció d`aquest descompte per un tema legal. Podries explicar-ho per antena? I animar a tota la gent a trucar, es molt fàcil, nomes cal dir vull pagar menys, i ja esta"

"Hola Xavier!! He trucat a Telefònica i l'ADSL de 3 MB que em costava 40.90 € /mes em passarà a costar 26.90 €/mes durant un any. Només ha calgut seguir el teu consell: que si he rebut una oferta d'un altre operador, que estava pensant de donar-me de baixa, que si teniu alguna promoció ... i ja ho veus! Salut i enhorabona pel programa!!"

Anònim ha dit...

Hola. Despres d'escoltar per l'emisora a en Xavi Vidal fent el comentari del descompte, avui he decidit provar-ho i tot que m'han marejat una mica enviant-me d'un lloc al altre, finalment he anat a parar a Baixes, lloc on no habia demanat anar, sino Calitat ADSL, però bé es igual. La noia a comprobat que portaba 4 anys d'alta al ADSL i que no habia rebut cap promoció. Resultat, "com a fet excepcional" segons paraules d'ella y el seu jefe, se'm cambia la tarifa de 39,9 a 26,2 durant un any.

Gracies Xavier.

Anònim ha dit...

Acabo de trucar, primer la comercial m'ha dit que no m'ho podien fer. Que era una promoció per noves altes i que ja no estava vigent. M'oferien tarifes més reduïdes però amb reducció de velocitat i de temps de descarrega. He dit que no estava d'acord que jo sabia que a antics clients els hi feien descompte i que si no me'l feien que em passesin amb el departament de baixes. Em passen amb el departament de qualitat, m'aten una comercial i em diu que com que fa més de 3 anys que sóc client seu i no he gaudot de cap altra promoció em rebaixaven el preu de 39.95 a 26.20 durant 1 any i sense cap modificació del servei ni de velocitat ni de limitació de descarrega.

Así soy yo ha dit...

Una pregunta, amb orange també funciona? O es només amb Telefónica?

Anònim ha dit...

No és ben bé aquest cas però la meva germana va trucar per donar-se de baixa de l'adsl de telefònica ja que es passava tot el dia a la feina i quan arribava a casa no tenia ganes de connectar-se. Doncs quan va demanar per donar-se de baixa li van oferir 2 mesos gratis. Al cap de 2 mesos, va tornar a trucar dient que es volia donar de baixa, i li van donar 2 mesos més. O sigui 4 mesos gratis. Al quart mes ja no li van oferir.

Anònim ha dit...

Hola companys,

Tinc el famos "trio" de telefonica, telefon+adsl+imagenio. Fins ara pagava 51,90 euros (+IVA, mes la linia, mes el descodificador de imagenio, acaba sortint per 83 euros la broma).

He trucat al 1004 per dir que hem donava de baixa de Imagenio i del ADSL, m'han preguntat el motiu i els hi he dit que una altra companyia m'oferia millor preu (Ya.com 29,95 euros, us ho dic pq pregunten, tontos no son).
Automaticament m'han rebaixat del 51,90 euros a 37,20 euros durant un any (aixo si, m'havia de quedar amb imagenio.

Doncs aixo companys, el tema funciona, l'unic es que has de deixar molt clar que et dones de baixa, sino res de res...

Moltissimes gracies!!!

Anònim ha dit...

Truqueu i insistiu, jo des d´ahir que disfruto de la tarifa de 26,20+IVA durant un any. Us diran que no, que l´oferta ha caducat. Ameneceu-los amb donar-vos de baixa i després us passaran amb "calidad" que diuen ells i allà m´ho van donar inmediatament. A la feina ja en som 3 que ens ho han canviat

Anònim ha dit...

Un minut de trucada. Truqueu al 1004 digueu que us voleu donar de baixa perquè ya.com us ofereix el servei mes barat. Immediatament m'han dit que em podien oferir un any a 26.20 € perquè tenia quatre anys d'antiguitat. Dit i fet.

Anònim ha dit...

Cliqueu, si voleu, a l'enllaç del meu nom i podreu llegir detalladament com passar de 39,90€ a 29,90€ no per un any sinó INDEFINIDAMENT.

Unknown ha dit...

a mi em van dir ke si, vaig rebre la factura i m'havien seguit cobrant el 39,90.
Em vaig keixar i em van dir ke na de na, ke aixo no , vaig trucar un altre cop i em van dir ke si ke havien fatcurat malament, i l'altre dia vaig rebvre un abonament de telefonica per 15€. i em van dir que ja estaba ficat correctament per la propera factura

Anònim ha dit...

Hola!

Us explico el meu cas:

Tinc el trio de telefònica (adsl 3mb, trucades i imagenio familiar)més línia= 87 € /mes iva inclòs.

Vec a la tele que hi ha una promoció del trio durant 12 mesos a 12 € menys al mes. de 50 a 37,20 el paquet de serveis.

Truco, reclamo, amenaço amb la baixa i pam! em passen a un comercial que autiritza el descompte, i em manté l'abonament dels partits de futbol!

De veritat, truqeu i amenaçeu, val la pena.

Anònim ha dit...

Hola a tothom! Desprès de llegir-vos hi he trucat, i a mi m'ha "tocat" l'oferta del 50% durant 6 mesos amb el compromís de permanència. Em queda a 20,45 €. Diu que em sortirà a partir la factura del mes de maig.

I tampoc no he hagut de repetir massa vegades les paraules "darme de baja" per a que la noia m'ho oferís.

Val la pena provar-ho.

Sal·lutacions,

Xavi

Anònim ha dit...

Ueee!! Jo també ho he aconseguit! He dit que a la meva veïna li van fer una oferta i que o me la fan a mi també o em dono de baixa ja que no ho trobava just i que altres companyies m’oferien un millor preu. El noi m’ha dit que em passava amb el departament de baixes i que allà potser em podien fer una oferta millor. M’han ofert o 6 mesos al 50% o bé 3 mesos gratuïts pel meu Dúo (amb la condició d’una any de permanència). El que faré és el que diuen els companys, dintre de 6 mesos tornaré a trucar!

Nigrot ha dit...

Seguiu trucant com a bojos!

No ho deixeu passar!

No feu cas del comercial que us voldrar portar a l' hort. Demaneu per el departament de qualitat, que es el de baixes (es el mateix!) i alla heu de dir que voleu pagar menys ja que trobeu que es molt car el servei i els arguments que us semblin.

Llavors us oferiran una oferta de 19,90 per 6 mesos (un 50% menys) amb la condició de que esteu a telefonica durant un any...

Ull viu! Graven la teva acceptació de compromís a quedarte 1 any a Telefonica!

Santa paciencia amb el Monopoli...

Anònim ha dit...

Hola,
despres de la insistencia del meu marit per trucar a telofica i intentar obtenir la rebaixa en la tarifa d'ADSL, i despres d'un periple per multitud de departaments i negatives...m'han passat amb el departament de qualitat amb el proposit de donar-me de baixa i m'han rebaixat la terifa de 39,90 euros a 26'20 durant un any. L'any que be s'ha de tornar a intentar.
Gràciens pel servei que doneu i sort.

Unknown ha dit...

Ei gent, funciona, em volien vendre una ADSL nomes de nits i a 1 mega, li he dit que no, que YA.com m'oferia 3 megas 24 hores + trucades, i m'han dit que hi havia una promoció de 6 mesos a 50% i 6 mesos a 39.90, permanencia 1 any, o sigui 12 mesos a 29.90 mes o menys fen la mitja.

d'aqui a un any i tornare :)

salut,
Ferran

Anònim ha dit...

Es tot cert, he trucat i despres de passar la trucada al departament de "calidad", durant un any passo de pagar pel trio de 52,90€ a 37,20€. Tampoc cal dir que et dones de baixa, unicament que es il-logic fer pagar a un desconegut menys que a un client propi.

Delfí Roca ha dit...

Avui m'ha funcionat lo del 50% durant sis mesos, i en català, excepte la boda amb Telefònica que s'ha d'enregistrat en castellà.
Dic boda perquè el text que et llegeixen i les preguntes a les que has de contestar amb un sí semblen un compromís matrimonial (per un any...)
Al final quan li he comentat a la comercial s'ha posat a riure molt fort, o sia que tenim un contracte espaterrant!

Xavi, t'estimo

Anònim ha dit...

Jo tinc el DUO de Teléfonica a 40,90 Euros doncs m'ho van augmentar en 1 Euro al pasarmelo d'1 a 3 Mb.
M'acaben d'aplicar la promoció del 50% en 6 mesos i permanència 1 any el que significa una mitjana de 30,675. És dir 122,70 Euros a la butxaca.
Gràcies blogaires, continuarem escampanlo

Anònim ha dit...

S'ha de ser més caradures que ells!!!!
Hem trucat sol.licitant la tarifa dels 3 MB a 26,20€ i ens han dit que no existeix aquesta tarifa.
Hem demanat pe donar-nos de baixa, i ràpidament ens han fet el canvi de tarifa durant 12 mesos.
Ara a veure que surt a la factura

Anònim ha dit...

Jo hi acabo de trucar:
-Demanar per qualitat.
Comentar-lo això:
http://www.telefonicaonline.com/on/onTOFichaProducto/0,,v_segmento%2BAHOG%2Bv_idioma%2Bes%2Bv_segest%2BAHOG%2Bv_pagina%2BDI2%2Bv_hueco%2BMPO%2Bv_posicion%2B2%2Bv_producto%2B60955%2Bv_correspondencia%2BAHOG%2Bv_procede%2Bhome,00.html
Exigir-ho
-Disfrutar de 12 mesos a 26,20 €

Anònim ha dit...

A mi m'han ofert 6 mesos al 50 % trucant al 1004 i demanant informacio per donarme de baixa, m'han demanat els motius i els he dit que eren els preus que m'oferia la competencia. No he tingut que demanar res, m'ho han ofert a la primera, tota la conversa en castella i enregistrada.

Anònim ha dit...

He seguit el consell del xavi i he fet referencia a que em fessin la oferta dels 26,20 que em quedaria amb ells 1 any i....me l'han fet

Anònim ha dit...

De fet, era per agrair aquesta informació. Acabo de trucar i ja m'han fet el descompte de 26 euros durant 1 any.
Merci
Ferran

Anònim ha dit...

De fet, era per agrair aquesta informació. Acabo de trucar i ja m'han fet el descompte de 26 euros durant 1 any.
Merci
Ferran

Anònim ha dit...

Jo també acabo de trucar i m'ho han concedit. Només he hagut de demanar pel Departament de Qualitat ADSL i sense dir ni un sol cop la paraula baixa: fet!! Sense compromís de permanència ni similars. Les seves ordres son concedir la rebaixa per un any a tothom que ho demani.

Anònim ha dit...

JO TAMBÉ HO HE ACONSSEGUIT. De 29,90€ a 22€ ADSL amb trucades de Carrefour Telecom. 2 minuts=98€ de rebaixa aquest any. Només comparant les tarifes amb les de Telefónica. Molt amables.

Anònim ha dit...

jo tb vaig trucar la setmana passada. en atenció al client em van dir que no em podien fer cap oferta, llavors jo li vaig dir que volia donar-me de baixa. Em van passar al departament de baixes i despres de demanar-me el numero que volia donar de baixa (afegint tensió...) i finalment quant ja em pensava que m'anaven a donar-me de baixa em fan l'oferta. Tinc una linea a 3mb i una a 10mb, d'una pagaré 19,90€ i l'altra 25,00€. Just la meitat durant mig any. Gracies a vosaltres m'estalviaré un paston.

Anònim ha dit...

Ahir vaig trucar demanant la rebaixa, heu de demanar pel departament de qualitat directament, al principi et donen llargues dient que aquesta oferta no esta vigent, fins que com ja heu comentat vaig dir que si no, em donava de baixa i em donava directament d'alta per internet amb la oferta que tenen actualment, que em sortia més a comte qu seguir pagant el que pago (uns 65€), quan vaig comentar aixo, la noia em va dir que si volia fer aixo si que em podia fer una oferta del 40% durant 12 mesos, que nomes la tenen per usuaris amb intensions de donar-se de baixa. aixi que proveu-ho perquè funciona!!!!!
UBACH

Anònim ha dit...

HOLA BON DIA, HE TRUCAT AQUEST MATÍ I TAMBÉ HO HE ACONSEGUIT, EL PACK DUO A 26,20 EUROS DURANT 12 MESOS.
GRÀCIES A XAVI, A TONI CLAPES (FELICITATS PEL PREMI QUE LI HAN CONCEDIT) I TAMBÉ A RAC1 SALUTACIONS
JOSÈP LLUIS

Anònim ha dit...

Efectivament funciona. En un moment, el 50% durant 6 mesos i compromís d'un any amb la companyia. Gràcies! (Què fariem sense vosaltres...) Felicitats al Toni Clapés pel premi!

Anònim ha dit...

Efectivament funciona. En un moment, el 50% durant 6 mesos i compromís d'un any amb la companyia. Gràcies! (Què fariem sense vosaltres...) Felicitats al Toni Clapés pel premi!

Anònim ha dit...

Hola! El meu pare ho ha aconseguit aquesta tarda. Jo ja em veia sense internet però al final li han ofert els 12 mesos a 26.20€ durant 1 any. Al principi ha costat molt però al final la dona ens ha ofert la promoció, quan semblava que no hi havia res a fer. No ens han dit res de permanència.

Gràcies a tots!

Anònim ha dit...

Hola, quina enveja jo pago el mateix fa 2 o 3 anys.
Algú ho ha provat amb ya.com?

Anònim ha dit...

Acabo de provar-ho (cagat aixó sí) y dir-vos que, a falta de comprovar-ho amb la factura el mes vinent, m'han rebaixat 10 euros de l'adsl del meu Dúo.. indefinidament!!

Tant sols dir-li a la noia que em volía donar de baixa, per tornar-me donar d'alta amb la promoció nova (compte que la nova promoció de 9,90 euros mensuals del dúo té la baixada limitada a 2 megues) que ella m'ha ofert la rebaixa, sense perdre cap opció de les que ja tenía.

Suposo que la rebaixa que ofereixen i la daurada té que veure amb el temps que portis amb ells. En el meu cas uns 5 anys amb el dúo d'un mega (aquí no arriben els 3Mb).

Serán 10 euros menys al mes, 120 a l'any, IVA a part.

Anònim ha dit...

Jo he trucat a JAZZTEL, amb molt bones maneras, li he vingut a dir que volia la mateixa oferta que el que es donen de alta per exemple, despres de cuadrarse al gio que porten li dic que em passi amb el departament de baixes.
Li torno a explicar lo mateix a un altre senyor i li dic que ancara que engorros em puc anar a un altre compayia i agafar la oferta o fins i tot fer-ho amb la mateixa, es a dir donarme de baixa i despres de alta, em diu que que em semblaria una rebaixa del 25% durant un any. li dic que be i axi a quedat. de pagar uns 44 euros a pagar uns 31.

Per mi ja m'esta be .Recomano a tothom que apreti ja que tenim uns dels ADSL mes cars d'europa i amb menys amplada.

Seguent pas: EL CANON

Anònim ha dit...

Aquesta tarda:

Durada de la trucada 6 minuts, departament comercial: " Ho sentim pero no podem fer res, la promocio es unicament per a altes noves", li dic que no em sembla just i que em passi amb el departament de baixes.

La noia en qüestio: "senyor jordi, som la millor companyia, les altres ofertes son enganyoses....bla,bla,bla...."

Li dic que si a tot pero que em doni de baixa si us plau...... resultat:

12 mesos pagant 26,20 € !!

visca el pa visca el vi i visca el clapes i en marcel.lí!

Salut!

Jaume ha dit...

A mi hem varen dir que rebaixaven al 50% durant 6 mesos, pero no especificaven que després dels 6 mesos a meitat de preu estaves obligat a passar 6 mesos mes tornant a pagar l'import total com abans es a dir els 40€ de sempre.

Anònim ha dit...

Jo tinc contactat el servei a Ono des de fa sis anys, algú em pot dir si aixó tambe funciona amb aquesta empresa?. Salut.

Anònim ha dit...

Acabo de trucar dient que tenia una oferta de Ya.com a 24 €, i he passat de pagar els 39€ a pagar 26 durant un any.

Marina ha dit...

Algú ho ha provat per YA.com?

Anònim ha dit...

Bones, a mi també m'ha funcionat amb TELEFONICA. De 40 Euros/mes fins 26,20 Euros/mes durant tot 1 any!

L'Unió fa la força, encara que molts cops no ens ho creiem.

Anònim ha dit...

Acabo de trucar...i desprès de plorar una mica, he aconseguit una rebaixa del 50% durant 6 mesos però amb permanència d'un any. Ara em pregunto si no he estat massa precipitada al acceptar i contestar que si a totes aquelles preguntes que et fan i graben. Molts comenteu que un cop s’acabi la promoció tornareu a trucar, però encara quedaran 6 mesos més de permanència obligatòria i l’amenaça en donar-te de baixa no servirà. Un altre dubte que m'ha sorgit és que si et veus obligat a donar de baixa la línea durant aquest període de permanència (en un any poden passar moltes coses), quines poden ser les conseqüències. No se si me explicat prou.. Ara no crec que sigui a temps de rectificar res.. En fi.. mal més això que res.

Anònim ha dit...

A mi m'ha passat com a molts.

Tot i que anava guiat (demana per qualitat, amenaça-l's, etc), m'han torejat.
La primera trucada, després d'explicar el que volia, i com que no em solucionava res, he demanat per qualitat un altre cop. Allí m'ha penjat. Directament.

Segona trucada. He avançat una mica més, i en qualitat m'han dit que l'oferta que demanava jo ja havia caducat al març. Quan he insistit que no, que l'estava veient a la web de telefònica, m'han tornat a penjar.

A la tercera trucada ja estava molt emprenyat. He demanat el nom de la comercial, per queixar-me si em tornaven a penjar, però després de demanar un altre cop per qualitat, m'han posat amb una noia que m'ha dit que tenia raó, i que m'activava de seguida la rebaixa.

Quan li he comentat a la comercial que no entenia com es que era tant dificil aconseguir aquesta rebaixa, m'ha dit que em donava la raó.

Amb el trio he passat de pagar 51€ a 37€.

Gràcies pels consells.

THX ha dit...

Doncs jo també ho he fet fa un parell de dies y he aconseguit una rebaixa de uns 10€ amb Timofonoca...El mateix dia vaig trucar a mi companyia de seguretat on tinc contractada la alarma y me han regalat 3 mesos sense pagar la cuota!
Estic per trucar a la companyia de la llum i de l´aigua a ver si també tinc sort!

Anònim ha dit...

Jo he trucat a telefonica y li he comentat qu no estava content amb el preu que estic pagant, ja que els nous tenen més ventatges que els ya ho tenen i m'han oferit un router de 10megas gratuït i tres mesos sense pagar el import de 10 megas, o sigui que als tres mesos pagar 4€ més li he dit que donava de baixa i quant m'han passat amb el departament de baixa m'han oferit una rebaixa de un 50% durant 6 mesos o tres mesos gratuïts pero a canvi tendria que estar un any de permanencia amb telefonica en conclusiò ara pagare 6 mesos a 43,98 inclouen manteniment de linia
i al IVA, i abans era 70€ entre pitos i flautas. Moltes graciés Xavi Vidal es collonut

Anònim ha dit...


Bon día,
Ahir us vaig escoltar per radio, referent a la rebaixa de telefónica de l'ADSL.(3MB).
Aquest matí he trucat, la operadora que m'atès, hem diu que no havia ningún tipo de rebaja, que el precio era el que pagaba (jo pagava 40'90€ ADSL + 13'9740€ Linia Individual).
M'he conectat al teu bloc per informar-me millor, i tota decidida he tornat a trucar. Directament els hi he dit que hem volia donar de baixa, m'han fet esperar, deien que hem passaven al departament de baixes (jo patia, pensava ai, que la pifiaré), llavors s'ha possat una dona, i m'ha informat que hi havia una rebaixa i hem rebaixaven 20€, i jo li he dit que YACOM era 26'20€/mes tot(ADSL+Trucades+Linia), m'ha dit que això no era possible, al final m'he quedat amb la rebaixa dels 20€ que no està malament, però llavors aquest anunci de YACOM és falsa?
Si ho pots investigar, sisplau informe'm. Moltes gràcies per la vostra informaciò.
Salutacions,
Francina

Anònim ha dit...

FUNCIONAAAAAAA!Cinc minuts al tlf i 15 eurakos de rebaixa. T'has de cuadrar, però funciona. Gràaaaaacies!
Pep

Anònim ha dit...

Hola ; después de conseguir una rebaja de 14€ (me acaba de llegar la factura) por que por lo visto soy veterano en ADSL (2005), ahora he contactado con mi servidor de internet y le he plantado las ofertas (reales) que me han llegado ultimamente, sin contar las que ya se ve que son grandes hosts compartidos etc..
Resumiendo, como bién decis, el que no llora no mama y en este caso el que no llora no consigue que le doblen espacio y ancho de banda de cuatro dominios por la face lol
Gracias
Psdt. no escribo en catalán para no destrozarlo; fuí al cole en los setenta...ya se sabe.

Anònim ha dit...

DOncs nosaltres l'història ha anat una mica al revés. Primer vam demanar el trasllat de la línia i l'adsl, i no sabem per quinssetsous el tècnic va apareixer al cap d'un mes i a més no va conectar l'adsl i va dir que ja tornaria, cosa que no va fer. Al cap de dies repetits de trucar al 1004 i reclamar la conexió, ma mare va trucar directament dient que es donava de baixa perquè eren una impresentables, i acte seguit li van oferir l'adsl al 50% per sis mesos, i l¡endemà van venir a conectar-ho tot!!
ahir el Raül hem va dir que hi havia un bloc del Versió RAC1 on se'n parlava, hi he entrat, i després de tres trucades (a la tercera la vençuda) el departament de qualitat m'ha ofert el 50% durant 6mesos (adsl 3M). Apa! animeu-vos a trucar!!!

Anònim ha dit...

A la 2ª trucada he aconsseguit una rebaixa de 13,70
Nova cuota 26,20 durant 1 any a partir de demà. (ADSL 3M.+TRUCADES)
GRACIES!!!!

Anònim ha dit...

ORANGE: Gaudeixo d' ADSL 1Mb + trucades a 20€/mes.
- He trucat i he dit que a la competència he vist més barat a veure si tenien noves ofertes... La comercial m'ha sortit amb ofertes però pagava més (amb més Mb, però jo vull pagar menys)... així que he demanat la baixa.
- M'han passat amb el dept. de gestió de clients i allí hem comparat amb una oferta precisa de yacom que jo tenia preparada: 3Mb+ trucades i inclou la línia (jo no vull més megues, vull pagar menys i vull que la línia no em dóni mal de caps, és a dir que la tingui telefònica). La noia m'oferia productes competitius amb l'oferta de YACOM (de fet he estat dubtant en ficar-me la tele i 20Mb!!), però m'he dit que volia pagar 5€ menys al mes i com a darrera oferta m'ha dit de pagar 15 €/mes durant un any. és a dir un 25% de descompte (de totes maneres he estat una estona al telèfon, vés a saber quan costa això en un 902...).
Crec que val la pena igualment la rebaixa, tot i que després em gastaré segurament l'estalvi en 4 copes....
Salutacions i a seguir buscant l'escletxa dels sistemes!!

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom, per fi ho he aconseguit!!!! En el meu cas he agut d'insistir molt,a l'últim he agafat l'opció de parlar en castellà i a la primera 26'20 euros. Només els hi he dit que havia rebut una oferta d'una altra companyia. Així de fàcil!!!!!!!!

Anònim ha dit...

hola penya! proposo santificar o beatificar (o com és digui) al Xavier Vidal... es un fenòmeno!
jo també he aconseguit la rebaixa del ADSL, em queda a pagar 20€ (el 50%)
m'han oferit 3 opcions, la 1ª és que et regalen 3 mesos i després els altres 9 mesos al mateix preu, o sigui, 40€. La 2ª és (la que he escullit jo), pagar 6 mesos 20€ i els altres 6 mesos 40€. I la 3ª és la que et costa 26 i escaig euros els 12 mesos de l'any i, a més a més, passes de 1 a 3 megues (no està mal, no?)
Jo no he pogut escullir aquesta última promoció, per què al meu poble no hi ha cobertura de 3 megues (apart de més barat que abans, més megues...quina mala llet!
truqueu, no tindreu cap problema, però és veritat, et graben la part final de la conversa.
Ahhhhhhh gràcies a tots per els vostres comentaris i com no, a tú Vidal.

Anònim ha dit...

molta gracies a tothom por aquesta reaccio i benvingut al club de la lucha asi que podem fer mes coses con tot el servei que ofressen las macro empresas desde telefonica ,banc , gasolineras ................. y moltes mes .

Anònim ha dit...

Hola : Acabo de parlar amb telefónica i els hi dit que em volia donar de baixa , ja que ya.comm em feia una oferta molt bona, pero que em sabía "greu" deixar Telefónica , per l´antiguetat que tenia amb ells.
M´han posat a un altre Srta., li he dit el meteix " rotllo " i m´ha posat a un comercial, que li he dit el meteix.
Ma contestat que tenia que consutar-ho i m´ha deixat mig minut amb " espera" ( estic segur que no ha fet cap consuta ) i m´ha dit que em deixaba durant 6 mesos la ADSL a meitat de preu 19,95 Euros fins el 2 de novembre del 2008 i que el 1 de novembre els truque´s per veure si habia laguna altra oferta.
Li he preguntat si aquesta rebaixa hem perjudicaria , en quan a la rapidessa o al preu de les trucades , i m´ha dit que no .Que aixó era una oferta extra oficial, ja que ells tenien que aplicar las tarifas que marca la llei.
Continuara......
Amadeu

Anònim ha dit...

Hola a tots,

A mi el que m'han fet és reduïr l'import de l'ADSL al 50% (pagava 40€ i ara pagaré 20€) El tema del lloguer de la línia de tel, no me l'han tocat.
Algo és algo.
Gràcies Xavi Vidal

Josep

Anònim ha dit...

Dit i fet, no m'han tingut al telèfon ni 5 minuts i m'han fet la rebaixa del duo 39'90 al 26'20... De tan senzill no deixo de pensar que hi ha trucu de l'almendrucu...

En fi, em sumo a l'agraïment al Vidal per la rebaixa i al "Versió" pels retorns a casa en autobús passant-m'ho pipa.

Àlex

Anònim ha dit...

de 40ipico...a 26ipico...durant un any...fent numerets m'estalviaré 200 eurets...(parlo de telefonica)...a por ellosssss

Anònim ha dit...

Ei Hola,
A mi també m'ha funcionat, a la segona! els he dit que estava rebent altres ofertes molt mes barates, i que pensava a donar-me de baixa, llavors m'han ofert el 50% durant 6 mesos i 1 any de permenencia.
Vista el Versió Rac1!!!!

Anònim ha dit...

XAVIER VIDAL ETS UN 10
DESDE QUE SEGUEIXO EL BLOG
L'ORDINADOR VA MES RÀPID(MOZILLA)
EL CORREU MOLT MILLOR (THUNDERBIRD), ESCRIPTORI MOLT MÉS MACO I ARA ACONSSEGUEIXO REBAUXA AMB L'ADSL

MOLTES GRÀCIES

Xavier Vidal ha dit...

Gent, això va de collons, hem de seguir escampant-ho, digueu-li tota la gent que ho faça (i després deixe un "recaet" en els comentaris per donar-li la màxima publicitat). Vinga, això és la força de la gent, del boca-orella, la filosofia 2.0... Salut a tots!

Anònim ha dit...

estic lligat per un any pero en sis messos al 50% menys,vaig haguer de ficar-me una mica dur pero te el seu resultat

Alfonso ha dit...

Nens, de collons!!! 5 minuts al telefon: tecnica:

1. Trucar al 1004
2. Dir que m'informin sobre oferta 29,95
3. Hem diuen que ja tinc adsl 3 mb que que vull que la oferta es per clients nous.
4. L'hi dic que tinc oferta millor amb ja.com i llavors hem vull donar de baixa. Hem passen amb una altra companya.
5. Hem diu el mateix que que vull: donarme de baixa perque teniu oferta de 29,95 i tinc oferta millor a ya.com.
6. Be !, ara precisament tenim una oferta de fidelitat 50% de descompte durant sis messos efectius desde ara, i al novembre torni a trucar per noves ofertes.
7. Voilà!!!

Gracies a tots pels vostres consells!!

Anònim ha dit...

Si tornes a trucar al novembre per una nova oferta, que li diràs si tens una permanència d'un any? (Et faltarà mig any perquè la permanència caduqui), l'excusa de canviar de companyia ja no servirà..

Anònim ha dit...

Avui en arribar a casa he trucat al 1004, dient que amb molts anys de client de telefònica amb adsl no havia tingut mai cap promoció, m'han demanat el numero de telèfon i m'han ofert 6 mesos al 50%; o sigui que funciona, és el segon intent, vaig trucar fa dies i un home parlant en català es va negar a rebaixar la oferta, deia que era del mes passat... Gràcies al programa i a Xavier Vidal

Martí

Anònim ha dit...

Sí, sí... funciona!!!
M'acabo de desfogar amb una comercial, qui m'ha passat al famós Departament de Qualitat. Allí, molt amablement m'han explicat que hi ha una oferta de passar dels 51'90 a 37'20, durant un any i... que em calmés, "que d'aquí a un any poden passar moltes coses" :-)

Moltes gràcies pels vostres consells i us animo a continuar informant a la gent, perquè està ben clar que ens estan prenent el pèl!!!

Anònim ha dit...

desprès d'apretar una mica he aconseguit 14 € de rebaixa per un any

Anònim ha dit...

desprès d'apretar una mica he aconseguit 14 € de rebaixa per un any

Anònim ha dit...

Trio imageniox 37,20 a mes rebaixa de preu de la linea basica, que es cobren el que volen.
Gracies.

Xavi ha dit...

M'ha costat una miqueta però al final m'han fet la oferta del 50% per 6 mesos, amb un any de contracte (que si no el cumpleixes diuen que et fan pagar els mesos que falten). De totes formes encara no es efectiva fins que no truqui la meva dona que es la titular de la linea, ja que diuen que han de fer una grabació per donar validesa a la promo.
Ja os dirè si ens tornen a marejar o finalment hem tingut exit (espero que sí).

Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Funciona. A la segona trucada i despres de dir que em donava de baoxa de tot (trio) m'ha ofert una rebaixa del 50% per un any sense cap mena de compromis... Truqueu!!!!!!!

Anònim ha dit...

JO HO SENTO PERO M'HE DONAT DE BAIXA. NO PUC DORMIR DESDE QUE EL ZAPLANA HA FITXAT PER TELEFONICA I EL SOL FET DE PENSAR QUE LI ESTIC PAGANT LA NOMINA A UN PERSONATGE AIXI, M'HA FET REPENSAR EL MEU CONTRACTE AMB TELEFONICA.

Anònim ha dit...

Hola
Jo també m'he donat de baixa.
Aixó de pagar-li la nomina al Zaplana.....
Vosaltres mateixos.

Anònim ha dit...

Jo també em voldria donar de baixa, pero si vull ADSL m'he de fotre ja que la merda de centraleta d'on penjo únicament hi ha timofònica i a un puto MB! :( I això després de passar 6 mesos intentant donar-me d'alta a la resta (jazztel, ya, orange,....) tots em deien que si, pero finalment timofonica deia que no.
Tot i queixant-me al Síndic de Greuges i al Defensor del Pueblo, res de res.
La resposta d'aquests últims va ser la mateixa: El ample de banda no es considera un servei universal o siqui que si no en podem gaudir o no podem gaudir d'un servei de qualitat a fotres!!

Anònim ha dit...

ORANGE
Estava pagant més de 40€ per ADSL de 4Mb + trucades.
L'he dit a la noia que altres companyies oferien més Mb per menys diners i que estava pensant en donar-me de baixa, i m'ha ofert canviar a 6Mb per 25€, o sigui més Mb per menys diners!! Truqueu!

Anònim ha dit...

Això que parleu també funciona en les tarifes de mòvils (telefonica, vodafone i d'altres companyies) conec gent que ha començat els tramits per la migració i que ha trucat per donar-se de baixa de la seva companyia i al cap d'un parell de dies els hi truquen fent una oferta per que no marxin.

Anònim ha dit...

Acabo de trucar a telefonica i m'oferian 6 mesos de rebaixa els hi he dit que no ,que volia un any,despres d'esperar un moment m'ho han concedit,Gracias A TOTS!!!

tresblau ha dit...

Pareix un mercadillo, tot això jeje

Jo he trucat, i també tinc la rebaixa. La clau és l'amenaça de canviar de companyia!!

Anònim ha dit...

Doncs aqui un altre client del trio que ha passat per un any de 51'90 a 37'20 mensuals....

Quina vergonya de pais......

Anònim ha dit...

Nosaltres també hem trucat i hem aconseguit rebaixa del 50% durant mig any, tenim ADSL 3Megues i passem dels 39,90€ a 20€. ens fan contracte de permanència amb TIMOFONICA per 1 any per tenir aquesta rebaixa.Per aconseguir-ho hem dit que ens voliem donar de baixa degut a que fan millors ofertes als nous clients, bla bla bla, que amb altres companyies ens sortia més barat...

MOLTES GRACIES AL PROGRAMA I ANIMEM A TOTHOM QUE HO APROFITI QUE JA ENS CARDEN PROU!!!!

CONTINUAREM ESCOLTANT RAC-1 I ALS AMICS DEL VERSIÓ.

Anònim ha dit...

@ xavi

doncs la linea de casa estava a nom de la meva dona i vaig aconseguir la promocio parlant jo sol, que no us enredin, no cal que truqui la titular de la linea

Anònim ha dit...

Hola gente!! si funciona si, pero a mi man dixo k sin compromiso de permanencia XD
aquí os dejo mi conversa por si a alguien le interesa
TODO UN EXITO
Motos: Hola querria saber como darme de baja de lso servicios que tengo, ya que hay otras compañias que me lo ofrecen a mejor precio
Telefonica: Es usted el señor motos? (obviamente,, no va a ser el vecino k intenta k sea mas barato su adsl jaja)
Motos: si
Telefonica: llevan con adsl con telefonica mas de 5 años y de la linea muchisimo mas (pos aproximadamente 27 años, cuando era la época de cuentame) ... Me permite hacer una consulta con mi superior? (sisi :D:D si es lok estaba esperando desgraciá)
Motos: de acuerdo
Telefonica: le informamos que se puede sujetar a una promocion durante un año, sin compromiso de permanencia, en el cual su adsl pasará de costar 39 euros a 26 con las mismas condiciones de conexion... Estaría de acuerdo en la rebaja?
Motos: (guaaaa si funciona lo de la radio) mmm.... (pa k se vea k estoy medio de acuerdo)... Bueno va, que sea por todos los años que lelvamos en telefonica
Telefonica: de acuerdo a aprtir de ahora hasta el 8 de mayo del año k viene disfrutaran de esta rebaja. Gracias por confiar en telefonica
Motos: gracias (peazo de cabritos)

Anònim ha dit...

collonut ahir vaig fer la proba i tinc un any amb un 30% de estalvi de 39.90 a 27.93, es la pera....al cap d'una hora truca la meva cunyada i a ella 50% de estalvi durant 6 mesos...timofonica funciona

fonti ha dit...

Doncs jo seguint el vostre consell tb ho vaig probar (jo vaig amb YA.COM) i em varen dir que pel lloc on em trobava no em podien fer cap rebaixa. Els i he dit que volia donar de baixa i m'han dit que els i mandés un e-mail. Ho he fet, i he hagut de trucar per confirmar que estava donat de baixa. M'han dit que d'aquí 15 dies ja estaria donat de baixa.
Jo he pensat que ja m'havia quedat sense ADSL i ja mirava altres ofertes, quan avui al meu correu (carta de veritat a la bústia!!) em trobo una carta que em diu que truqui a un telefon per fer una rebaixa de 50%!! a la factura durant 6 mesos.
He trucat i ja ho tinc!!a, i sense compromís de permanència, que d'aquí 6 mesos i tornaré!!
Gràcies a tots!!

Anònim ha dit...

Ets un crack xavi. A veure, és tan senzill com fer q et passin amb el departament de baixes, dir que vols donar-te de baixa perquè pagues molt, i ja t'ho ofereixen!!!

Anònim ha dit...

Funciona, 50% durant 6 mesos del ala

Anònim ha dit...

despues de casi discutir en el departament de calidad, 50% de rebaixa durant 6 mesos, algo es algo, Gracies a tots.

Anònim ha dit...

Hola bon dia. Ha costat però el resultat ha sigut bo. Després de parlar com a 5 minuts amb l'operadora i diet-li que em donaba de baixa perque altres operadors m'oferien preus mes barats, m'ha passat amb el departament de Qualitat, i nomes dient-li que em volia donar de BAIXA, m'ha ofert de pagar 39.90€ que pago ara a 26.20€ durant un any amb el duo de 3 MB. Algo es algo. De moment un any i deu dira l'any que ve.

Proveu, que no ens prenguin mes el pel !!

Moltes gracies a tots i al meu germa per comentarme el tema

Anònim ha dit...

Tambe he aconseguit 50% de rebaixa durant sis mesos,sense cap feina,gracies al meu amic Marti i al programa per donar aquestes noticies.

Marc ha dit...

Hola,
Jo també he aconseguit un 50% de rebaixa durant 6 mesos. Senzillament trucant a telefonica, opció català, i dient que tenia una oferta mes economica d'una altra operadora. Inmediatament, l'operadora m'ha ofert la promoció del 50% per 6 mesos, a partir d'avui mateix Temps invertit 4-5 minuts, de fet he esperat mes que parlat. Estic al·lucinat.

Unknown ha dit...

Acabo de trucar i ja tinc la oferta de 26,20€ durant un any! He demanat directament que em passesin amb el departament de "qualitat", et responen dient que es el departament de baixes. Li he dit que estava pagant molt pel Duo, em contesta que miraria si hi tenien alguna cosa millor... i al cap d'un minut em diu que m'ofereixen el mateix que ja tinc pero a 26,20€ durant un any.
Gracies Xavi!

Anònim ha dit...

OLE OLE I OLE acavo de trucar al 1004 i tambe m'han fet la rebaixa 1 any trio imagenio a 37'20€ jajajajaj

Anònim ha dit...

MOLTÍSSIMES GRACIES XAVI VIDAL PER LA GRAN INFORMACIÓ QUE HAS DONAT. He trucat a Telefonica per aquesta oferta dient que volia donarme de baixa per que un altre companyia m'havia ofert el mateix servei per menys diners. Després d'una llarga conversa i altres ofertes que em va comentar la comercial, li vaig comentar que un amic pagava 26 euros i que creia injust que després de 5 anys no s'ens fes cap descompte. Al cap d'uns minuts m'han confirmat que tinc ADSL durant un any per 26.20€. De nou, moltissimes gracies per tot.

Anònim ha dit...

MOLTÍSSIMES GRACIES XAVI VIDAL PER LA GRAN INFORMACIÓ QUE HAS DONAT. He trucat a Telefonica per aquesta oferta dient que volia donarme de baixa per que un altre companyia m'havia ofert el mateix servei per menys diners. Després d'una llarga conversa i altres ofertes que em va comentar la comercial, li vaig comentar que un amic pagava 26 euros i que creia injust que després de 5 anys no s'ens fes cap descompte. Al cap d'uns minuts m'han confirmat que tinc ADSL durant un any per 26.20€. De nou, moltissimes gracies per tot.

marteens ha dit...

Us han fet canviar el mòdem per accedir a la rebaixa? He fet els passos que heu recomenat però l’operadora de telefonica m’ha sortit dient que el que jo tinc ara 39,90 és de 1,2MB i que si em fan l’oferta de 29,90 tindré només 1MB, jo li dic que de fet mai arribem a rebre més de 860KB per la zona on vivim i em diu doncs que amb l’oferta encara pitjor. Però al final m’ho ha fet i em diu que per missatger m’envien un mòdem diferent que es requereix per aquesta altra modalitat?????? Algú em pot dir si li ha passat?

Anònim ha dit...

marteens tan pres el pel,no sa de cambiar res. 20 euros a 3 mb. durant 6 mesos, y ya esta.
Torna a trucar, has de anar en mes cara dura que ells.

Cardhuuu ha dit...

Ei,

ni amenaces de baixa ni res. Simplement he parlat amb una comercial molt amable i li he preguntat si hi havia alguna ofertaper pagar menys quota sense reduïr velocitat d'ADSL i directament m'ha ofert els 6 mesos al 50% amb un any de permanencia. Ni departament de qualitat ni amenaces de voler marxar perquè la competència és més barat. No problem. A provar-ho tots!!

gràcies Xavi!!! Visca el Pantalletes!!!

Unknown ha dit...

Aconseguit, 5 minuts, m´han pasat al departament de baixes, he reclamat que el preu era desorbitat, ja que altres companyies tenien millors preus. Al final un 30% dte. per 12 messos. Segons m´han dit era un client 10, mai he deixat de pagar una factura, encara que al principi eran incorrectes i en feien dtes. a les seguents. soc de JAZZTEL.

Anònim ha dit...

He trucat dient que em volia donar de baixa i m'han dit que em donaven dos mesos gratis per repensar-m'ho. :D

Funciona!

Anònim ha dit...

Jazztel també han picat, 30% menys de factura ;)

Anònim ha dit...

Sóc d'Orange i fins ara tenia 1MB + trucades x 36€. Comentant-ho amb gent i mirant les tarifes a la web vaig veure q estava pagant una barbaritat tenint en compte q x les altes noves cobren 20€/mes.
Em vaig animar a trucar després de llegir els vostres comentaris i em van oferir pagar el mateix però x 3MB+ trucades... la cosa canvia...

Ànims i gràcies!

Unknown ha dit...

Orange:
He trucat primer de bones i man dit que no hi havia res a fer donat que no hi havia millor cobertura, despres he trucat ja per donar-me de baixa i man ofert de passar a pagar 36.95 a 25!!! i conservan't-me les 3 MB+trucades. Ànims!!

Anònim ha dit...

Jo només tinc 8 messos d´antiguitat amb telefónica, tot i així, m´han ofert tres messos gratis,

gracies!

Albert ha dit...

Dos anys a Telefónica (6 primers mesos a 29€). Truco, em passen amb qualitat i els explico que tinc coneguts que els han rebaixat els 39 del Duo a 26. Em diuen que aquesta oferta es feia a Setmana Santa. Insisteixo que no és just i que tinc ofertes millors d'Orange (24€ 6 megues). Em diuen que ho consulten. Dos minuts després tinc 26€ a un any "per bon client" sense compromís de permanència (ho he preguntat, per si de cas). I tot de bones, sense haver de posar-me exigent. Així de fàcil.

Anònim ha dit...

EVA:
Vaig telefonar a Telefonia, i em van dir que em feien una rebaixa de 20€, que em passaven a l'ADSL Mini amb 3Mg igual (jo fins ara tenia DUO ADSL 24H 3MG), l'únic que no em podria baixar pel.licules, pero, per la resta no havia de notar res. Vaig estar molt contena !! pel mateix servei 20€ menys.
La meva sorpresa, és quan torno a trucar a telefònica, per fer-ho amb el telèfon dels meus pares, que tenien les mateixes condicions que jo, i em diuen que és totalment impossible, que l'adsl MINI es de 1mg. Llavors els hi faig mirar les meves condicions, i efectivament, em diuen que m'han passat a 1 Mg. EM SENTO MOLT ENGANYADA !!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bona tarda,
Truques al 1004, t'aten un comercial i et diu que no hi ha cap promocio sobre adsl de 3Mb. Quan et fan l'enquesta de valoracion ho valores negativament, i alehop et passen a un comercial de seguiment, que et diu que dels 40,90 actulas, et fan una rebaixa a 26,20 per 12 mesos a partir de ja, sense compromisi de permanencia. Quin pais! Gracies per divulgar aquesta rebaixa!!!!!

Bruno ha dit...

Increible ho he aconseguit.
Vaig trucar el divendres a YA.COM, hi vaig dir que tenia una oferta millor de lo que pago d'un altre empresa. Ara pago 38€ per 3Megas + trucades, hi hem va dir "esperi que ho miro" i tot seguit hem diu "li puc oferir 10 megas i a pagant 28€. Yuuuuppiiii.
Moltes gracies a tots per dir-ho a la radio.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, això funciona. Acabo de trucar a Telefónica, el he dit que fa molt de temps que tinc el Duo (és veritat), que vull que m'apliquin la promoció de 26€ al mes amb els 3 megues, que cada dia em truquen d'altres companyies fent-me ofertes i jo segueixo a telefònica. M'han passat al departament de qualitat, els he dit el mateix, m'han dit que ho havien de consultar a un superior i al cap de 30 segons m'han dit que sí, que a partir d'avui mateix ja m'apliquen la nova tarifa de 26€ duran un any... així de fàcil!

Anònim ha dit...

ei, acabo de trucar i sense cap mena de problemes m'han aplicat la oferta i ara nomes pagare durant tot un any una cuota de 26,20 mensual per 3 mb., segons sembla amb tanta pressio han hagut de fer una oferta que es aplicable a tothom, i ara em diu el meu germa que fan anunci a la tele i tot, si entre tots ens ho proposem, podem obligar a moltes companyies a fer millors tractes.

Anònim ha dit...

Acabo de trucar a Ono per donar-me de baixa d'internet ja que considerava que els 50€ que pagava per telefon+internet 6MB eren massa cars. Resultat: promoció de 6 mesos amb 50% de descompte a la quota. Això són 25€ al mes durant 6 mesos que es tradueixen en 150€ de descompte per una trucada.

Anònim ha dit...

M'han rebaixat a 26.2 per la cara. Això si, em pensava que em deixaven sense ADSL.

He parlat amb 3 persones: 1ª informació, no tenen oferta. 2ª dep. de baixes, no tenen oferta, et donarem de baixa (jo ja suava) 3ª pregunta d'un contestador. 4ª comercial que m'ofereix el preu rebaixat i em diu....QUE TRUQUI EN UN ANY PER TORNAR A NEGOCIAR LA OFERTA!!!

Gràcies Xavier, ets el millor

Anònim ha dit...

Ho he aconseguit avui al mati. ADSL 3Mb + Trucades a 26,20 durant 12 mesos. He explicat la formula al meu Bloc. http://www.esquis.net
Gràcies a tots per els vostres missatges i gràcies a tu Xavier, ets un crack

Anònim ha dit...

Gràcies!
després de batallar una mica i passar-me amb el departament de baixes...dit i fet: cap problema!

Anònim ha dit...

Ara si que us puc dir que és veritat. Vaig seguir les instriccións d'un comentari on deia que directament demenèssim per baixes. I aixì o vaig fer, al presuntar-me pq i dir que ere per l'elevat preu em va donar l'opció d'una oferta que tenien per 6 mesos al 50% amb un contracte de permenencia d'un any. Ah i segon ells a partir de juliol pujaràn a 6 Mb sense cap cost adicional.

Anònim ha dit...

Aconseguit! Moltes gràcies pels vostres missatges.
He demanat pel departament de qualitat, i he sol.licitat la promoció de 26€. M'han dit que aquesta setmana ja no està vigent. A l'insistir en alguna promoció, m'han ofert per ser "fidel" a telefònica el servei de Dúo internet 3 Mb a 19,95€, durant 6 mesos, amb compromís de permanència d'un any.

Miquel ha dit...

Si noi, funciona. Despres de 3 trucades, la primera tenien molta feina i no em podien atendre, la segona he demanat una rebaixa i diuen que res, la tercera em vull donar de baixa directament, i despres d'un estira i arronsa de 5 minuts el famos 50% de descompte durant 6 mesos, amb compromís de permanència d'un any.

Anònim ha dit...

hola, molt agraida a tots els de RAC 1.
Al arribar a casa en comenta el meu home q fa dies q us sent parlar de que telefonica redueix la tarifa si els hi dones la bara, em fa lleguir tot el vostre foro i jo tota decidida truco al 1004.

La operadora m'explica tot el q ofereix telefonica i no les altres companyies, i jo q li dic q el q no vull és pagar 40€, la operadora diu "perdoni, perdoni senyora q he perdut el so i no la sento", m'ho ha fet fins a tres vegades quand més l'apretava,jo repetint les vostres entrades del foro, que jo m'acabava d'enterar, fins q al final diu un moment q ho consulto, torna i diu que sí m'ho pot fer perqué sóc clienta fidel de Telefònica i q si vull ho cambiem ja mateix. Jo dic que si, que sí i celebracions a casa amb el meu home i els nens.

Gràcies Clapés, gràcies al foro.

Anònim ha dit...

Hola a tots !

Sou collonuts !!! Gràcies al vostre progrma y al blog..... trucadeta de 5 minutets amb el "Departamento de Calidad" y 50% menys durant 6 messos amb el compromis d´estar 1 any més amb TIMOFONICA.

SON UNS PIRATES !!! NOSALTRES HEM DE SER-HO ENCARA MÉS !!!

Tony ( Tgna )

Anònim ha dit...

Hola,

jo acabo de trucar ara mateix, la primera operadora que m'ha agafat el tlf m'ha dit que aquesta oferta ja no era vigent, i que només era per a nous clients.

Una mica "cagada" li he dit que em passes amb el departament de baixes.
La comercial que m'ha agafat el tlf tambè m'ha dit que no em podia oferir aquesta oferta però que si volia havia una altre que durant 6 mesos pagaria 19.90, li he dit que no, que he comparat amb altres companyies que m'oferien el mateix pagant molt menys,m'ha deixat en espera i finalment; perdone por la espera, però he realizado unas comprobaciones y finalmente le puedo ofrecer lo mismo que usted tiene a 26.10€ durante un año.

Objectiu complert!!! al menys durant un any.

QUINS PIRATES!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola,

jo acabo de trucar ara mateix, la primera operadora que m'ha agafat el tlf m'ha dit que aquesta oferta ja no era vigent, i que només era per a nous clients.

Una mica "cagada" li he dit que em passes amb el departament de baixes.
La comercial que m'ha agafat el tlf tambè m'ha dit que no em podia oferir aquesta oferta però que si volia havia una altre que durant 6 mesos pagaria 19.90, li he dit que no, que he comparat amb altres companyies que m'oferien el mateix pagant molt menys,m'ha deixat en espera i finalment; perdone por la espera, però he realizado unas comprobaciones y finalmente le puedo ofrecer lo mismo que usted tiene a 26.10€ durante un año.

Objectiu complert!!! al menys durant un any.

QUINS PIRATES!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola,

jo acabo de trucar ara mateix, la primera operadora que m'ha agafat el tlf m'ha dit que aquesta oferta ja no era vigent, i que només era per a nous clients.

Una mica "cagada" li he dit que em passes amb el departament de baixes.
La comercial que m'ha agafat el tlf tambè m'ha dit que no em podia oferir aquesta oferta però que si volia havia una altre que durant 6 mesos pagaria 19.90, li he dit que no, que he comparat amb altres companyies que m'oferien el mateix pagant molt menys,m'ha deixat en espera i finalment; perdone por la espera, però he realizado unas comprobaciones y finalmente le puedo ofrecer lo mismo que usted tiene a 26.10€ durante un año.

Objectiu complert!!! al menys durant un any.

QUINS PIRATES!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola,

Moltes gràcies per l'informació.
Ara tinc 50% durant 6 mesos.

Anònim ha dit...

Jo tambe ja tinc el 50% durant 6 mesos.
Gràcies per la informació.

Ha sigut més bastant fàcil.

Anònim ha dit...

Em sembla que els de Telefònica es comencen a cansar de batallar les rebaixes... la meva trucada ha estat curta i efectiva.
Truco al 1004, demano la tarifa de 25,90 que tenen per a noves altes. Com que no és una alta no me la poden aplicar. Demano que em donin de baixa i..voilà...em passen directament amb "Calidad" que sense haver de regatejar ni explicar històries ja d'entrada m'ofereix l'adsl igual que tinc ara per 26,20 € durant un any.
Ha estat molt fàcil.

Anònim ha dit...

Hola,
E trucat aquesta tarda al 1004, demano per la tarifa que surt a la pàgina de telefónica 25,90 € durant 12 mesos.Em demana el nom i tot això i em diu que aquesta oferta es nomes per noves altes.Jo li dic doncs llavors em donaré de baixa del servei.
Ella em diu: jo no puc fer res i em passa amb el "Departamento de Calidad".
La Comercial em diu que va a mirar si em pot fer questa oferta, m'espero una mica i em diu que ja la tinc activa per 26,20 durant 12 mesos.I que d'aqui a un any torni a trucar.
Gràcies Xavier, ets un campeón

Anna ha dit...

Hola a tots!!! què fort!!! nosaltres també ho hem aconseguit!!! un amic m'ho va explicar l'altre dia i fa un moment he estat llegint tots els comentaris.
En fi, que m'he decidit a provar-ho, tot i que estava una mica acollonida pq necessito l'ADSL per treballar. El primer cop m'ha sortit una comercial força borde i m'ha dit que res i que em passava amb el departament de qualitat, però en realitat ha penjat. Després he trucat directament per donar-me de baixa. Els he comentat que tenia un amic que pagava menys i que trobava injust que als clients que paguem religiosament des de fa temps no se'ns descompti res. I que clar, que hi havia ofertes molt interessants d'altres companyies i que malgrat em peses m'estava pensant donar-me de baixa. Tot s'ha de dir, he sigut molt educada i els he ensabonat una mica. Doncs res, que m'ha dit que l' oferta de 25,90 no podia ser però que me'n feia una de 26,20durant un any !!!
En total he tardat uns 15 minuts, equivalents a uns 13 euros menys al mes.
Sou uns cracks!!!
Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Hola,
Quins nervis quan sol.licites que et passin amb el departament de baixes. Però, funciona 26,20 € durant tot 12 mesos.
Moltes gràcies, sou genials!!!

tonienbas ha dit...

Un altre!!!

Aquesta mateixa tarde escoltant al Xavier Vidal, m'he decidit...
Ja veritat es que una mica 'acollonido' estava, quan a la màquina del principi l'hi he dit 'DARME DE BAJA' i despres, 'DEL ADSL', però ràpidament ha sortit el comercial, li he dit que he vist la oferta de 25'90€ i que jo pago 40'90€, que ho trobo molt malament, i com que no gasto quasi teléfon, penso en la baixa.
M'ho ha arreglat al moment, fent el paripé del 'jefe' i gravant el compromís d'un any, però ja està!!

GRÀCIES, VERSIÓ!!!

Anònim ha dit...

Bones,

Per als de Jazztel, us explicaré le meu cas:
- Jo canvio de domicili en breu, per tant he trucat per fer una portabilitat de número.
- M'han dit que no es pot fer, que si vull mantenir el número he de demanar a telefonica que me la faci. M'ho han deixat facil: "passame con el dept de bajas por favor"
- Em passen amb el de baixes ("operaciones especiales") i comencen dient que si em em sembla bé que ells gestionaran el trasllat gratuitament (segon em van dir costava 90€). L'unic inconveninet, que hauré de canviar el número (cap problema).
- Els pregunto, que ja que en el fons el que em donen es una línea nova, que si puc aprofitarme de les ofertes de nous usuaris. Em diuen que encara gracies que m'estalvio els 90€.
- Ara toca passar a l'atac:
1. Els dic que actualment Telefonica et dona d'alta gratuitament.
2. Que hi ha una oferta d'ONO que costa 28€/mes sense futurs augments.
- La resposta tipica: "espere que hablo con mi superior". finalment m'aconsegueix un 50% durant 3 mesos. No us deixeu convencer que això es una miseria.
- Li transmeto la meva disconformitat amb aquesta oferta enganyosa ja que ONO seran 28€ per sempre. "espere que hablo con mi supervisor".
- La resposta es un 20% de descompte més durant 6 meses, i sense cap tipus de clausula de permanencia
- FIRMO. D'aqui 9 mesos em tornaran a sentir.

RESUM DEL RESULTAT:
Trasllat de línea gratis (-90€)
Descompte de -50% durant 3 mesos
Descompte de -20% durant 6 mesos mes
Sense clausula de permanencia

* UN CONSELL: Tingueu paciencia, normalment acaben cedint per a que ens callem. Jo hi vaig estar 30 minuts.

SORT a tots!

Anònim ha dit...

Bona nit a tots!!
Un altre que confirma la veracitat de l'assumpte, la dinàmica que m'ha tocat a mi : 1)Comercial que aguanta el teu rotllo i després et suelta el seu(impossible rebaixa),2) li dius que et passi amb departament de baixes 3)persona del departament de baixes sense gaire resistència et fa la oferta dels 12 mesos a 26 i pico €.
Pèrò no acaba aquí la cosa!! Com estava animat he trucat a Digital Plus i amb un rotllo semblant he aconseguit un 50% de descompte durant dos mesos al cap dels quals haig de tornar a trucar per veure què fem. No està gens malament, oi?

Anònim ha dit...

Hola a tots, us escric mes que tot perque el meu company q es passa el dia a dalt d'un camió, i us escolta, m'ha insistit a que em queixes d.una vegada a Telefónica d'Espanya, val a dir, que pago por un ADSL TOP 10 Meges, nomes us haig de dir que no arriba ni a una sola, i cada dos per tres tot els sistemes em quien, ve dos ordinadors el meu i el seu; ahir, que ja tenia el dia molt calent per altres cuestions, vaig trucar i em vaig queixar, la noia que em va atendra molt amable aixo si, em va passar al Servei de ADSL, i llavors, usant la paraula de guapeton, al noi que em va atendre em va escoltar estoicament, llavors em truca un tecnic i em diu que si que tengo los 10 mega, bueno nueve y pico.
Li responc que no me tome el pelo, que llevo en internet muchos años. Be al cap d'una hora el meu adsl va començar a xirgar com si li haguessin donat vaselina, amés a la tarda venen i em cambien el reuter per un de color blanc molt bonic, pero de les 10 meges ni parlar-ne, es nota que han obert l.aixeta, pero fent les proves del test de velocitat a les webs de internautes.org vaig arribar a tenir 4266 - 155, i amb la de test de velocidad.es arribaba a 7117 - 218. Ara dilluns, els tornaré apretar. Es veu que en aquest pais sino rondines, sino crides, sino toques be les pilotes, aqui no funciona ningu.
Gracies, per el vostre programa.
Per cert, estic en el cul del mon de Sta. Coloma de Farners - Girona.

Anònim ha dit...

Bones a tothom!

Algú ha aconseguit aquesta rebaixa del ADSL tenint un contracte d'empresa?

Salutacions!

Unknown ha dit...

Hola!!!
Funciona!! Gràcies, Xavier, t'estimo! Jo els he dit que estava tipa de veure ofertes d'altres companyies molt més barates que la tarifa que jo pagava, que no voldria deixar Telefonica perquè vés a saber què, però que també estava tipa de pagar tant pel mateix que oferien altres companyies. M'ha dit que miraria a veure quina oferta havia tingut jo, i com que no en tenia ni n'havia tingut cap, m'ha dit que això ho havíem d'arreglar, i aleshores és quan m'ha ofert la tarifa de 25, 90 durant un any. I després què, li he preguntat, i m'ha dit que d'aquí a un any ja ho veuríem. Quina colla de no-voldria-dir-tacos-gruixuts-però-que -són-uns-pirates-segur!
Gràcies per aquest bloc tan meravellós, Xavier. Procuro escoltar-te sempre.

Anònim ha dit...

Jo he aconseguit rebaixa de sis mesos amb AUNA o ONO que es el mateix...
Vaig tensar la corda dient que em donava de baixa. Em varem passar amb una persona de comercial, i em varem fer una proposta de sis mesos al 50 %, o sigui passo de 50 € a 25 €. val la pena qui dia passa any empeny..
Ademes em possen el modem inalambric per 50 €, quan abans m´el cobraven a 50 e mes el tecnic a 100 €, per instal.lacio.

Gracies a vosaltres..
Records al Toni Clapes, al SR. Marceli, al Sr. Canyelles, al Mago Felix (real i fictici),i a la Montse. Si em deixo a un perdoneuu

Anònim ha dit...

Jo Tambe la he aconseguit, pero es nomès de sis messos, despres et tornen a cobrar a 40 €, hauriem de trobar una solució per aquests sis messos restants, alguna manera que el contracte de permanencia fos invalid, o alguna "trampilla" aixi per anar agafant ofertes d'aquestes que nomes les fan si els vols deixar.

Unknown ha dit...

es possible que l'oferta ja s'hagi cabat??????

a Telefonica diuen que SI

Anònim ha dit...

Ho acabo de fer ara mateix i funciona. 25,90 al mes amb contracte de permanència de 12 mesos, Moltes gràcies i intenteu-ho
Jaume de Vilafranca

Anònim ha dit...

Ara mateix a les 14:45h he reclamat una rebaixa del contracte de ADSL i en un plisplas m'han canviat les condicions de 49,90 a 29,90 ( 3Mb).
Aixó si, m'han fet grabar un compromis d'un any de contracte amb telefònica.
Anims reclameu el que ens estan estafan....

Anònim ha dit...

Avui també he trucat a Telefònica i he aconseguit la rebaixa: de 39,90 a 25,90. Això sí amb només 3 megas. He trucat dient que em volia donar de baixa perquè tenia una oferta d'una altra companyia i de seguida m'han dit que em podien fer un descompte si m'acollia al Pla València ???? Et demanen permanència 1 any i et graven la trucada. Gràcies per la informació.

Anònim ha dit...

Hola companys d'alegries. Acabo de trucar a Telefonica i m'han fet la rebaixa durant 1 any de 39,90 a 25,90 sense haver d'insistir gens ni mica. Primer he anat al web de ya.com i he agafat informació per si de cas em feien alguna pregunta trampa. Si us fa cosa trucar penseu que li estem pagant el sou al Zaplana i segur que us animeu.

Anònim ha dit...

Avui mateix he trucat primer en catala i no hi ha hagut manera de cap promocio, als 5 mts he trucat i escollit l´opcio amb castella i enseguida m´han ofert 25.90 a 12 messos
molt fort
montse

Unknown ha dit...

A principis del passat estiu vaig trucar a telefònica, i els hi vaig dir que marxava de vacances, i que no volia pagar l'adsl el temps que anava a estar fora. Em van dir que cap problema, que podia demanar la suspensió del pagament de la línea durant dos mesos, els dic que d'acord i li pregunto si al setembre he de dir alguna cosa per que em connectin l’adsl i em diuen que no que adsl seguiria tenint durant tot l'estiu però no mel cobrarien. I efectivament va ser així. És ha dir Telefonica, si ho demanes, no et cobra els dos mesos d’estiu, poca broma que es un descompte del 16% sobre el preu anual.

Aquest estiu hi tornarem.

Anònim ha dit...

Tinc el trio amb imagenio familiar pagant 52,90 €. Vaig trucar ahir per donar-me de baixa i m'han baixat la cuota a 40 € durant un any amb compromís de permanència. Nomès amb 2 minuts de conversa

Anònim ha dit...

Doncs jo també vaig trucar per aconseguir la rebaixa, però res, que només havia rebaixa per a 1 Mb.
Llavors vaig sol.licitar donar-me de baixa de Telefonica, i després d'un 15 dies aprox., vaig rebre una carta per a confirmar la baixa (que, per cert, no tenia cap intenció de tramitar perquè no volia quedar-me sense ADSL). Abans de 15 dies, ens han trucat de Telefonica oferint-nos la possibilitat de pagar 26,20 en comptes de 40,9 que paguem ara. Aquest, diguem-ne, descompte ens el faran durant 1 any.

Anònim ha dit...

Una altre rebaixa¡¡¡¡¡¡¡ Per dos mínuts de trucada tres mesos gratis amb el compromís de permanència de 12 mesos. Això són 120€ d'estalvi¡¡¡¡¡ Gràcies al programa¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Yo ayer llamé y no hubo forma y como último recurso solicité la baja, me dijeron que me enviarían el impreso para darme de baja, que debería de rellenarlo y volvérselo a mandar, veremos si en el transcurso del trámite hay alguna llamada, pero mi indignación es tal, que mi baja está cantada si no atienden mi solicitud

Anònim ha dit...

Aacabo de llamar para quejarme de que la tarifa que pagaba era alta ,la chica que me atendio en un principio decia que no habia ninguna oferta,pero insisti y me pasaron con el departamento de calidad y en un momento me han aplicado una rebaja de 15 euros durante un año sin perder ningun tipo de prestacion .Asi que animo a que lo intenteis porque si funciona

bambam ha dit...

COMFIRMAT!!! Acabo de rebre la factura i m'han fet el 50% exacte, res de 40 a 26, si no que de 40'90 m'han passat a cobrar 20'45!
He rebut alguns mails preguntant com ho havia fet. Us recomano que no demaneu cap rebaixa (perquè llavors es veu el llautó!), quan pregunten "el motivo de la llamada, digueu directament que per donar-vos de baixa.

Anònim ha dit...

Xevi
Doncs el meu cas bastant semblant. Demanant directament per donar-me de baixa: et pregunten el motiu i els dic el preu i que altres companyies m'ofereixen molt més.

Resultat: com que no tinc cobertura de 3mb, em quedo amb 1mb + trucades ( DUO 1 MB) que passa de 39.90 a 29.90 i d'altra banda 6 MESOS a meitat de preu amb el famós compromís de permanència.

MISSIÓ COMPLERTA, GRÀCIES XAVI !

Unknown ha dit...

Yeahh!!!! Missió complerta!!! La rebaixa a 25,20 durant un any!! I tampoc ha sigut massa dificil, han calgut 2 trucades. la primera ( en català) no ha donat resultat, la noia no ha volgut fer la rebaixa, i poc més i no faig la baixa de veritat, uff!! La segona trucada, en castellà, ha donat resultat dient directament que et vols donar de baixa et pregunten el motiu, he dit que una altra companyia em donava el mateix servei a més bon preu i llavors SIIIII!!!!! han afluixat, això sí, amb el contracte de permanència d'un any!!!

Salut a tots!!!!

Anònim ha dit...

Ha funcionat!! De 39,90 a 25,90, durant un any. M'han dit que d'aquí a un any torni a trucar per veure si hi ha una altra promoció Bé!!! Gràcies per la informació!

Sudestada ha dit...

Hola
He trucat a ONO per dir-los que em volia donar de baixa perquè hi havia altres companyies amb preus més competitius.
M'han ofert treure'm el segur del mòdem (6 euros) i/o una rebaixa dels megas de la conexió. Però no m'han ofert res amb el servei actual.
Els he dit que siguent així em donéssien de baixa i, ja que volia conservar el número de telèfon, m'han dit que primer han de rebre l'ordre de portabilitat d'un altra companyia. Si en donés de baixa i prou pedria el número.
Crec que quan rebin una ordre de portabilitat serà quan afluixen, tal com em va passar quan vaig canviar Vodafone per Yoigo.

Felicito als que heu tingut més sort!

Anònim ha dit...

Hola, jo em volia donar de baixa de veritat ja que treballo fora de Barcelona i em conecto molt poc al mes, peró m'han dit el mateix, de 40 € han passat a 26, però amb la permanencia de mig any nomès, fins a final del 2008, conservant els 3 megues, tambè m'han ofert 19 € a 1 mega nomes, pero he dit ke ja mestava be a 3 megues; avere que passarà a finals d'any.
Gracies.

Anònim ha dit...

jo si que ho he aconseguit, de pagar 39.90 a pagar duran un any 25.90. Primer ho he probat 3 vegades amb català i no me'n he sortit, despres ho he probat de fer amb castellà, i a la primera.
SERA CASUALITAT??????????

Anònim ha dit...

Jo tenia imagenio i pagava els 52 de la tele, l'adsl i les telefonades, més 6 del decodificador més 14 del manteniment de la línia. Després de cinc minuts al telèfon m'han 'regalat' els 52 (que són 60 eurakos amb iva) durant tres messos. Gairebé 200 eurakos de l'ala per cinc minuts de telefonada. Proveu-ho que t'estalvia una pasta!!!

Anònim ha dit...

I que en penseu de JAZZTEL? Jo m'hi acabo d'abonar, fins ara pagava a Telefònica l'ADSL 3 m a 39 que a final de mes suposen uns 70€ (sumant-hi els 14 € de manteniment i l'IVA). Donc Jazztel t'ofereix el mateix per 39€ totals a fi de mes. I si vas de part d'algú que s'ho hagi fet et regalen 3 mesos. Què us sembla?

Anònim ha dit...

A la tornada de vacances, he tornat a telefonar perquè havien passat els tres messos d'oferta. I ¡ha funcionat un altre cop!, em deixaran de cobrar el servei d'Imagenio durant tres messos. Nois, no deixeu de telefonar, val la pena, t'estalvies molts calers

lo he visto ha dit...

Hola. Només volia escriure la meva experiència. Com sempre he tingut mala sort en totes aquestes coses... aprofitant la trucada de rigor de telefonica per oferir-me per 1€ més, passar de 3 a 6 megues, vaig dir que no, que a més volia trucar un altre dia per donar-me de baixa, ja que tenía ofertes d'altres operadors (vaig encordar-me de lo vaig sentir a la radio).... y total que la noia, de repent.... em fa la rebaixa de 39.90€+iva que pagava fins ara, a 26.50€+iva que pagaré durant un any (aixó si, amb permanencia a telefonica durant aquest any que dura la "oferta"). MOLTA SORT !!!

Anònim ha dit...

JO SOC DE YA.COM, I TENIA 4 MB PER 29.95
VAIG TRUCAR PER UN ALTRE TEMA I EN ACABAR HEM VAN INFORMAR QUE SI VOLIA, PODIA PASSAR ALS MATEIXOS 4 MB PER 25.95 (4 EUR MENYS) O :
AS 24.95 PER 10 MB (X2 VELOCITAT ENCARA MES BARAT)
ALUCINANT.
NOMES VAIG TENIR QUE CANVIAR ALGUNES COSES AL ROUTER, HEM VA DE CONYA, SUPER RAPID, I MES ECONOMIC.
ESTAVA FART DE TRUCADES DE TELE2, ONO, JAZZTEL DE DIA I DE NIT.
TINC MES DEL QUE VOLIA A MILLOR PREU, I ¡¡¡ SENSE TRUCAR NI PLORAR!!!

GRACIESXAVIER VIDAL ¡¡¡¡

Anònim ha dit...

i tant que funciona!! jo vaig telefonar-hi i sense problemes vaig aconseguir una rebaixa del 50%, durant 12 mesos amb compromis de permanencia durant 12 mesos. L'endema vaig probar-ho amb una amiga desde casa seva, i ens van dir que aquesta oferta no existia!! en tornar a casa vaig tornar a cridar, per confirmar el meu descompte, i a mi si i a la meva amiga no!!
Per flipar!!!
Ah!! tot aixo desde Mallorca, gràcies a sentir-vos!

Hok ha dit...

Rebaixat de 39.90€ a 9.90€ impressionant!! i a demés he quedat per fer una copa amb la telefonista! ole avui mulluuuuu!!

Anònim ha dit...

Doncs a nosaltres també ens ha funcionat, tot i que en un primer moment ho negaven al final ens han fet la rebaixa dels 6 mesos a 25 euros ah i augment de velocitat de 3 a 6 megas.

Salut i peles,

Anònim ha dit...

Hola Octaviz.
Deixant el tema de la telefonista de banda (espero q t'anés bé!)...ens podríes donar més pistes de com vas aconseguir la rebaixa fins a 9,90 euros?? (a jazztel ofereixen un preu semblant...). jo per ara només he aconseguit q m'oferissin el 50% de rebaixa durant els primers 6 mesos + permanència.
Gràcies!!

Anònim ha dit...

Dins de pocs dies em caduca la rebaixa del 50% d'adsl de telefònica, algú podria dir que es pot fer ara gracies.

Anònim ha dit...

Bones,
Hem començat queixant-nos perquè no podíem gaudir de la promoció 9.90€/mes i després de passar-nos amb el departament de Qualitat han fet una rebaixa durant 6 mesos a 25.90€/mes amb la permanència d'un any. 84€ d'estalvi només per fer una mica l'enfadat i 20minutets que et tenen al telèfon val la pena...

Anònim ha dit...

Tenia l'oferta d'adsl, 6 mesos 3mb, a 19.95e, amb permanència d'un any, que és el que vaig aconseguir gràcies al pograma de javi, ara se m'acaba i acabe de cridar a telefònica a veure si podia aconseguir alguna cosa mes. m'han fet una altra oferta, 6 mesos velocitat a 6mb per 25.95e, sense amenaçar de donar-me de baixa ni res.

Anònim ha dit...

He segit els pasos que he anat llegint amb els vostres correos, dons os tinc que dir que jo he trucat aquet mati i tambe he aconseguit el 50% de rebaixa durant 6 mesos amb el compromis de seguir amb ells durant un any. Ademes ara ens han posat 6 megas i jo tinc un modem antic i no aguanta sem desconecte molt sovint de la red, dons els hi he dit que com podriem solucionar aquet problema ja que em veig amb l'obligacio de cambiarlo sencer voler. m'han dit que m'enviarian un router inhalambric per 34,95 euros cuan far dos dies el vaig negociar amb telefonica i men demanaban 85 euros.Aixo de qui no plora no mama es una veritat com un temple, gracies Xavier Vidal i gracies a tots.

Anònim ha dit...

Bones senyors/es

Tal dit tal fet. Els que varem contractar la promoció de 6 mesos al 50% amb permanència de 1 any, ens tenen ben "agafats pels ous" (que es diu).
El mes passat se’m acabava la promoció, avui m'arriba la factura d'aquest més on pago mes de 50 euros per l'adsl. Els truco, i tal i com m’esperava, em diuen que no hi ha cap promoció més, que he de continuar pagant aquest import, i que tampoc tinc res a dir, ni puc marxar, perquè he firmat una permanència amb ells, i queda mig any perquè s'acabi.
He trucat fins a quatre cops. Primer em fan trucar a un numero que ni existeix, desprès demano donar-me de baixa i em fan esperar 10 min al telèfon fins que he penjat de cansada, i finalment truco demanant per el departament de baixes directament. Els hi he dit ben clar i català: o em fas la promoció durant 6 mesos més, o em dono de baixa, però com q no m'ho deixes fer, em veuré obligada a donar l’ordre al banc que no paguin cap altre rebut vostra. M’ha començat advertint, que si faig això, m’arribaran factures d’advocats, i histories d’aquestes....
Al final, s'ha tret de la màniga una altre promoció de 6 mesos més, però amb la continuïtat de la permanència per un altre any més..
O sigui que, una de tres... la permanència es per tota la vida.. o haurem de pagar 6 mesos al 100%.. o pagar la penalització per incompliment de contracte.

Dic això, perquè, qui vulgui trucar-hi, que pensi bé abans d’acceptar qualsevol contracte, que a vegades valdria més marxar a una altre companya directament.
Si fos ara, no en volia saber res de contractes de permanència i hòsties de les seves...

Anònim ha dit...

Jo també tènia l'oferta dels 6 mesos al 50% amb contracte de permanència d'un any, quan estava a punt de complir-se els 6 mesos de descompte truco una altra vegada i sense cap problema em van donar 6 mesos més d'oferta passant de 3 a 6 megues per 26e, sense dir que em volia donar de baixa ni res paregut, d'ací a 6 mesos tornaré a cridar.

Anònim ha dit...

Hola!

A casa tenim amb Telefónica el pack aquest de DUO(50€ mensuals).
Seguint els vostres consells he intentat almenys aconseguir una oferta.Res de res, m'han dit que aquest és el preu i que no hi ha cap oferta al respecte. Única oferta és aquesta de pagar durant mig any 25€ però això és només pels nous clients.He insistit moltíssim i única cosa oferir-me és pagar 40€ però rebaixant connexió de 10 MB a 6MB.

Algun consell em podríeu donar si us plau?

Gràcies

Eduard

Anònim ha dit...

parlant de rebaixes jo he fet el mateix i remenant pr internet he trobat aixo!! www.atodouso.com
es una web que venen de tot material informatic nou pero a superpreus rebaixadissims, ells en diuen restes de stocks. Es per flipar ! mhe comprat una impressora nova i una wii NOUS de trinca a un preu de outlet..... i semblen seriosos.

Anònim ha dit...

Tinc desde fa just 1 any duo amb 3 Mb.
El 30/12/08 rebo una carta amb oferta de telefonica només per BCN. Duo amb 6 Mb per 25.90 durant 1 any, router wifi gratis i permanencia 1 any. Problema: oferta només per noves altes fetes abans 31/12/08

Truco mateix dia 30 a 1004 i (en català) quan li comento en diu no pot fer aquesta oferta pq és per noves altes. Li dic de fer baixa i alta i em diu parli amb baixes per si ho poden fer.

Penjo i truco a 1004 i demano per baixes. Allà em diuen que si no poden fer baixa i alta en 1 dia. M'ho ofereixen oferta actual per adsl ja actius (6 mesos a 25.90 i permanencia 1 any). Quan insisteixo també m'ofereix 50% en quota línia. Intento treure router wifi gratis però no cola (demanen 35 €).
M'ha quedat el dubte si tindré 3 mb com ara o pasare a 6.

Anònim ha dit...

Hola bona tarda. Jo ho he provat fa una estona i despres de passar per la operadora, el departament de baixes i finalment al de servei de qualitat, res de res, que sols em poden rebaixar el preu si em baixen el limit de descarrega que tinc.ara tinc fins a 1 mega i fins 20 gigas de descarrega per 29.90, i m'ofereixen fins a 1 mega i fins 2 gigas de descarrega per 19.90, no he tingut la sort que alguns heu tingut.ho provare un altre dia a veure si tinc mes sort.
salut a tots

Anònim ha dit...

FÀCIL, FÀCIL, FÀCIL ... la clau és trucar directament al departament de baixes. A mi m'han ofert una rebaixa del 25% en 8 mesos. No és una passada però algo és. D'aqui a 8 mesos ens tornarem a veure les cares amb Telefonica ...

Unknown ha dit...

JO HO VAIG ACONSEGUIR, PAGABA 60€ D'UNA LINIA ADSL DE 3MB DE TELEFONICA (NO COBERTURA), "PER AIXÓ ES MÉS CARA QUE LA TRADICIONAL", VAIG TRUCAR A TELEFONICA I EM VAREN DIR QUE NO ME LA PODIEN BAIXAR LA TARIFA I QUE PER UN EURO MÉS PODIA DISPOSAR DE 6MB, JO ELS VAIG CONTESTAR QUE D'ACORD EM POSSESIN ELS 6MB PER UNJH EURO MÉS, DESPRES D'UNA SETMANA (TEMPS PRUDENCIAL PERQUE T'ACTIVIN LES 6MB), VAIG TORNAR A TRUCAR PER TORNAR A NEGOCIAR LES MEVES TARIFES I COM QUE NO M'HAN SORTIA LI VAIG DIR AL COMERCIAL QUE EM VOLIA DONAR DE BAIXA DEL SERVEI. ELL MOLT AMABLEMENT EM VA DONAR EL NUMERO DEL DEPARTAMENT DE BAIXES, I AMB AQUEST VAIG PODER NEGOCIAR LES 6 MB A 39,90€, COM US PODEU IMAGINAR EM VAIG SENTIR L'HOME MÉS IDIOTA DEL MÓN, DESPRES D'ESTAR UN ANY PAGANT UNA TARIFA ABUSIVA. TOT I QUE SEGUR QUE EM LA QUE PAGO SEGUR QUE M'ESTAN ENREDANT, PERO JA NO SERÀ TANT.

Pep Piscines ha dit...

No ha colat, o si?, m'han fet una rebaixa de 15 euros al mes, convertint lo que tins ara (ADSL 3 M + trucades) en un "pack" amb lo mateix "ahora es un pack" em diuen. La rebaixa dels 15 euros mensuals es indefinida "de por vida" m'han dit. Ja veurem.

Anònim ha dit...

No pageu mes de 19.90€ per 6 meges a telefonica.Es el que jo pago.......

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint