d’abril 13, 2008 Una mail que s'autodestrueix, realment pràctic

Sovint, navegant per Internet necessitem registrar-nos a llocs que sabem del cert que faran servir la nostra adreça de correu electrònic per enviar-nos després tota mena de brossa. Amb això, la nostra bústia cada vegada sembla més un abocador. Hi ha un parell de llocs interessants per eivtar-ho, les anomenades adreces de correu temporals. Mailcatch és una de les alternatives. Genera comptes aleatoris que poden fer-se servir durant un dia. A la pàgina, llavors, entren els correus que esperes, amb la possibilitat que te'ls reenvien al teu compte habitual o bé rebre la notificació que te l'han enviat via RSS. Una altra anternativa és PookMail, en espanyol,que encara és més fàcil: t'inventes una adreça amb el domini pookmail.com i tots els missatges que t'envien els podràs recollir la pàgina, acreditant-te amb l'adreça que t'hages inventat. Senzill i potent per estalviar-te tones de basura a la teua bústia de correu habitual
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Més alternatives de e-mails temporals són serveis com:
http://www.temporaryinbox.com/ (Amb plugin per Firefox)
http://www.mierdamail.com

Aquests serveis són molt pràctics especialment per no rebre correu brossa al registrar-nos en segons quines pàgines, per fer descàrregues de versions trials, etc. etc. etc.

Kove
www.motor.cat

Anònim ha dit...

Més fàcil és fer servir el "+" a la vostra adreça, que és una funcionalitat semi-desconeguda de l'estàndard de correu.

Així, si la vostra adreça és "exemple@gmail.com" i us registreu a Caprabo (per posar un exemple), poseu "exemple+caprabo@gmail.com" com a adreça de registre.

No cal cap client especial, ni donar-se d'alta enlloc, simplement els mails enviats a "exemple+caprabo@gmail.com" arribaran a la vostre bústia "exemple@gmail.com".

Si això ho feu amb tots els registres de les webs no només podeu posar filtres d'spam a tot lo que tingui un "+" a l'adreça sinó que a més sabreu exactament quina es la web que ha permés que la vostra adreça rebi spam.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint