de maig 06, 2008 Doblar la velocitat de descàrrega dels Torrent?

Se n'està parlant als foros i no es para. Si feu servir l'Azureus per descarregar material d'Internet (xarxa Torrent, no Emule) han tret un complement que diuen que dobla la velocitat de baixada. Es diu, curiosament ONO (res a veure amb l'operadora espanyola) i s'afegeix als complements de l'Azureus (es descarrega l'arxiu i, des de l'Azureus, vas a eines, complements, assistent d'instal·lació, sel·leccioneu mitjançant un arxiu i carregueu l'arxiu que heu baixat) i el programet busca els ordinadors més propers al teu que tenen aquell arxiu que vols baixar-te, amb la qual cosa s'estalvia, diuen els creadors, ample de banda i s'augmenta la velocitat fins doblar-la. Paga la pena provar-ho perquè l'única contraprestació és que recullen estadístiques de baixada, diuen, per millorar el complement. Proveu-ho i comenteu com us ha anat, a veure si funciona de veritat. El podeu descarregar en aquest enllaç.
del.icio.us

16 comentaris:

Barcelona Segway glides ha dit...

Gracies per la info... però no trobo l'assistent d'instal·lació... a veure si algú explica una altra manera de fer-ho...

Gracies!!

Xavier Vidal ha dit...

Des del mateix programa, vas a complements, tries assistent d'instal·lació, tríes "Per Arxiu", li dius on està l'arxiu que t'has baixat, acceptes, acceptes i avall. Tan senzill com això. Jo ho acabe de fer i estic provant a veure què tal pirula. Salut!

Anònim ha dit...

La veritat és que ja gaurebé no faig servir els P2P (tret que busqui alguna cosa, normalmente arxius petits, i no em preocupa tant la velocitat de descarrega). Per pelis, software, etc. res milklor que la descarrega directa a rapidshare, etc.

Per cert, amic Vidal, després d'algunes vacil·lacions i esperes (perquè ha estat un temps sense poder-se descarregar) el SP3 per a Windows XP ja es pot descarregar directament. Et deixo l'enllaç:

http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/svpk/2008/04/WINDOWSXP-KB936929-SP3-X86-ESN_E305BECFC6FD5A8199368CEFFC496397247AC60F.exe (Són uns 200 Mb, per cert)

I a més, ara ja se sap que prorroguen la "vida" de Windows XP fins l'estiu del 2009, com a minim (això ho he llegit a una web americana, no a la oficial de Microsoft).

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Xavier Vidal ha dit...

Hola Xavi. Jo ja el tinc instal·lat a una màquina, un portàtil vell que tinc, un toshiba satellite 4300, a pèl, sense tunejar, amb tota la parafernàlia, a veure com rutlla. No he tingut massa temps de remanar-lo, perquè tot just fa una setmana que el vaig instal·lar, però la sensació és molt bona. Amb aquesta màquina, que té 256 mb de ram, un processador gairebé ridícul (533) i una disc dur de només 20 mb, tira sense problemes i amb un cert "garbo". En quan puga, li faig més proves a veure com treballa en condicions dures. Salut!

marbu ha dit...

Bona tarda Xavier. Suposo que el teu portatil vell té 20 GB i no mb (;D). Jo fa uns mesos que tinc instal·lat un xp amb el sp3 incorporat i va realment molt bé. En quant l'azureus he quedat gratament sorprès per la velocitat de la descàrrega amb el component ONO que realment desconeixia. Definitivament estic fent servir l'azureus enlloc del utorrent que utiliyzava fins ara. Gracies novament.

Anònim ha dit...

Hola, he descarregat el SP3 per a Windows XP seguint e'enllaç que ens dóna en Xavi de Tarragona. Però no he pogut fer la instal·lació perquè diu que tinc un WIndows amb una llengua diferent.
Es veu que tinc el XP en anglès, però amb un pegat español... per això tampoc em puc instal·lar el pegat català de XP.

Teniu alguna solució per a ambdós problemes? Gràcies

marbu ha dit...

Lluís, podries provar la traducció al català que hi ha de l'XP a la web de softcatala.org . Salut !!

Anònim ha dit...

Gràcies marbu, això ja ho he intentat... i res de res

Anònim ha dit...

Gràcies marbu, això ja ho he intentat... i res de res

Anònim ha dit...

Hola Lluís,

sobre això que et passa amb el SP3 de Windows XP crec que et puc ajudar. Has d'instal·lar una altra versió i no pas la versió en espanyol que és la que he deixat abans. Ho pots fer directament des d'aquí (on ho explico):

Windows XP SP3
(directe: sense llicències, ni registres, ni òsties... :-PPP


I si tens cap dubte, pots fer servir el mail, però no n'has de tenir cap problema...en principi.

Prova-ho perquè realment és una bona actualització.

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Ei Xavier, moltes gràcies, ara sí que ha funcinat!
Per altra banda, no existeix un pegat català per al windows XP en anglès oi? Jo tinc l'XP en anglès amb un pegat español, però el català no me'l deixa instal·lar, em diu que s'ha d'instal·lar sobre un XP español. Algú sap alguna cosa?

Gràcies!

Anònim ha dit...

Hola LLuís,

De res, home. Per això existeix LaWEBERA TopSoft (modesta web, però que vull que mantingui l'esperit dels autèntics internautes, que volem una xarxa LLIURE I GRATUÏTA, on intercanviar-nos de tot).

Tanmateix, em sembla que no existeix cap manera de "traduir" una versió anglesa de l'XP al català. Et deixo la web oficial:

http://www.microsoft.com/spain/windowsxp/catalan.mspx

on, com veuràs, Microsoft ja diu que només serveix per a ficar-ho a sobre d'una versió en espanyol (és que és una traducció de Microsoft, com comprendràs). No crec que hi hagi hagut mai cap hacker que s'hagi "entretingut" a fer una traducció pel seu compte. O sigui que res. De totes maneres... perquè no "enxufes" la mula i et descarregues qualsevol XP amb SP3 instal·lat (que ja crec que n'hi han) en espanyol i li fots el Catalan Interface a sobre?

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Uix, sóc un usuari molt primari. Per instal·lar un XP he d'esborrar el disc dur sencer i fer la instal·lació de cap i de nou, no?
Això és una feinada! (De fet tinc un disc amb un XP Professional espanyol a casa). Però, hauria de instal·lar-ho tot de nou...

Anònim ha dit...

Hola Xavi! Saps si aquest ONO esta disponible tam,be per utorrent? Es que no faig servir Azureus. De fet acabo de comprar una conta premium de rapidshare, pero no vul labandonar del tot el Bittorrent.

Aixi doncs, existeix per utorrent? Gracies!!!!

Anònim ha dit...

Ei Jordi. Que jo sàpida no es pot aplicar a l'Utorrent, tot i que és questió de temps que algú adapte el plugin. De tota manera, si tens un compte premim de rapidshare, la resta són xuminades... comparat amb això, tot el semblarà poc. Salut!

Anònim ha dit...

Sens dubte, Xavi, va de fabula. Pero ara mateix he arribat al limit de 25GB i mhaig de bucsfra la vida, per aixo no vul labandonar l'utorrent del tot, per aquests dies que tinc vetat RS per baixar massa :)

Questio de fer servir la xarxa BT els dies que de RS no pots baixar. O fer servir el USD blackmanos.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint