de maig 08, 2008 Esborra els parents indesitjats de les teues fotos

Amb el permís de l'Obú Rei del programes de retoc fotogràfic, que és el Photoshop, si voleu esborrar objectes d'una foto que vos molesta o vos és balder, hi ha una aplicació molt aconseguida. Es diu Inpaint i permet treure d'una foto elements concrets. Vaja, el que va fer Stalin amb el dissidents... Aquest programa reomple el buit deixat per allò que hem tret analitzant els píxels dels voltants i aplicant el model al forat.
Els resultats són sorprenents, realment molt bons. Ja sé que hi ha altres ferramentes que ho fan, però la senzillesa i els bons resultats de l'Inpaint, que fa exclusivament això obren un munt de possibilitats (algunes d'elles francament tan insanes com engrescadores) als nostres àlbums fotogràfics. Proveu-la, no costa res. Ací vos pose alguns enllaços on descarregar el programa portable, és a dir, que no cal ni instal·lar-lo, tan sols executar-lo i avall. Ja direu què vos sembla.
Descarrega'l de Mediafire
Descarrega'l de Rapidshare
Descarrega'l de Badongo
del.icio.us

4 comentaris:

Sr. Amanyaga-tòtils ha dit...

Evidentment, ja no caldrà llençar les fotos de les vacances amb les ex's.

marbu ha dit...

Moltes gracies per l'aportació. És realment espectacular. A partir d'ara em podré eliminar les imperfeccions i em semblaré cada cop al David Beckam. Salut i força ...

Albert ha dit...

Gràcies Xavi, molt interessant. acabo de fer una prova ràpida i realment funciona prou bé. Amb un toc de photoshop posterior acabes de quadrar-ho.

Anònim ha dit...

Esta bastant be el programa. Una mica limitat pero bueno, la feina que fa la fa be.

Salut

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint