de maig 22, 2008 L'Alta Cultura de la nova Itàlia

És la nova Itàlia de Berlusconi, que fa prevaler l'alta cultura sobre la visceralitat; que no tracta els inmigrants com a bèsties, sinó com a persones humanes; que rebutja els valors superficials i masclistes en pro dels valors més igualitaris i progresistes; que no canvia les lleis per afavorir als més rics i més lladres sinó que l'aplica a tothom (obrer o president) sense fer distincions i que fomenta una televisió que combina la densitat social i intel·lectual amb l'entreteniment més pur i sa. La mostra d'aquesta densitat intel·lectual i al mateix temps l'espectacle més saludable, a continuació... No us ho perdeu, no havia vist mai cosa igual a la tele

del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que no han posat a algun d'aquests que de tant en tant es carrega una tuberia en unes obres.

Anònim ha dit...

Beneïda hipocresia. Ara que ha guanyat el Berlusconi vinga a parlar malament d'Itàlia: Que si la seva tele és una merda -sí, resulta que TVE i les seves desfilades de mosses en roba interior els dissabtes per la nit és molt millor, i de ben segur que el Ventdelplà i Porca Misèria són referència mundial en quant a ficció televisiva-, que si propugnen lleis xenòfobes -ara resulta que expulsar un immigrant il·legal és xenofòbia, llavors Zapatero també és xenòfob?-, que si son uns masclistes -hem de recordar les morts de dones en mans dels seus marits a Catalunya i Espanya?-, que si barroers i mafiosos -és clar, aquí no tenim màfies a la costa, i la ETA basca tampoc és una organització mafiosa-, etc.

El cas és atacar a Itàlia. No serà que quan els veiem a ells, ens veiem a nosaltres mateixos?

Ah no, que mentre ells tenen Fiat, Ferrari, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Lamborghini, Ducati, Aprilia, Cagiva, Gilera... nosaltres tenim la Seat que fa cotxes lletjos (alemanya) i la Derbi (de propietat italiana, tu). I no parlo de la moda perquè em posaria a plorar.

Que sí, Itàlia país de pandereta.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint