de maig 14, 2008 Més velocitat de franc pels clients de Telefònica

Doncs sí, al rei el que és del rei i a Alierta el que és d'Alierta. Telefònica duplicarà "d'ofici" la velocita bàsica de les seus ADSL's de tres a sis megues. Així, per la cara, com ja ho va fer passant fa un temps d'un a tres. La cosa és que, si podíem oferir de franc sis megues, perquè si ho demanaves et feien pagar més? Inclús l'Associació d'Internautes té sospites sobre les velocitats i, sobre tot, sobre la gent que segueix navengant ("navegant" i altres coses, perquè, la veritat, per navegar, llegir el correu, fer xat o comprar online, no fan falta ni deu, ni sis ni tres megues) a 1 mega. Ara bé, al meu entendre, la clau de volta està en saber si els costa el mateix oferir-nos un servei a tres, a sis o a deu. Perquè la cosa és que ara, si vols deu megues, has de passar per caixa, i, vist el que ha anat passant fins ara, d'ací uns messos serà de franc. I tinc un altre dubte. Si per navegar i tot això que deiem només fa falta un mega d'aixeta, per què volem tota la resta de tub? Les operadores deuen saber que serà per baixar pelis, música... i, per tant, elles també en surten beneficiades d'aquest trànsit. Conclusió: que ningú tire la pedra i amague la mà, que ja son grandets i sabem tots per a què fem servir bàsicament la connexió d'Internet...
del.icio.us

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Aquests de Telèfonica molt d'orgue i més velocitat, però encara tenen nuclis incomunicats.
No arriba l'ADSL, ni arribarà ni tenen intenció de posar-ne... Per què? no els hi surt a compte.
I treuen beneficis enormes cada any -_-' fan ràbia.

Anònim ha dit...

I que ningú oblidi que aquest paquet "bàsic" d'ADSL de Telefònica al que "doblaran" la velocitat té un preu mensual de... (agafeu-vos! 40,90 €/mes + IVA) Almenys és el que surt a la seva web:

dúo ADSL 3 Mb

Val 9.90 € les 3 primeres quotes, però després, patapam!!! més de 40 €uracus!!!!

Jo estic d'acord amb l'amic Vidal: amb 1 Mb d'ADSL (si és bona la connexió) n'hi ha prou per un ús quotidià de la xarxa. I si voleu una recomanació: Orange (fins ara, cap problema i és el més baratet: 20 € + IVA al mes + trucades gratis)

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

kalkulon ha dit...

Res de 40 euros, tal i com ja es va dir en un altre post, si us queixeu (servei de qualitat Adsl - 1004) us baixaran el preu de l´Adsl a 26 euros. Comprovat.
Valents F-d-P!! A queixar-se tothom!!

Anònim ha dit...

Perdona, kalkulon, però això de trucar per amenaçar que et dones de baixa i aconseguir una rebaixa, només et serveix si ja has passat el període contractat de permanència (que ara mateix no sé quin és el del Dúo de Timnofònica, però suposo que no baixarà dels 12 mesos).

A més, si et donessis finalment de baixa estaries renunciant també al contracte, amb la qual cosa els hi hauries de pagar, trinco-trinco, el router WiFi de la promoció -que no accepatarn que els hi retornis i prou-, més les possibles despeses de la baixa. Per tot això, el que finalment passaria és que seria Telefònica qui t'amenaçaria a tu del que els hi hauries de pagar si et donessis de baixa dins el període de permanència i fora del termini de renúncia voluntària inicial.

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint