de maig 10, 2008 Problemes amb el bloc i l'Internet Explorer

Potser alguns de vosaltres estigueu tenint problemes amb la visualització d'aquest bloc i alguns altres si feu servir l'Internet Explorer. Vos demane disculpes, tot i que no es cosa meua. Els més grans recordareu quan a la tele se n'anava la senyal i de seguida preguntaves "es nostre o d'ells". Doncs en aquest cas és d'ells. Es coneix que han canviat el motor dels servidors que fan servir, i algunes plantilles no es visualitzen bé si fas servir l'Explorer. Els altres navegadors (jo he provat Firefox, Opera, Galeon, Epiphany, Safari -proveu-lo per Windows, us endureu una grata sorpresa-, Konkeror, Seamonkey, Flock, K-Meleon i, fins i tot, el finat Netscape) i tots carreguen bé, tret de l'Internet Explorer. Estic mirant d'arreglar-ho. Si algú té una vareta màgica, que m'ho diga i la faré servir. Mentrimentres, seria una bona excussa per provar el Firefox o l'Opera, pels encara no ho heu fet
del.icio.us

6 comentaris:

marbu ha dit...

Bon dia Xavier. Tens raó. Faig servir sempre el firefox i he fet la prova amb l'explorer 8 que tinc instal·lat i els panells de la dreta de la web no es carreguen. Ho he provat emulant l'explorer 7 i tampoc funciona. Esperem que els magnats de microsoft ho arreglin. Salut !!!

Anònim ha dit...

Hola Xavier. Ara mateix estic connectat amb l'IE-7 i cap problema. De fet estic amb un P-III amb 320 Mb de RAM i l'XP amb SP3 instal·lat. Per cert, deu ser que com que l'XP que tinc ja el tenia molt "light" amb el XP Lite, no he notat pràcticament res després d'instal·lar el SP3.

Ara bé, sí que és cert que amb altres browsers es veu sempre millor. De fet, amb el K-Meleon (que està basat en el motor Gecko, igual que el Mozilla) es veu perfecte ara i carrega millor els blogs de Blogger.

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Hola Xavi. Doncs hi estic donant voltes i no sé perquè l'Internet Explorer no mostra el frame lateral. Però em tranquil·litza saber que algú sí que ho pot veure. No aconseguesc trobar un patró. A veure si algú que li passe pot deixar algun comentari que ens aclaresca aquest misteri. Gràcies!

Anònim ha dit...

Hola Xavier,

Sembla ser que no és problema del teu blog només sinó de tots els "bloggers". Tots els blogs "blogspot" es veuen malament amb un único navegador...

l'INTERNET EXPLORER 6 !!!!

Ja et deia abans que jo el veia bé amb l'IE 7, però la versió "antiga", la 6 (que de fet és la que porta "de serie" el Windows XP) no interpreta bé el codi HTML i no mostra bé els blogs de Blogger. De fet hi han casos pitjors, en els quals no es veu res del blog, només el fons o el títol. O encara més "punyetero", hi han blogs que es veu la barra lateral just després del darrer post (per sota, no sé si m'explico).

Si busques al Google "Mi blog no se ve bien en Internet Explorer" et sorprendrà veure la quantitat de posts que fins i tot porten aquest títol.

La solució és, evidentment, passar del I-Explorer o com a mínim de la seva versió 6 (que és dolentíssima, però que per desgràcia encara la fa servir un munt de gent perquè és la que porta el XP).

Si vols, pots posar un javascript o algun codi HTML que després de reconéixer el navegador, li digui al visitant que veurà millor el blog si fa servir un altre navegador (segur que n'has vist algun cop una finestreta o missatge d'aquest tipus), però no sé si és recomenable aquest tipus de coses perquè segurament, qui ara mateix encara faci servir el IE-6 no sàpigui ni de què li estàs parlant :-PPP

Per cert, a la wikipedia anglesa en parlen de la famosa "guerra dels navegadors": http://en.wikipedia.org/wiki/Browser_wars, que de fet és la causa que existeixin aquestes diferències en els navegadors (tot per culpa de Microsoft, cal recordar).

Salut!


Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Finalment, ho vaig solucinar. Ja sé quin era el problema. EStava al codi del Seguiu llegint. Es coneix que un canvi de versió xml dels servirdors de google fa que la interpretació d'alguns scripts es faça malament per part de l'explorar. En aquest cas, he hagut de canviar de script per dividir els posts. Fins ara en feia servir un on hi havia de dedinir un span class i ara he canviar a un altre que fa servir un span id i amb això i baixant la priemra part de l'script del head al body ha quedad solucionat. Si més no, de moment. Ja veurem quan dura. Gràcies un cop més per la informació, Xavi. Salut!

sandra ha dit...

Jo tinc intal·lat de fa poc el Safari al mey PC, va molt i molt bé. Hi ha vegades que no deixa clicar alguna finestreta, però és el de menys. Molt més ràpid i fàcil que l'Explorer.
Volia desinstal·lar l'Explorer però no sé què passa que no m'acaba de deixar i em diu que es desinstal·laran altres programes que pot ser fan servir altres, etc etc.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint