de maig 20, 2008 A veure si em trauran guapo els de Google...

Doncs sí, el Gran Hermano d'Internet ja volta pels carrers de Barcelona (i també de Madrid, València i Sevilla). Es tracta de l'ull omnipersent de Google, que està recorrent els carrers dels principals ciutats espanyoles fent fotos de tot pel seu servei Street View. Les principals ciutats dels EEUU ja disposen d'aquest servei i bona polseguera que ha alçat perquè molta gent entén que viola la intimitat dels qui hi surten. Sense demanar-ho ni deixar-ho de demanar, ho fotografien tot i amb aquesta informació ofereixen un servei realment interessant per l'usuari, però compromès pels qui es veuen penjats a Internet. Fins i tot, la companyia ha hagut de fer front a denúncies per acosament psicològic de gent que hi surt al Google View i ha hagut de retirar la foto d'un home que van enxampar eixint d'un club de striptease. Fins i tot hi ha webs especialitzades ja en mostrar les fotos més compromeses de l'Street View. Ací vos pose alguns exemples:





del.icio.us

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú sap què passa amb els podcasts del versió rac1? Sembla que han deixat de funcionar!

Xavier Vidal ha dit...

Si, sembla que ara mateix no són operarius i que la gent tècnica de Rac 1 està treballant per solucionar-ho. Disculpes a tothom!

Anònim ha dit...

Quina feinada haver de esborrar les cares de tothom, no?

Anònim ha dit...

I per cert, una pregunta. Google Maps i Google Earth vénen a ser el mateix?
Gràcies

Anònim ha dit...

Perque no hi parleu del monopoli de la premsa y les revistes ?
Perque no hi parleu de la venta de qualsevol cosa amb la premsa? Es legal?
Perque no hi parleu de la crisis dels kiosquers?

Anònim ha dit...

Fantastic! Quina passada! Esque aixo obre un mon de possibilitats, podrien inclus treure un propi Google GPS! I encara vendrien!

M'he quedat bocabadat. Per cert, heu bvist que no esta Washington? Volia veure la Casa Blanca (White House 1600 Pennsylvania Avenue NW) i no m'han deixat.... ara que m'hi fixo, un parell de seguratas m'estan seguint..... haure de desfer-me de las bombas!!! :) :) (Smile Echeloon!!!!)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint