de juny 05, 2008 EliteDivx, "alliberada" per un jutge

Les forces de seguretat no guanyen pera disgustos. Una vegada més, una pàgina que la policia havia tancat, amb la respectiva operació publicitària, ara va, arriba un jutge i diu que que el cas s'ha de tancar perquè posar enllaços a arxius P2P no és un delicte. La bona qüestió és que l'any passat, a instàncies de les societats d'autor es va xapar la pàgina, es va donar una roda de premsa i tots es van donar colpets a l'esquena. I, una vegada més, quan un el poder judicial fa ús de la llei diu "senyors, publicar enllaços a arxius que s'estan compartint no és delicte", ni tan sols ocasiona prejudici als denunciants, ni gairebé res de res. I penseu que operacions com aquestes n'hi ha hagut darrerament algunes, la qual cosa ens indica que potser aquest tràngol l'hauran de passar vàries vegades la gents de les societats d'autor i algun que altre càrrec policial. On anirem a parar?
del.icio.us

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Em sembla extrany que no hàgis comentat res de la pàgina de torrents animersion que aquesta setmana ha sigut tancada per ordre judicial també.
I ha tingut molt més ressó que aquesta. I l'únic que feia era també repartir enllaços.
També em sembla extrany que ningú s'hagi fet ressó de la campanya de Telefónica i el seu "duo" que promou que et pots baixar més de 2milions de cançons... La sgae no sé com s'ho deu estar prenent.. Suposo que no tenen "coll$%&ns" de denunciar a la Telefónica.

Xavier Vidal ha dit...

Doncs estava esperant a vore si es publicava més informació sobre com ha anat la cosa d'animersion, perquè de moment hi ha molt de misteri sobre el cas. Si tens més informació que la poca que s'ha difós sobre el tancament cautelar, deixa-la ací als comentaris. Jo també buscaré més coses, tot i que de moment sembla que ha estat una denúncia, tot i que m'estranya que hi haja una ordre cautelar de tancament només per una denúncia. Salut!

Francesc Faura ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, Jordi. Tant pel que fa a Animersion, que està a l'espera de les declaracions dels imputats, per veure si van a judici, com pel que fa a la campanya de Telefònica.
Amb Telefònica, no tenen pebrots de posar-s'hi, ja que, també els deu deixar caure calers per tots els concerts que organitza.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint