de juny 06, 2008 Els drets d'autor, produeixen mafiosos?

Les coses estan que bullen. Ja sabeu que la gent de Promusicae i d'altres han denunciat el creador de programes P2P Pablo Soto per una quantitat milionaria. Una bogeria perque segons ha dit el propi Pablo ja que li van arribar a posar un detectiu que el seguia a tot arreu, li van fer telefonades i van a arribar a presentar-se al seu despatx fent veure que volien contractar publicitat, quan en realitat portaven un microfon ocult i una camera oculta per intentar treure-li alguna cosa que l'incriminara. Fins quin punt hem arribat que les gestores de drets d'autor es permeten el luxe de fer servir la llei d'una mes que dubtosa forma contra la gent que usa o crea P2P i, en canvi, no son gens respectuosos amb la llei quan intenten cercar proves del tan presumpte con innexistent delicte de compartir arxius per la xarxa? Que en penseu, vosaltres? (perdoneu pels accents pero estic lluny de casa a un ordinador amb un teclat sense accents...)
del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Son uns caradures i uns pocavergonyes, pocasoltes ignorants que nomes volen emplenarse la butxaca.

Francesc Puigcarbó ha dit...

doncs sí, sobretot en Teddy Bautista, mafia pura. S'hauria de deixar de comprar música i baixar-la nomes d'internet.

Anònim ha dit...

No puc arribar a entendre el fonament jurídic de la demanda presentada, tret que els advocats de Promusicae i aquests tinguin alguna prova documental que demostri la competència deslleial, cosa que desconeixem i no ho sabrem fins el dia de la Vista Oral.

El que han presentat ha estat una demanda civil, davant d'un Jutjat del Mercantil, la qual cosa dona indicis de l'estratègia dels demandants. I de sentències mercantils ben "curioses" sobre competència deslleial entre empreses competidores en coneixem unes quantes els advocats. O sigui que si jo fos en Pablo Soto contractaria un bon bufet especialitzat en Dret Mercantil perquè... veig que els demandants han treballa força la demanda. No és cap broma.

Salut! (i sort!)

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

THX ha dit...

Lo que volen fer es possar portes al camp! em sembla que aixó del p2p es un fenomen imparable. Que hi ha de dolent en que un amic et deixi un "llibre" per que el lleixis?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint