de juny 28, 2008 Els ecologistes, contra les consoles i el WIFI

Els ecologistes estan escamats amb algunes de les noves tecnologies que estan omplint les nostres vides i les nostres cases. D'una banda, Greenpeace ha alertat sobre el perill de les videoconsoles, de les que diu que són tòxiques. Diu l'organització ecologista que ha provat les consoles Playstation 3 de Sony, Wii de Nintendo i Xbox 360 de Microsoft i totes contenen químics perillosos i materials com a policlorur de vinil, ftalatos, beril·li i brom que poden afectar la memòria i el desenvolupament sexual. D'altra banda, Ecologistes en Acció ha engegat una campanya contra el WiFi que, segons diuen, ens fregirà el cervell d'ací a poc. No sé si és tan perillós, però el que és evident és que tanta ona electromagnètica al nostre voltant (telèfons inhalàmbrics, mòbils, ràdios, routers, comandaments a distància...) no pot ser massa bo. D'una banda necessitem tot això, però d'altra, també necessitem un model de progrés sostenible i el més saludable possible. Com ens ho farem per tenir totes dues coses? Creieu que estem abusant de les noves tecnologies i això ens acabarà esclatant als nassos?
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb els grups ecologistes. Això no pot ser bo! I sincerament, tampoc crec que ho necessitem. Ens hem acabat creient que necessitem una vida més ràpida, més conectada, més , més i més de tot.. i francament, no se per que.
Prou d'antenes!

Anònim ha dit...

no tinc cap de les consoles, pero diria que en principi no hi ha ningu que les llepi, o sigui que no se com poden causar manca de desembolupament sexual (be, a part de la manca de desembolupament sexual que ja provoquen als que hi juguen moltes hores, no surten, i per tant no suquen ;)
I sobre el wifi, ja hi tornem a ser, tot el que no es veu, no s'acaba d'entendre i per tant segur que ens mata. Encara hi ha gent que no escalfa amb microones perque segur que fa mal...
i la radio? milers d'ones de radio ens travessen cada dia (entre elles les de la COPE) tanquem també les radios? o aquest invent fa massa temps que esta inventat per ser "la tecnologia maliciosa d'avui en dia"?

Óscar ha dit...

Gràcies per engegar aquesta notícia al blog. Tots aquells que estem
afectats per la radiació de la WIFI t'ho agraïm. Encara son pocs els
que ens afecta la WIFI, amb mal de caps insuportables i angoixes
d’estómac. Però amb la proliferació de la WIFI desevoluparem la
malaltia del futur.
Només un consell, mireu la informació que trobareu al blog.
http://campanyacontralawifi.blogspot.com/

Abandoneu la wifi i utilitzeu el cable, és molt més sa!!
Altres països ja ho fan, limitant la WIFI a zones restringides.

Una abraçada a tots.
Óscar

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint