de juny 10, 2008 Els sonats també escriuen a Internet

Habitualment per sort, però de vegades, també per desgràcia, els qui estan sonats també tenen blocs i escriuen a Internet. Així ha passat amb el japonés que va matar set persones i en va deixar malferides unes quantes més. L'home de 25 anys, Tamohiro Kato, escrivia a una bitàcora i hores abans de la masacre va publicar "Vaig a matar gent a Akihabara (...) Vaig a estimbar el meu cotxe contra ells, el cotxe està esmicolat, faré servir el ganivet, adéu a tots". El més sagnant de las situació és que va estar dues setmanes escrivint posts sobre el que anava a fer i sembla que la policia no en fa ver gaire cas. El darrer post que va penjar just abans de matar set persones va ser: "Ha arribat el moment" i, de forma més macabra "no hi haurà retards per la pluja. Fa mal dir-ho, però la qüestió és si la policia no s'aplica massa en delictes més aviat comercials i relacionats amb l'economia i massa poc amb investigar possibles delictes que representen un perill real per a les persones. Què hi penseu?
del.icio.us

3 comentaris:

The Great Smurf ha dit...

home, estas parlant de la poli japonesa...son bastant negats, en general, i per les questions mes modernes encara no han passat de l'Spectum. Tanmateix, en le cas del Japo, hi ha un control ferri de la SGAE japonesa per tal que no aparegui res amb copyright a llocs com el YouTube. De fet, ja han enviat a algu a la preso per no pagar drets d'autor (un amo d'un bar que tenia un amic tocant musica dels Beatles en directe).

Es bastant dificil de preveure el que un desequilibrat es capac, de fer, i es bastant dificil de fer-ho sense coartar les llibertats del la resta de persones. Al Japo, un pais que conec un pel, per exemple, es il.legal mostrar la cara de les persones en els medis si aquesta no ho permet, i es molt normal que en entrevistes al carrer la gent surti amb la cara pixelada i la veu distorsionada. Malgrat tot, quan arribes al Japo, si no ets japones, has de passar pel servei fotografic, on et prenen les emprentes i et fan una foteta, com a mesura per evitar indesitjables (estrangers) i terroristes (estrangers).

Com s'ha vist un altre cop, l'amenac,a prove de dins mateix del pais, com ja va passar amb els atacts terroristes de la secta Aum, i amb la colla de 'stabbing rampage' que ultimament s'ha posat de moda (aquest es el quart, com a des que va d'any). Que fan els 'omawari-san'? a Akihabara, en concret, acossar als otaku i els que fan cosplay, demanar els papers a les noies que semblen estrangeres per saber si son prostitutes, i quedara fer unes tapes amb els yakuza, pero res mes. No trobarien aigua a mar, aquestos!

Salut des del pais del sol naixent!

Unknown ha dit...

La xarxa és massa gran.

quitus ha dit...

i hi ha massa gent......

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint