de juny 16, 2008 ¿Haurem de pagar per rebre trucades al mòbil?

No és broma, tot i que ho sembla, i de mal gust. Sembla que la Unió Europea no veuria amb mals ulls que haguérem de pagar per poder rebre telefonades al mòbil. Així, com sona. Sabeu que quan estàs a l'estranger, si et telefonen al mòbil, la meitat de la trucada la paga qui la reb. En una entrevista que publica el Financial Times avui, la responsable de telecomunicacions de la Unió, Viviane Reding, diu que no li semblaria malament que totes les telefonades dels mòbils seguiren aquest esquema: paga el qui telefona i paga el que accepta la telefonada. Amb la de telefonades que rebem al dia, la nostra factura es multiplicaria per dos o per tres i, clar, les operadores de telèfons quedarien encantades. Diu la senyora Viviane que això formaria part d'aquesta nova forma de negoci a la Unió Europea. Jo crec que forma parta d'una nova forma descurar-nos les butxaques i afaitar-nos els gallets, no creieu? Ho veieu just?
del.icio.us

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Als Estats Units funciona així. Pagues tant si truques com si et truquen (això en els mòbils) i és una bona tocada de nassos...

March Bullich Siscart ha dit...

Doncs per al que la meva part respecta, el mòbil aniria directament a la paperera. Si abans podiem viure sense telèfon mòbil, ara també...

Anònim ha dit...

Aixo es una putada de les grosses! S'uinventen cada una per treure'ns els cales! Quins desgraciats!

Aixo si, cateusk, no creguis que no colara: tothom au, apagar! Poquisimes persones es donaran de baixa del sistema movil, "ja que el tinc", "son pocs diners". Ja no cal dir la INMENSA majoria que no sap de que va tot aixo, ho acceptara tragant. Tu creus que les capes pobres e ignorants que viuen a llocs com Gava, Viladecans, Castefa (canis, i demes gentussa, apart hi ha gent molt noble en aquestes ciutats i pobles, evidentment), o altres zones deprimides faran alguna cosa? Callaran i a pagar. I espera, perque les capes altes tampoc faran res: al ser rics els hi importara un pesol pagar una mica mes (la filla pija que es passa la tarda parlant amb les seves amigues que ja s'han vist al mati). I la gent que treballa que? Autonoms, gent que fa servir mobils d'empresa... uns perque el necessiten, i altres perque com que no paguen ells...

En fi, que ens la tornen a fotre doblada i nosaltres a callar. Pais!!!!

David ha dit...

Jo desconnectaré el mòbil, está clar. Ens volen esclavitzar i sincerament, no crec que sigui tant important dispossar de mòbil. Emergéncies i punt.

March Bullich Siscart ha dit...

Penseu que això en un país normal no passa res, però si ho fan aquí, Telefónica i companyia es passaran el dia trucant-nos amb qualsevol excusa (que si fem aquesta promoció, que si vols passar-te a contracte...) i així ens faran gastar els diners.

Jo el tiro a la basura, la resta de la gent que faci el que vulgui.

Anònim ha dit...

propose una vaga de movils, jo si fan açò els dos que hi ha en casa al la basura, i no em valen els contractes, si ells no els complixen jo tampoc.

Anònim ha dit...

Hi ha d'haver alguna manera d'aturar aquesta presa de pèl constant al consumidor!!! No pot ser veure com cada dia que passa ens prenen per més imbècils del que som, i a més es serveixen d'unes excuses cada cop més surrealistes. I es clar, després, haurem de veure mentre sopem, que el "senyor" Telefònica ha obtingut uns beneficis anuals de petrecents-mil milions d'euros. Ja n'hi ha prou!

Pere

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint