de juny 26, 2008 Miqui Puig té pàgina nova!

El nostre colaborador i gran cantant Miqui Puig acaba d'estrenar una pàgina personal nova. És una gran feina, altament usable i bastant clara en quan a disseny i dispossició d'elements. A més, es tracta d'una pàgina que pretén ser molt interactiva, on Miqui podrà anar penjant notícies i coses relacionades amb la seua música, els seus gustos i les seues aparicions al "Versió Rac 1". Feia temps que en tenia ganes de tenir una pàgina com aquesta. Feu-hi una ullada, perquè si sou seguidors d'en Miqui, us agradarà força. Ja direu el que us sembla.
del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

k trist, ni una sola paraula en català

Anònim ha dit...

La web és xula, i està ben feta, tot i que al Versió un oient ha dit que no hi havia versió en català, i l'heu engegat ràpid dient que no era cert. Doncs tenia tota la raó, que us fa por dir-li a en Miqui coses que no li agradin?
Tot i això m'ho passo molt bé amb el vostre programa. Endavant!

Jordi ha dit...

La web està guay, hauria de treure el resize de finestra que molesta molt :-/
Si, feia temps que deia que penjaria les coses de la llibreta al "blog" del "programa",... i no ho ha fet... Espero que ho faci a la seva web. Té consells i llocs realment que m'agradaria llegir-los per almenys poder provar-los :-)
I el debat si està en català o no es el problema del Miqui, és la seva web. Això sí, ha sigut una mica borde escampant el oient...

quitus ha dit...

que espereu d'un jurat de Factor-X?
algú que l'únic hit es dels 80 i que ara va de "biopijo", com diria en Miquel Alzueta. en Puig càrrega, les seves "notetes" sonen a secció copiada d'algún altre programa i la seva capacitat de convicció es similar a la d'un koala "narcoleptic".

Martí ha dit...

no m'agrada ni la web ni el miqui, un payo que es creu amb bon criteri i no ha fet mai res de bo, heu escoltat la seva música?

a més el vem enxampar amb la mentida a la boca quan va dir que la web és en castellà i català... com diria el palomino: MENTIRA!!!

no és de fiar aquest miqui... tot apariència.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint