de juny 01, 2008 Vídeo d'un extaterrestre

A Internet i als EEUU no se'n parla d'altra cosa. Es tracta d'un vídeo on apareix, presumptament, un extraterrestre guaitant per la finestra. El vídeo ha estat presentat a una roda de premsa a Denver, però no es va facilitar per la seua difusió sinó només amb la intenció de demostrar la existència d'aquests seris alienígenes. El document va ser enregistrat a Nebraska, a casa d'un home anomenat Stan Romanek. Juren i perjuren que no es un muntatge o una enganyifa però n'hi ha qui ho dubta. Diuen que aquella nit de 2003 els extraterrestres van visitar la casa d Romanek i fins i tot va poder enregistrar-los en vídeo. La roda de premsa tenia com a finalitat recollir signatures i fons per crear una comissió d'estudi de la realitat extraterreste. La cosa és que s'ha generat un debat als EEUU perquè el vídeo s'ha filtrat i l'ha pogut publicar un diari, el Denver Post. Vos el pose a continuació i digueu vosaltres si penseu que és un muntatge o és de veritat.



del.icio.us

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Mare meva, que fals!!
El que em fa pensar que es fals, es que jo, que no n'he vist mai cap , si hagues hagut de fer un video FAKE, l'hagues fet igual que aquest, tal com surten a les pelis.
Realment creieu que si existeixen (que no ho dubto), han de tenir necessariament 2 ulls, un cap etc... com si es tractés d'una evolució mes dels humans?
Com diria en Laporta: AL LORO, QUE NO ESTAN EMBAUCANDO!!

Anònim ha dit...

Jo he vist varis documentals d'na paio que es diu Jaime Maussan en els que surten varis videos d'extraterrestres i unas quantes (bastantes) fotos també. N'hi ha un que és realment curiós on es veuen com una série de llumetes es posen sobre un camp de blat i fan un d'aquells cercles tan coneguts, aquell video sí que sembla real, seria molt dificil trucar-lo. Si us interessa el tema poseu a la mula Jaime Maussan i veureu.

Anònim ha dit...

Jo crec que era el cobrador del gas.

Anònim ha dit...

Es una gran casualitat que tots aquest tipus de vídeo, sempre estan filmats amb pèssima qualitat. Algu em pot dir d'on caram treus avui en dia una càmera que filmi tant malament?

Anònim ha dit...

Ostres el que s'ha de veure. O sigui una persona es posa a grabar una finestra on no es veu res, i apareix aixi perque si un extraterrestre. Vinga va, quina estafa. M'imagino la persona, grabant, apareixent-li l'extraterrestre pixant-se de riure... vaya muntatge. Els americans en alguns sentits son molt llestos pero jo crec que els extraterrestres son el seu punt debil. XDXD

Salut

Anònim ha dit...

ostres, he estat mirant coses d'en Jaime Maussan i es surrealista. en serio, hi ha un video, on el tio dona per bó una imatge d'un presunte ET que sembla més una "llufa" de sants inocents que una altre cosa.
a més es veu que es l'únic, que segueix creient-se la història d'en Jonathan Reed. en teoria era un doctor (després s'ha demostrat que no). l'home anava passejant pel bosc i el seu gos (o la gossa) marxa per entre els arbres, només per acabar fagocitat per un ET. el bó d'en Reed, agafa un cabreig del quinzé i mata l'ET a cops de branca d'arbre. després, l¡home té un "atac de lucidesa" i agafa l'ET i l'amaga al frigorific de casa seva. i comença a esbombar la história, i la majoria de gent se'nt fot d'ell (tots menys en Maussan que s'ho empassa tot). si busqueu pel YOUTUBE trobareu videos del paio aquest (bé del dos d'en Reed i d'en Maussan). veure els videos es començar a creure. a creure que tot es fals, clar......

marbu ha dit...

Jo crec que és la mestressa de la casa que va anar a tirar les escombreries i es va oblidar les claus i mira a dins si hi ha algú perquè l'obri. I a la pobre l'han enxampat sense pintar ni pentinar. Podre dona .

Unknown ha dit...

Dubto bastant de la credibilitat d'aquest vídeo, i sobretot de l'actuació de l'extraterrestre. ¿Per qué no es llença contra un vidre? ¿Que mira a través de la finestra com si fos desconegut, quan tot el que té al costat també ho hauria de ser? ¿Per qué sempre els imaginen igual? jajaja.

En fi, molt bo. Ara mateix ho publiquem als forums de catalunyaviva.cat... Per cert, la grabació no segueix???

Unknown ha dit...

tot sembla molt... falç, crec que hi ha vida en algun altre planeta, però no tenen pk ser així (encara ho seran...)

Ricardo Peregrina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ricardo Peregrina ha dit...

Jo diria que és una escena del show dels Teleñecos.

Iu ha dit...

No dic que no sigui real que ho pot ser, pero si t'hi fixes el cap que es veu sembla el d'un xiuaua.
Quina coincidencia que estigui la camera mirant cap a aquella finestra i sense moures no?

Anònim ha dit...

Ep
Compte que el vídeo que has inclòs a la pàgina és, tal com diu el títol, un "knockoff", és a dir, una "imitació" o "simulació", ja que el vídeo real encara no l'han publicat.
La foto que inclous a sobre sí que és un fotograma del vídeo "real" (això de "real", molt entre cometes :-)

Toni Ortiz ha dit...

Esto... guau

Almenys està millor fet que algunes pelis de serie B que fan els divendres de matinada a TV3.

Anònim ha dit...

el video és en mala qualitat per que hi havia les llums apagades, i la qualtat de la imatge baixa molt sense llum.
la forma de l'estraterrestre es normal que sigui semblant a la que apareix als cines. S'ha de tenir en compte que els alienigenes al cine estan fets a l'imatge del que ha dit la gent que ha estat abduida o ha tingut contacte.
Hi ha molts documentals d'aquest tema on es diuen coses excepcionals als nostres temps.
Ua dona que va ser abduida va parlar am els extraterrestres i li van dibuixar la constelacio d'on procedia (fins aleshores era desconeguda) i anys despres uns cientifics la van trobar. La constelacio o el planeta(nomen recordo) es deia raticulí i anys després Rappel (de força barça) va usar aquest nom per construir la seva trama delirant.
Amb això vui dir que es perfectament possible q hi hagin extraterrestres. No se si aqt video es real o no. Pero personalment crec q hi ha molts petits indicis que ens diuen que si (abduits q hipnotitzats expliquen lo dels extraterrestres tal com ho feien conscientment, a més d l'àrea 54 als EUA on hi ha grabacions reals i on es pot anar a visitar com a turista i veure les proves que alla es fan amb els prototips davions que van endavant i enrere a gran velocitat)... Bueno us recomano que tingueu la ment oberta, per que hi hagi casos falsos no vol dir que no n'hi hagi de certs. Salut!

cargol ha dit...

Correcció 1: No era Rappel, era Carlos Jesús el que tenia contactes a Raticulín.

Correcció 2: El famós vídeo de les esferes lluminoses en el camp de blat que dibuixàven uns cercles es va demostrar que era fals, és més, en un reportatge de National Geographic (que no és gaire sospitosa de manipular aquestes coses) van entrevistar l'individu que havia gravat aquelles "imatges" i explicava que havia afegit les llums a posteriori utilitzant un video d'un camp on ja hi havia els cercles fets.

Jaime Maussan és una d'aquestes persones que va més enllà del que és raonable i ho dóna tot per bo, encara que se les doni de "científic".

Dit això, afegir que sóc dels que creu en l'existència de vida extraterrestre i que fins i tot s'hi hagin tingut contactes (busqueu per exemple alguns videos de la NASA), però hi ha molt de fake suelto i has de mirar amb lupa tota la informació que et donen.

Salut!

Anònim ha dit...

MMMmmm, si tens raó era carlos jesus...
Bueno allo de laarea 54 es real
i si pot anar a veure.
els abitants dun poble proper a las vegas organitzen tours per turistes (de molt risc)
la zona esta esta rodejada de tres arees de seguretat, a la primera et detenen, a la segona et disparen i a la tercera et maten,
aixo ho podeu comprovar
hi ha videos al per internet que es veu com a larea 54 ia els avions q volen (sense manipulacio) i a mes al google surt una pista daterratge duns 8 quilometres de llarg, una llargada q no necesita cap avio actual conegut, pq du servir aquella pista daterratge? hi tenen algo a veure les les llums q es veuen de nit a aquella zona?

Anònim ha dit...

Si voleu veure un video al.lucinant mireu aquest:
http://www.youtube.com/watch?v=1i3dlrrqyfY&NR=1

Es digne de veure, ja sigui per veure-hi la prova irrefutable de la existencia d'OVNIS, com per aplaudir a quatre mans al que s'ho ha currat!!! que bo!!! :)

Anònim ha dit...

El que és realment paranormal és que a Denver hi qeudin ossos panda d'aquest calibre...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint