d’agost 11, 2008 Més tele a través de l'ordinador

Fa uns dies, a la secció d'Internet, un oient ens demanava com veure la tele digital a través de l'ordinador i la cosa està xunga. Ara bé, es pot veure la tele a través d'Internet, en streaming. Un dels nostres lectors, en Quitus, ens recomana una pàgina on hi ha una garbera de canals de tot el món. Es diu Tvweb360.com i ofereix una gran quantitat de canals organitzats per idiomes, per temes i per categories de tele. L'aplicació que vam comentar a la ràdio, Zattoo, segueix sent vàlida perquè tot i les prevencions de les teles comercials encara funciona, però aquesta nova pàgina fa que no faça falta instal·lar res i si tens una mica d'ample de banda, es veu molt bé. Per cert, ara que en parlem d'ample de banda, alguns lectors del bloc en han dit que si demanes a Telefònica el canvi de velocitat, no cal esperar a que siga automàtic. Proveu-ho i a deixeu dit com us ha anat.
del.icio.us

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Fa uns dies els de zattoo em van enviar una nota comentant de que ara faran pagar per veure la televisio per Zattoo...
Jo personalment només tinc l'aplicació per provar, no em motiva gaire que ja per utilitzar-la s'hagi de pagar...

quitus ha dit...

sip, sembla que a partir d'ara Zattoo será de pagament. això hauria de repercutir en la calitat/quantitat de canals, suposo........

quitus ha dit...

per cert, de l'àntic projecte venice (ara conegut com Joost) que tal? funciona bé o hi ha alguna pega?........

Anònim ha dit...

Hola , us escric desde Minnesota i gràcies a RAC 1 he pogut baixar el Zattoo . El que no entenc , es perque no puc veure TV3 , ni Canal 33 ni cap de la CCRT . Algú em pot contestar ?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint