d’agost 07, 2008 Quan us duplicarà la velocitat Telefònica? (Modificat)

MODIFICAT: Via Barrapunto ens assabentem que si no tens l'antivirus (que mai no he sabut per a què servia) de Telefònica el canvi de velocitat no serà automàtic, l'hauràs de demanar per telèfon i pagar un euro més cada mes. (Però què cutres són, per l'amor de Déu...)
Des de fa no molt, Telefònica ha posat a disposició dels usuaris un lloc web per saber amb total exactitud quan ens duplicarà la velocitat de la nostra ADSL de tres a sis megues. Recordeu que ho vam anunciar al 'Versió Rac 1' l'últim dia de programa? Doncs bé, si accediu a aquesta adreça i introduïu els vostre número de telèfon vos dirà quan podreu gaudir de la nova velocitat.
Sembla que la cosa comença el proper 11 d'agost. A mi m'ha tocat la 'xina' perquè m'ha dit que fins a mitjan setembre, res de res. Espere que tingueu més sort que jo...
del.icio.us

7 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi tambe ma tocat esperar fins el 15/09/08

Anònim ha dit...

Coi, doncs a mi no em diu cap data, em diu:

Si Ud. disfruta de servicio ADSL 3 Mb/s Tarifa Plana, aún no dispone del nuevo servicio ADSL a 6 Mbps. Le recordamos que este cambio al nuevo servicio ADSL a 6 Mbps será posible siempre que tenga cobertura para la velocidad de 6 Mb/s y no esté disfrutando de ninguna promoción.
Si desea más información sobre el nuevo servicio ADSL a 6 Mbps, le rogamos contacte con su número de atención comercial.

I no tinc cap promoció, ni imagenio ni punyetes.

quitus ha dit...

fa dies (bastants de fet) algú va preguntar al programa una manera de veure la tele per l'ordinador sense tarjeta. heus ací una adreça que potser a l'usuari (no recordo el nom, perdó) li faci servei (almenys mentres duri....) http://www.tvweb360.com/

pairal ha dit...

Quan vaig veure el vostre anunci vaig trucar a Telefònica, i l'endemà mateix em van fer el canvi a 6 Mb. He estat fent proves i manté una velocitat real d'uns 5 Mb.

Cardhuuu ha dit...

a mi també em surt el missatge del company. Penso que com que ara tots disfrutem d'alguna promoció (gràcies a valtros), no ens deuen voler apujar la velocitat gratis. I a algun lloc he llegit que ens faran pagar 1 euro més als que no tenim l'antivirus (????)

son una colla d'incompetents aquests de Timofònica.

PD: el meu cunyat viu a França i te connexió de 40 Mb, més trucades i TV digital per 35 euros al mes.

L'Àfrica comença als Pirineus!!!!

Anònim ha dit...

Consultant el meu numero:
"
Aumento de velocidad ADSL
Consulta del plan de migración
Si Ud. disfruta de servicio ADSL 3 Mb/s Tarifa Plana, aún no dispone del nuevo servicio ADSL a 6 Mbps. Le recordamos que este cambio al nuevo servicio ADSL a 6 Mbps será posible siempre que tenga cobertura para la velocidad de 6 Mb/s y disponga del Antivirus de Telefónica.
Si desea más información sobre el nuevo servicio ADSL a 6 Mbps, le rogamos contacte con su número de atención comercial.
"

Doncs a mi em fa molta pudor... molta.
Pq necesita poder auditar tot el meu trafic (vía software antivirus) per poder oferir-me mes ample de banda????

fiscalitzant/monitoritzarn trafic p2p i trafic no p2p ????

ESTER ha dit...

I què passa amb els usuaris que tenim la "promoción primavera" de 26.40 euros per un any, després de la moguda que hi va haver?

Algú sap quelcom?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint