d’agost 05, 2008 Representació gràfica del Mac, el Línux i el Vista

De vegades resulta difícil tenir una representació al cap del que són els diferents sistemes operatius, en especial, els tres més utilitzats, el Línux (Unix), el Mac i el Vista. He trobat per ahí aquesta foto que intenta un apropament a aquestes tres visions de la informàtica, si les traduirem en persones físiques. Vos la pose, a vore que vos sembla, tot i que queda patent quin dels tres sistemes ha fet la foto (Ah, i una cosa, penseu que dos d'ells són cosins germans...)
del.icio.us

8 comentaris:

Jordi ha dit...

GNU's Not Unix.
Bàsicament. GNU/Linux que es el nom complet, no es unix. :-)
http://es.wikipedia.org/wiki/GNU/Linux

Anònim ha dit...

GNU/Linux hauria d'estar representat com un xiquet prodigi.

Anònim ha dit...

Com es habitual critiquem els windows i elevem al màxim els mac.
Jo no soc pro windows però si tan dolent fos no el faria servir ningú.

quitus ha dit...

o sigui,
no hi ha mariques, boges o reinones que tinguin Macs, només billonaris de menys de 21 anys......lol.................

quitus ha dit...

per cert, la beta del IE 8 ja corre per la red, pel que sembla es força interesant (es a dir, que básicament sembla que a copiat bastantes coses dels firefox)

Anònim ha dit...

Jo he provat la beta 8 de l'explorer i petava que és un primor. Supose que l'hauran millorat molt. De tota manera, li done la raó a quitus, van a remolc del Firefox. Quan es donaran compte que el realment fa diferent el Firefox són les extentensions, el que fa que siga el navegador particular i propi de cadascú? No creieu? Salut!

quitus ha dit...

estic força d'acord amb tu Vidal, tanmateix "aquesta" táctica de Microsoft es la que a acoonseguit que triunfi (es a dir, que duri fins els nostres dies, y que no desaparegui com la infinitat de companyies de informatica que sí ho han fet).
potser, la millor noticia de totes (en certs aspectes; amb altres com el de la diversitat, no) sigui que finalment el Windows i Mac (o el firefox i l'explorer, o els programes que siguin) s'assemblin tant que les dues companyies s'acabin fussionant. crec que hi ha estudis (més o menys serios) que resalten la tendecia més gran de la gent a no canviar de producte, no provar coses noves (cosa que dificulta el treball de la competencia que finalment acaba fent productes similars). es curiós, tot i la globalització i les "collonades generals" que això comporta sembla que cada cop hi ha menys ventall de productes diferents per triar.........viva la mega-super-única-empresa que dominará al món :) :).......lol

The Great Smurf ha dit...

quina gracia!!!
el primer paio no se pas que representa, si no es un imberbe d'institut, es a dir, inofensiu i virginal?

El segon, un gangster? Unix???? endeque la sole??? S'ha de ser un home amb un parell per a domesticar l'Unix, pero d'aqui a dur pistola...

L'ultim es el gran Ramon HG (Hard Gay o echi-gi)!!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Masaki_Sumitani

aquest paio representa Vista??? com volent dir "una mariconada"? hahahah!!

Si esta fet per MS es segurament una merda, pero permet que qualsevol crio el faci anar i permet la pirateria, cosa que es mes dificil en els altres sistemes. El cost es tenir un OS amorf, lleig, redundant, dificil d'optimitzar i ple de petades.

Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint