d’agost 25, 2008 Solucionats els problemes amb l'Internet Explorer

Els darrers dies, els qui feu servir l'Internet Explorer per navegar haureu notat que no se us carregava la pàgina principal del bloc. Bé, es tractava d'una incompatibilitat realment petita, però que feia que l'Explorer es 'negués' a llegir i servir la pàgina. Simplement, no li agradava el codi que llegia i decidia no mostrar-la, havent-la carregat gairebé tota. Ja està solucionat i demane disculpes pel problema. Els qui feu servir qualsevol altre navegador no ho haureu notat, però, per bé o per mal, encara son cinc de cada deu els qui visiten aquest bloc amb l'Internet Explorer de Microsoft. Una altra vegada, disculpes per les molèsties!! Aprofitant l'ocasió, també vos informe que ja es pot entrar també al bloc des de l'adreça http://versiorac1.tk. Salut!
del.icio.us

3 comentaris:

Jordi ha dit...

home, que vols ket digui xD la pàgina continua sense ser gaire usable, i per carregar els videos i demés tarda deunidó a pintar-se. No només es veia malament amb l'IE. Amb el safari ...
Per altre banda un .com no val ni 8eur. ens podriem stirar, si et falta un DNS o hosting te'n puc oferir i també penso que podriem passar el blog a wordpress la migració de les notícies és un plis, a la que comences a carregar el blogger es brf... =(

Xavier Vidal ha dit...

Hola Jordi. Sap greu això que dius sobre el bloc, perquè tractem que siga usable i útil al màxim. D'altra banda, amb Safari el bloc no tenia problemes (si més no, amb les tres màquines diferents que vaig provar amb dos sistemes operatius i dues versions, inclosa la nova Beta). Tambpoc amb els altres que vam fer proves (Firefox, Opera, Flock, Konkeror, Epiphany i fins i tot amb el finat i no per això menys enyorat Netscape). Salut!

Alexandre Fillat ha dit...

Doncs jo penso que si es usable i fàcil de fer anar i el fet de ser de blogger pels que fem servir Gmail va de luxe en quant als comentaris. A part els videos no crec q els tingui allotjats en la mateixa pagina si no son del youtube etc..
A part es una feina nar publicant noticies.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint