de setembre 20, 2008 La veu del TomTom (GPS), en català

Alguns lectors del bloc i oients de la ràdio en van fer arribar una queixa: no hi ha una veu masculina en català pel GPS més usat del mercat, el TomTom. Vam estar pensant en això i, amb col·laboració amb Motor.cat i seguint una estricta filosofia Web 2.0 (això vol dir que cadascú ha fet una cosa en el procés, el que millor sabia) hi hem posat remei.
SEGUIU LLEGINT...
del.icio.us

2 comentaris:

quitus ha dit...

2 cosetes:
-últimament els videos flash y el firefox3 m'están donant problemes. aquesta tarda m'he adonat d'uns dels possibles motius, (després d'actualitzar el Cooliris). l'he agut de desactivar per poder veure els videos de pàgines com youtube, etc... (¿algú més li pasa alguna cosa similar?)

-noves captures de pantalla del Windows7. http://www.genbeta.com/2008/09/21-mas-informacion-y-capturas-de-pantalla-de-windows-7-milestone-3 . Tenen bona pinta, pero ya veurem (es Microsoft, podem esperar tot d'ells). per cert, que sembla que la campanya d'en Seinfield i en Gates era part d'una campanya més gran per "rentar la cara dels productes Microsoft" enfrontant-se així, d'una manera força explícita a les últimes campanyes d'Apple.

Cardhuuu ha dit...

ara acabo de probar la veu del Xavi amb el TomTom de la meva PDA i va bé. Estic esperant amb candeletes la veu del sr. marcel.lí i del Mago Oriol per quan anem d'excursió amb els colegues. Riure assegurat!

Gràcies!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint