de setembre 27, 2008 No a 'l'afusellament? (ni que siga virtual) de Ramoncín

No crec que siga jo sospitós de ser amant de l'SGAE, ni dels canons, ni de la gestió que s'està fent dels drets d'autor. Ara bé, una cosa és això i una altra voler 'afusellar' Ramoncín. I aquesta és la iniciativa que un grup de gent està proposant des de Facebook. És una barrabassada que només es pot entendre des de la inconsciència de l'adolescència o des del fanatisme irracional. Ramoncín és una bona persona, una gran persona, que farà música més o menys bona, fa més o menys temps i que va ser del rovell de l'ou de la SGAE fins fa gairebé dos anys. Ningú no té dret a organitzar un 'afusellament', ni que siga virtual. Ni de Ramoncín ni de ningú. Ell és una persona que defensa amb contundència les seus opinions i durant un temps va pensar que s'hi havia d'implicar en allò que creia. Es pot discrepar. Obertament. Radicalment, si es vol, però jo crec que s'ha d'atacar les idees, no les persones. Especialment quan es tracta d'una cosa comercial, mercantil. Per to això, jo des d'aquesta moderna plataforma dic NO als actes contra Ramoncín, especialment a aquesta barrabassada de l'afusellament. I ho dic des de la discrepància amb les seues idees i encara que la notícia l'haja enviat als mitjans ell, probablement. Que conste.
del.icio.us

3 comentaris:

Alexandre Fillat ha dit...

Estic d' acord, jo no estic d´acord amb l´SGAE però igualment crec que no pot ser que ningú compri un cd original, a tothom li agrada que li paguin la seva feina suposo que als músics també.
Ara crec que no hi tindria que haver una única empresa que gestiones aquestes coses, o el govern. I estic en contra de que es vulgui "afusellar" a ningú.

http://alexandrefillat.blogspot.com/

Jordi ha dit...

Es lo que te "ejpaña"... Segur que li fan això perque va dir que estava en contra del manifest anticatalà...

Anònim ha dit...

jo, com a usuari del facebook, ja ho he denunciat... a veure si els el tanquen per agredir a una persona...

jordi

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint