de setembre 24, 2008 Podrà el nou telèfon de Google amb l'Iphone?

Crec que la pregunta té molt de sentit. Google, com sempre, va a pel mos gros i no treballa al detall. Amb la presentació del 'Dream', el nou telèfon de l'empresa de Larry Page i Sergey Brin (i potser Hubert Chang, que ara diu que també ell va fundar Google) volen entrar al suculent mercat de la telefonia, que ara mateix té fascinat l'Iphone d'Apple (esperen vendre'n 40 milions en els proper any). El 'Dream' té moltes coses atractives: el sistema operatiu lliure Android, creat per Google, un aparell robust i fiable, l'HTC, com s'ha demostrat fins ara, tecnologia tàctil igual com l'Iphone amb una gran pantalla de 480x320 pixelstot un univers d'aplicacions totalment lliures i un codi obert per poder-ne fer totes les que necessitem, teclat QWERTY, 3G, GPS, cámara de 3,1MP i 8GB d'emmagatzemament. El preu, 180€, uns 120€. Sense haver-lo tocat, sembla realment atractiu. Si en el futur hem de navegar amb els mòbils, aquest telèfon sembla l'ideal. Ara bé, la pregunta és: serà capaç de fer-li ombra a la 'joia' d'Apple, el gairebé alquímic Iphone? Què creieu? Vos pose una galeria de fotos per que us el pogueu mirar bé

del.icio.us

6 comentaris:

quitus ha dit...

a qui pugui interesar:
Photoshop CS4 ja s'està començant a presentar. http://www.photoshopuser.com/?page=cs4/videos.
com gairebé sempre, la pregunta em sembla que es ¿quant trigaran els pirates en treure craks o keygens (pel producte final)? ¿un dia? ¿12 hores?

quitus ha dit...

http://www.photoshopuser.com/cs4/screencaptures.html

algunes captures de pantalles de les barres d'eines (també alguna cosa del nou Bridge, etc...)

Anònim ha dit...

De preu està molt bé, no?
ara bé, s'hauria de veue com va de bateries, perquè en això sembla que anem endarrera en tots els terminals, o més ben dit, avancen les prestcions però no les bateries.

Jordi ha dit...

No es que pugui o no. Es l'unic que pot plantar cara l'iphone.

Anònim ha dit...

em sembla que hi ha una empresa japonesa (no recordo el nom) que fot millors mòvils que l'Iphone (i que qualsevol altre)

Anònim ha dit...

HTC fa terminals molt millors, tot i que el de google es de la empresa htc em sembla poc pràcic. Mireu un htc touch Diamond o algun dels altres models que fabriquen, mil vegades millors que l'iphone.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint