de setembre 01, 2008 Si el vostre Windows no és original, molt d'ull

Microsoft ha actualitzar el seu programa anti-pirateria, el Windows Genuine Advantage (WGA). Com sabeu molts a qui vos ha nascut una estrelleta blava a la pantalla, és un programa que comprova si la vostra llicència és original i 'legal'. Si no ho és, apareix una estrelleta que diu que el vostre programari és pirata. Aquesta actualització (vos pose la foto per a que estigueu al cas) canvia el fons d'escriptori per un altre de negre per putejar. També mostra una etiqueta semitransparent que no pots traure. Sembla ser que només s'aplicarà, de moment a les versions Pro, que és les que més llicències no legals acumula. Microsoft va prendre la decisió de deixar de ser els tontos de la pel·lícula perquè tothom pirateja els seus sistemes. Tot i que de moment és efectiu, no tinc cap dubte que ja hi ha sistemes per saltar-se aquest sistema de control. De moment, si no teniu un Windows XP Pro original, potser us convindria esperar una mica per actualitzar...
del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Té que veure aixó amb els problemes que he tingut al voler instalar el sp3, que no se m'acaba d'instalar mai???

Anònim ha dit...

Tot podria ser pero ho dubto.
Ja per l'altre vegada del windows genuine vàren treure un petit programa que eliminava l'estrelleta i els missatges, amb aquest passarà el mateix segurament.

David ha dit...

Senzillament desmarcant la casella de la "actualitzacio" perque no s'instali, no tornara a molestar. Es convenient pero, revisar sempre abans de clickar per evitar que ens la colin de nou.

Anònim ha dit...

I si he comès el fallo d'actualitzar i ja tinc l'estrelleta instal·lada i el fons negre... que faig?? alguna solució??

Anònim ha dit...

I si he comès el fallo d'actualitzar i ja tinc l'estrelleta instal·lada i el fons negre... que faig?? alguna solució??

Pau ha dit...

Això passa a la gent que confia en les "fàcils" actualitzacions de Microsoft....

El que s'ha de fer és revisar SEMPRE què carai s'actualitza al teu ordinador, i desmarcar aquestes actualitzacions, i fora estrelleta!!

Salut!

Pau.

PD: i si a banda d'això voleu un ordinadors sense virus, que no treu pantalles blaves, i que va com una seda: www.ubuntu.cat ;)

marbu ha dit...

Es veu que ja han trobat la solució. Doneu un cop d'ull a :

http://my.skynetmod.info/made-in-taiwan/logran-vulnerar-wga-de-microsoft.html#more-752

Anna ha dit...

A MI UN INFORMATIC EM VA DONAR UN PROGRAMA QUE ES DIU "Remove WGA.exe" I EM VA MARXAR L´ESTRELLETA. NO L´HE VIST MÉS I TAMPOC HE TINGUT CAP PROBLEMA (també s´ha de desconectar lo de les actualitzacions)

Josep Lluis Fernàndez ha dit...

Si voleu aquest programa (Remove WGA.exe)que va molt be, el teniu en descarrega directa a Rapidshare--> http://links.wamba.com/noref.php?url=http://rapidshare.com/files/83619844/RemoveWGA.zip.html

TASTEJAT SENSE PROBLEMES DE VIRUS! :-)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint