de setembre 15, 2008 Suculent combinat d'Exploradors d'Internet

La navegació per Internet s¡ha convertit en una de les principals activitats que fem quan ens posem davant l'ordinador. Per això és tan important l'anomenada 'batalla dels navegadors'. Sé que hi ha gent que crec que l'Internet Explorer és l'únic navegador que hi ha i, fins i tot, identifiquen 'entrar a Internet' amb pitxar la tecla del l'explorador de Microsoft. Però no és el millor, ni el més ràpid, ni el més segur, ni el més fiable. Hi ha molta vida més enllà de l'Explorer i Google i Mozilla ho saben i per això intenten desbancar el rei (de moment) d'Internet. El negoci és molt gros i les avantatges pels usuaris de navegar amb altres 'vehicles' també. Per aquesta raó vos deixe un combinat de Navegadors, per a que us els intal·leu, els probeu i després trieu el que més us convé. És un enllaç de Rapidshare: un vegada esteu a la pantalla inicial, pitxeu en 'free user', espereu el segons que us diga el compte enrere i us apareixerà una rodona blava amb una fletxa on posa 'download', pitxeu allà i us descarregarà l'arxiu a l'ordinador. Recordeu que la curiositat és la mare de la ciència

DESCARREGUEU-SE'L ACÍ

del.icio.us

2 comentaris:

Así soy yo ha dit...

Aixó al final será com amb les companyies aerees o navieres. Amb qui navegues?
Jo per unes págines (la gran majoria) utilitzo el mozilla, per mi el millor, sens dubte

Jordi ha dit...

Opera, sens dubte és el més ràpid i eficient en quant a consum de cicles de la CPU. També és més ràpid a canviar de pestanya, recarregar les pàgines, i és segur.Ah, i també hi és per Linux.
Si no puc fer servir l'Opera, doncs aleshores el Firefox. Internet Explorer 7és com a últim recurs, és lentíssim obrint pestanyes noves, ocupa més memòria que tots els altres i no té cap funcionalitat diferenciadora. Abans m'estimaria més l'Explorer 6 amb algun afegit que permeti utiltizar pestanyes.
El Google Chrome, està en fase beta, i només l'he remenat per sobre, i no està malament tampoc.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint