de setembre 18, 2008 Virginitat a subhasta a Internet

Doncs sembla que s'ha posat de moda aquesta barrabassada de subhastar la virginitat per Internet. D'una banda, la guapa concursant de 'Gran Hermano' Itàlia, Raffaella Fico, ha dit que posa en venda al millor postor la seua primera experiència sexual. Ha dit que ho fa per comprar-se un pis a Roma i pagar-se un curs d'interpretació. D'altra banda, una altra, que sembla se una habitual dels realities dels EEUU, Natalie Dylan, ha fet el mateix, oferir la seua virginitat a qui pague més. La particularitat d'aquest cas és que ho fa per pagar-se un títol universitari d'experta en teràpia de parella i familiar. Quina paradoxa, no? Aquesta vegada, Ebay s'ha negat a subhastar la virginitat de Natalie Dylan i ho farà un club de mala reputació de Nevada, amb el revelador nom de Bunny Ranch, que accepta licitacions per Internet. De moment ja es paguen un quart de milió de dòlars per la virginitat d'aquesta xica. Per a mi, la culpa no la té internet, sinó el realities, si de cas, que tampoc ho tinc massa clar. Què en penseu?
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un polvet 30 kilos? No està mal.
Jo crec que es mes pervers el preu del habitatges o aquesta crisi a la que ens han avocat. Ningú diu de fer coses estranyes, simplament un polvet i segurament amb metodes preventius. No hi trovo el mal i menys si es per aconseguir una cosa que realment t'interesa i molt puntual.

Roser ha dit...

Jo seria incapaç de fer això, però si t'ho mires fredament quanta gent cada cap de setmana es tira una persona diferent i desconeguda?

Si marxem de l'ètica o la religió, a partir d'aquí és el mateix. Exposes la teva intimitat a un desconegut per uns minuts i aire! I potser a llavors tens una hipoteca minça o un futur més assegurat, econòmicament parlant. Ara bé, el fet que la gent de la xarxa sàpiga que has fet tot això és més lleig...no?

Intentant que no sentir-te com una prostituta... perquè al cap i a la fi no deixes de cobrar per un servei sexual.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint