d’octubre 12, 2008 Com guardar en vídeo tot el que passa al teu ordinador

De vegades, quan fas coses a l'ordinador, t'agradaria guardar-les en vídeo, capturar-les per ensenyar-li-les a algú. Ací teniu un programa per fe-ho. Les utilitats són moltes, des d'el·laborar tutorials pels alumnes d'una escola fins sorprendre els amics fent alguna originalitat. També pots barrejar les dues coses: si sou dels qui reben telefonades dels amics per preguntar com es fa això o com es fa allò a l'ordinador, aquesta ferramenta també vos serà molt útil. Captura tot el que es fa a la pantalla, sencera o per regions definides i ho converteix en un vídeo que tothom pot veure al seu ordinador. A més, es un programa portable, és a dir, que no s'ha ni d'instal·lar, només executar. Té moltes altres utilitats, però segur que vosaltres ja heu trobat la vostra.
Descarregar SuperScreenRecorder
del.icio.us

4 comentaris:

quitus ha dit...

offtopic:
això es un copy and paste en tota regla, però la noticia m'ha semblat força interesant.
http://www.youtube.com/user/SHOWTIME?ob=4 des d'on podreu veure el primer episodi de la tercera temporada de Dexter (i em sembla que alguna cosa de Californication). el tema interesant es que (de moment) tothom ho pot veure, sense "collonades" de PROXYS y similars (que sí s'apliquen a les webs dels canals ianquis.....soposo que els canals españols amb series "penjades" a internet deuen fer una cosa similar).
la idea em sembla interesant (ja veurem com va la cosa), encara que la resolució de la imatge no es masa bona (per quant una pseudo HD al youtube en plan Vimeo ?).
per cert, la noticia, originalment la he llegit a genbeta, que consti.

Anònim ha dit...

Gran notícia, quitus, gràcies!

Anònim ha dit...

"Les utilitats són moltes, des d'el·laborar tutorials pels alumnes d'una escola fins sorprendre els amics fent alguna originalitat"

Xavier, t´estan convertint en un hipócrita o m´ho està semblant a mi. Per què sembla que la principal ultilitat d´això sigui més bé guardarse videos que no es poden descarregar, el més segur per que tenen drets d´autor. I com tú sempre has estat un fervent defensor de descarregar coses per interenet amb drets, especialment la música, amb mil i una demagogies.

Espero que realment hagis estat sincer ficant les utilitats d´aixo que has presentat, però sospito que simplement t´has fet el tonto per si acàs.

Tot i aixó, el bloc està molt interessant. Gràcies a ell he trobat "es una fieshta"... genial!

Anònim ha dit...

Sincerament, Charly_baby, crec que a ningú o se li acudirà capturar una pel·lícula sencera o les cançons de lasf.fm amb aquesta aplicació perquè hi ha mecanismes molt més efectius d'aconseguir-ho, des de programes que descarreguen l¡streaming fins a innumerables programes d'intercanvi on es pot trobar tot. Aquesta utilitat, al meu entendre, no és pràctica pel que dius, però sí pel que dic jo. I t'ho dic de cor, sense ni una mica d'ironia. Gràcies pels elogis al bloc. Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint