d’octubre 14, 2008 El nou 'Windows 7', una experiència tàctil

Cada vegada hi ha més enrenou amb el nou sistema operatiu de Microsoft, el Windows Seven. Es diu que serà l'autèntic killer del Vista, més que l'Ubuntu o el Leopard. Està a prop, diuen que no passarà més d'un mes o dos que no tinguem una beta a les mans, però no hi ha massa més detalls. Sembla que volen que siga un sistema menys intrussiu amb l'usuari, més segur però, sobre tot, sembla que explota les possibilitats tàctils de les noves pantalles, que tan de moda estan ja en els nous telèfons mòbils, com l'Iphone, el G1 Dream de Google o el Nokia N96. Ara bé, tret d'això, sembla que l'aspecte no canviarà massa, per les imatges que s'han difòs. Vos deixe un parell de vídeos per a que vegeu el tema tàctil en acció i jutgeu que vos sembla.


del.icio.us

4 comentaris:

quitus ha dit...

tinc serios dubtes de sí son videos de veritat del nou Windows o "fantásies" de com hauria de ser (fetes per fans o per la propia Microsoft). el tema de les pantalles tàctils està molt bé, pero els preus (de moment) son força cars. wacom té un mega-tableta que alhora es una pantalla tàctil que ronda els 2500 dòlars. una delicia, si t'ho pots permetre. (personalment, yo que deixo ditades per tot arreu on passo, no crec que el sistema de pantalla tàctil em sigui molt útil.....)

Anònim ha dit...

http://itproes.ning.com/profiles/blog/show?id=2303064%3ABlogPost%3A52

Oriol Rigola ha dit...

De què serveix un entorn tàctil si no tens una pantalla tàctil?

Si és la única millora destacable que té, que no és massa més que un driver nou, no aporta massa cosa. Els altres sistemes operatius, com per exemple Ubuntu (o qualsevol Linux), fàcilment poden treballar amb pantalla tàctil.

A més a més només funcionarà en les aplicacions preparades per treballar amb aquest sistema...

Salute!

Anònim ha dit...

Hola amics,

sóc professor i on treballo tenim pissrres tàctils des del 2005 i funcionen amb el Windows 2000. Si aquesta és la gran novetat de Windows, fantàstic, està en la línia del que estem acostumats. Només faltarà una patalla blava el dia de la presentació.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint