d’octubre 31, 2008 Els millors restaurants, recomanats pels oients del Versió Rac 1

Ahir vam demanar els nostres oients que ens recomanaren bons restaurants en base a les seues experiències. La veritat és que la petició va desfermar una autèntica allau de correus. Els oients del Versió es nota que sou grans gourmets i gent de bona taula i bona bota. Com és així, vos posem totes les recomanacions que ens han arribat i cadascú que faça la seua pròpia tria, perquè, com deia el savi, 'Bon pa, bon vi, bona taula i bona brasa, és senyal de bona casa':
“La Granja”, de Vacarisses.

Recomanat per en GERMAN

• “Cal Peyo”, de les Masies de Voltregà

Recomanat per la MIREIA

• “La Textura”, de Sant Feliu de Llobregat

Recomanat per la VICKY

• El japonès “KEN”, de BCN, C/ Benet i Mateu

• El restaurant italià “Tramonti”, de BCN

Recomanats per en JOS, l’EMILI

• “Flamant”, de BCN per un dinar o sopar de celebració

• “Buzzing”, de BCN pel seu menú de migdia amb qualitat i originalitat

Recomanats per la EMMA

• "Racó de Can Faves" de Sant Celoni

• "Pa i raïm" de Palafrugell.

• "Fonda Sala" d´Olost de Lluçanès

Recomanats pel PAU

• “La Casa Vermella” de Nulles

Recomanat per l’ÒSCAR

• El restaurant xinès "Gran Muralla", de Granollers

Recomanat per l’EDUARD

• “Saüc” de BCN

Recoamant pel JOSEP LLUÍS

• “La tomaquera” al Poble Sec de BCN

Recoamant per l’ELADI

• “La Panxa del Bisbe”, a Gràcia, amb un menú variat per 30 euros tot amb plats petits.

Recomanat pel BERNAT

• El “Döner Kebab Amigó”, al carrer Ramon i Cajal, prop de Joanic (al costat d'un Renault 4 groc aparcat que fa més que hi és que el mateix restaurant). Quatre taules, llums fluorescents, musicals i culebrots indis a la tele, dürüm (dels grossos) + patates fregides + beguda: 5,50 euros.

Recoamant per l’EDGAR (vosaltres mateixos)

• “Cal Pep”, de la Plaça de les Olles de BCN

Recomanat per la MÒNICA

• El de l’Hotel Passamané, al costat del Morell, Tarragonès

Recoamant pel DANI

• “Mas Blanch”, de Llafranc

Recomanat pel FREDI

• “El Rebost” de Sant Celoni, just davant del famosísim Can Fabes

Recomanat per la RUT

• “La Canasta” de Castelldefels

Recomanat pel JORGE

• “La Carmagnole”, de Perpinyà (de 8 a 20€ el menú)

• La pizzeria “La Bella Napoli” del carrer Villarroel de BCN

Recomanat pel TONI

• “CAN VALLÈS” al carrer Aragó de BCN

Recomanat pel RAMON

• “Can Pau” d’Eivissa

Recoamant per l’ANNA

• “Major 36” de Gavà, cuina tradicional

• “El trull d'en Francesc”, al costat de Boadella

• Un japonès assequible, “Kikuchan” al C/ Numància cantonada amb Travessera de les corts. Cuina cassolana japonesa, tenen cuiner japones i fan el millor “ramen” amb fideos fet allà.

Recomanats per la Cristina

• “La Fortalesa”, d'Hostalric

Recoamant per l’IVAN i la PILI

• El “Bar del Puerto” d’Arenys de Mar

Recomanat per en DAVID

• “Can Sitra” d'Arbúcies. El millor peu de porc a la brasa del món.

Recomanat per en JORDI

• “CAN TRAVÉ”, de Solivella, a la Conca de Barberà.

• “La col d'hivern”, de Puigcerdà

Recomanat per la ISABEL

• “Can Jubany”, del Nando Jubany a Calldatenes (Vic).

• “La Tomaquera” a barcelona. ( quins cargols...! )

• “Cal frare” a Maians, tasteu els volcans per postres...

Recomanat per en CARLES

• “El Capritx” i el “Doo” de Terrassa

Recoamant per en XAVIER

• “EL TRULL”, de Lloret, un peix excel·lent

Recomanat per en CARLES

• “La Taberna de n'Esteve”, Blanes

Recomanat per l’ALBERT

• “Mar de la Font” de Solsona, els millors canalons que he menjat mai.

Recomanat per en JAUME

• "CASA MARQUÈS", de Camprodón.

Recoamant per la CIÓ

• "EL PETIT PERICÓ" de Cardona

Recomanat per l’ORIOL

• “LA VAQUITA” de Sitges

Recomanat per NACHO

• “VILLA MAS” de l’Agaró

“VINATERIA DEL CALL” de Barcelona

“SES COVES” de Palma de Mallorca

Recomanats per JOAN PETIT

• “MAS PAU” d’Avinyonet de Puigventós (Figueres)

Recomanat per MARTÍ

• “EL CELLER DE CAN ROCA” de Girona

“CA L’ENRIC” la Vall de Bianya

Recomanats per JULIÁN

• “CASA RUDES” de Sant Joan de les Abadesses

Recomanat per CARLES

• “EL RACÓ D’EN FREIXA” de Barcelona

Recomanat per MARIA TERESA

• “EL GURQUI” de Barcelona

Recomanat per DAVID

• “LA BRESCA” de Cambrils

Recomanat per AITOR

• “EL PÓSITO” de Cambrils

Recomanat per QUIM

• “ RESTAURANT LOSSUM” de Sant Quirze del Vallès

Recomanat per MARCEL

• “CAN PO” de Rocabruna

Recomanat per QUIM i JOSEP M. MUÑOZ

• “CAN NARRA” de Llançà

Recomanat per XAVI

• “CASA GURI” de Tarragona

Recomanat per MARTA

• “EL FUNICULAR” de Barcelona

Recomanat per SILVIA

• “EL TRULL D’EN FRANCESC” de Boadella d’Empordà

Recomanat per MARC

• “L’OCCI” de Girona

Recomanat per l’EVA

• “SA SÍNIA” de Mallorca

Recomanat pel JOAN

• “La Coromina” de Viladrau

Recomanat pel SALVADOR

• "La Perdiu d'Argent", a Adrall

Recomanat per l’ALBERT

• “Hostal Montesa” a Sant Mateu Castello, fan un ternasco bonísssim

Recomanat per la GLÒRIA

del.icio.us

7 comentaris:

JORDI DE CATALUNYA ha dit...

LA FONDA EUROPA(GRANOLLERS) ENS AGRADA MOLT, HI ANEM SOVINT PREU MES O MENYS JUST , BONA QUALITAT.SOBRE TOT EL CANALONS, LES PATATES AMB SUC DEL ROSTIT I EL FILET DE VEDELLA AL PORTO, UMMMMMM....

Jordi ha dit...

Per fi un post relacionat amb el programa! :))

Xavier Vidal ha dit...

Hola Jordi. N'hi ha molts, de posts relacionats amb el programa, nomes cal mirar-los una mica. Salut i gracies per ser-hi!

Anònim ha dit...

Restaurant El Brunet a Castellar del Vallès. Cuina catalana, carns a la brasa de alta qualitat.

rafa ha dit...

Salmaia a argentona. Menu de nigdies a 15 euros. Bona qualitat¡¡

Alfons Bello ha dit...

Salmaia!! (Argentona) Sopars de cap de setmana que estan molt bé. Pica una mica, però tot molt bo.

conecteitor ha dit...

el " Celler d´en Valeri" a L´Estany (Bages)...quins peus de porc al cava...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint