d’octubre 23, 2008 La setmana vinent comença la persecució del P2P a França

S'acosta la 'santa inquisició de Sarkozy'. La setmana que ve, es posarà en funcionament el pla del primer ministre francès i Carla Bruni per començar a intimidar i a tallar la connexió a Internet als qui facen servir l'Emule i simil·lars. Porten mesos espiant les connexions dels francesos de forma 'alegal' i ara tenen una gran quantitat d'informació sota mà per fer-la servir contra la gent. I l'operació diuen que serà massiva: enviaran deu mil correus electrònics diaris advertint els internautes que es descarreguen material d'Internet i podrien arribar a tallar-li la connexió a més de mil persones diàries. El govern Sarkozy ha previst un fons de 3,5 milions d'euros per pagar a les operadores per possibles descensos d'ingressos per aquests talls. La cosa és, es podrà fer ací? Sembla que s'està estudiant, tot i que legalment no siga possible. Alerta, perquè, tot i que de moment semble llunyà, no hi ha res impossible i tota llei es pot canviar.
del.icio.us

4 comentaris:

Òscar ha dit...

Si tens la connexió encriptada també?? Perqué clar... ells saben que estas fent servir la xarxa P2P peró no saben si t'estàs baixant l'ubuntu (8.10 per provar les novetats...), l'última pelicula del cine o bé estàs mirant la tele...

Alexandre Fillat ha dit...

Potser la mesura es massa dràstica, pero algun dia s´ha de poguer arribar a controlar tot això.
Quan treballes vols que et paguin la teva feina suposo que els músics, tota la gent que viu d`això etc.. també volen cobrar per la seva feina.
Penso que es de sentit comú... també els preus molts cops son abusius tan de la música com software etc.. Si baixesin els preus molta mes gent ho tindria tot original.

http://alexandrefillat.blogspot.com/

MHB ha dit...

La resposta al tencament del Napster van ser les mules i companyia. Sabeu quines alternatives hi ha a les mules i cia.? Les descàrregures directes, com a mínim pel tema audiovisual.
Però és que fins i tot a EEUU ja pots veure moltes sèries directament per internet sino simultàniament quan les emetem per televisió sí que poques hores després. A veure quan arriba això aquí!

Jordi ha dit...

Es continua amb l'estupidesa de voler control.lar el flux d'informació a Internet, quan és una cosa gairebé incontrol.lable.
Si es talla l'accés al P2P, sorgiran altres mètodes per compartir informació, i ja n'hi ha prou de pagar a aquesta colla d'autors vividors ploramiques, els SGAEs i els trinufitos de turno. Que els pagui qui vulgui, jo no vull finançar aquesta porqueria amb els meus diners.
En canvi de gust compraré per exemple el darrer CD de Nine Inch Nails, que ha posat a disposició tot el seu àlbum a internet en format mp3 perquè se'l descarregui qui vulgui sense cap mena de restricció (ni DRM ni res de res).

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint