de novembre 03, 2008 Rànking de fenòmens estranys

La pàgina d’Internet ODDEE.COM especialista en recollir fenòmens estranys, obres d’art extravagants, propostes de científics sonats i altres curiositats, acaba de confeccionar la llista de les 10 persones amb el talent més increïble i cert, perquè fins i tot hi ha vídeos comprovables.

En el lloc número 10 hi ha el senyor Paul Oldfield, conegut com a MR. METÀ, l’únic home del món que gràcies al ioga és capaç de fer música amb gasos corporals. Es guanya la vida fent actuacions.

En el lloc número 9 hi ha el brasiler CLAUDIO PINTO que és capaç de fer-se sortir els ulls de les òrbites un 95%


En el lloc número 8 hi ha un xinès anomenat WEI MINGTANG que és capaç d’inflar globus amb les orelles. Efecte globus que es desinfla.

En el lloc número 7 un altre xinès. El senyor ZHANG QUAN, que té un aplaudiment de 103 decibels, 3 decibels per sota del so de les aspes d’un helicòpter Efecte aspes helicòpter Al seu poble té prohibit aplaudir per contaminació acústica.

En el lloc número 6 hi ha el granger vietnamita THAI NGOC que des de 1973 no li cal dormir. De fet, no dorm gens. Es veu que a les nits descansa una mica, tanca els ulls una estona, però no dorm.

En el lloc número 5 hi ha el francès MICHEL LOTITO, que menjava tota mena de metall, des de bicicletes, i fins i tot un avió CESNA 150, que se’l va menjar durant dos anys, del 1978 al 1980.

En el lloc número 4 hi ha el xinès RU ANTING capaç d’escriure expulsant a raig llàgrimes dels ulls. I anem a fer el rànquing dels tres primers.

En el lloc número 3 hi ha l’hindú MANJIT SINGH capaç d’estirar amb les orelles un autobús anglès de dos pisos i un jet de més de 7 tones de pes.


En el lloc número 2:
Efecte repic de timbals MIROSLAW MAGOLA, que és capaç d’enganxar-se a la pell i també transportar-ho, tota mena de metalls i estàtues de marbre gràcies a la força de la seva ment.

I en el lloc número 1, el mestre de kung-fu TU JIN-SHENG, capaç d’arrossegar un camió ple de gent només estirant amb el seu penis.

ELS VÍDEOS ELS PODEU VEURE A CONTINUACIÓ:


del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho diu la sabiduria popular, "Qui no te feina, el gat pentina"

Anònim ha dit...

Un altre fenòmen rar és la desaparició de Roger Jové del programa. On és?

Planellas ha dit...

Només un petit comentari sobre el numero 2, el que se suposa que te "Força de Ment", doncs bé, hi ha força gent que te aquest "poder" i s'ha demostrat que el que tenen es un excés de Sebum a la pell (o u sebum més espés), el que fa que superficies molt llises com el metall o el marbre s'enganxin, o sigui que la "Força de la Ment" no es més que Greix corporal enganxós XDDD

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint