de gener 15, 2009 El nou Windows 7, 'peramunts' i 'peravalls'

Bufen aires nous a Microsoft i no sé si seria balder relacionar-ho amb la marxa de Bill Gates. Resulta que després que l'home més ric del món (depenent dels dies) deixara la companyia, el primer producte que trauen al mercat, el Windows 7, representa un canvi important en la política de la companyia: beta alliberada per a tot el món, anunciada a fanfàrries, copiant l'estratègia de productes com el Firefox, animant la gent a que se la descarregue i la prove. El resultat: tothom en parla i gairebé tothom bé. La cosa és si era Bill Gates qui imposava la forma de fer i, ara que hi ha Steve Ballmer, Microsoft canvia de política i mira definitivament al futur. Benvingut siga, en qualsevol cas. Perquè, a més, Ballmer sap que té una bona carta a la mà: el Windows 7, un sistema operatiu modern, estable, atractiu visualment, sembla que robust (tot i que a mi m'ha donat dos 'pantallots' blaus de la mor instal·lant programes), que aprofita més els recursos de la màquina (amb el meu PC i el Vista mai vaig poder activar l'aero i amb la beta del Windows 7, sí), més compatible que el Vista i amb novetats que no tenia el Vista (des del Paint fins l'Internet Explorer). Teniu revisions a dojo per Internet que podeu llegir abastament, però només em quedaré amb un detall: facilita això que fem tots de telefonar un amic pera que ens solucione un problema de l'ordinador creant una connexió a través d'una xarxa P2P privada entre el nostre PC i el del nostre amic per a que ell prenga el control de la nostra màquina. Jo, de vosaltres, el provaria perquè realment paga la pena.

del.icio.us

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, nomes una pregunta, que passa amb els usuaris que al comprar una màquina nova ens han cascat "lo vista" per que si i resulta que no es pot instalar l'xp per incompatibilitat de la bios?, ens quedem amb la cara de tontos i a empasar la m... aquesta del vista, no?.

Estaría be que els Srs. de microsoft, tant enrrotllats que s'han tornat ara, oferissin als posseidors de la llicencia de sistema operatiu original, la possibilitat de actualització gratuita, si si gratuita i gracies de que no els demandem per estafa.

P.D.
Visca LINUX!!!

Anònim ha dit...

Al company anònim:

És cert que algunes BIOS estan bloquejades per fer servir només Windows Vista però desbloquejar-les no és pas tan difícil. De fet jo tinc 4 o 5 formes de fer-ho i estic fent un programeta cutre-salsitxero però ben efectiu per desbloquejar les BIOS abans de formatejar Windows Vista i instal·lar l'XP, per exemple. Quan ho tingui (un dia d'aquests que tingui temps) el posaré per descarregar gratuitament a la meva web:

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Brian ha dit...

Xavi, He baixat el Windows 7, però al fer corre el "set UP" em diu que no pot instal·lar-ho si la versió de Vista instal·lada és diferent a l'idioma del Windows 7.

Què es pot fer?

Anònim ha dit...

Això que ofereixi probar a qualsevol el nou Windows em fa pensar ... ¿potser el proper Windows serà gratuït pels usuaris domèstics?

Anònim ha dit...

Bones Xavi, al instalarme el windows 7, se m'ha eshabilitat la targeta de red i al instalar els drivers diu k no em detecte cap harware d per tant no els instal.la, que puc fer?

Anònim ha dit...

Bones Xavi, al instalarme el windows 7, se m'ha eshabilitat la targeta de red i al instalar els drivers diu k no em detecte cap harware d per tant no els instal.la, que puc fer?

Trobaràs la resposta a:

http://www.usaelputogoogle.com/

Anònim ha dit...

La resposta d'abans no l'entenc, la veritat, si algú planteja un problema ací, el normal és intentar tirar-li un cable... La veritat és que no sé perquè no et detecta la tarja de xarxa, però el que pots ver és anar a la pàgina del fabricant de la placa (perquè entenc que la tarja lan està integrada en la placa) i mirar entre les descàrregues si hi ha algun pegat que t'ho puga sol·lucionar. D'altra banda, si vas als dispositius de sistema (botó dret a miPC, administrar i llavors administrador de dispositius, trobaràs si hi ha algún problema amb el maquinari. Llavors li pots dir actualizar controlador i deixar que ell ho busque. A veure si així tens sort i ho resols. Salut!

Anònim ha dit...

Trobaràs la resposta a:

http://www.usaelputogoogle.com/


La resposta d'abans no l'entenc

Tampoc entenc el morro i mandra de la gent, la poca paciència per a buscar informació.

Anònim ha dit...

Vist que W7 inclurà un extricte DRM no crec que tingui bona acceptació.

jordi ha dit...

hola,

em vull comprar un portatil pero volia esperar a que hi hagues el windows 7 preinstal.lat o un vista amb acutalitzacio gratuita.
sabeu a partir de quan podrem trobar aquestes opcions al mercat??

moltes gracies

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint